1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 15:00

10.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Motyčka sestřelil Slavičín a Jiskra už není poslední


Branky


0

Poslední Jiskra Rýmařov hostila na domácí půdě nebezpečný Slavičín. Domácí samozřejmě chtěli zvítězit a odrazit se ode dna. Utkání nakonec rozhodla jediná branka, kterou po hodině hry obstaral Martin Motyčka. Slavičín tak z Rýmařova odjížděl s nepořízenou. Rýmařov díky třem bodům poskočil na 13. pozici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1. půle bez šancí

Domácímu Rýmařovu hodně pomohlo, že se do sestavy vrátil uzdravený Jiří Furik. Úvod utkání byl ve znamení vyrovnané hry. Na začátku 11. minuty se ke střele ze střední vzdálenosti odhodlal hostující Dominik Plšek, ale jeho levačka mířila vedle brány. O dvě minuty později měl Slavičín k dispozici standardní situaci, tu zahrál Ondřej Školník přesně na hlavu Plška, který opět netrefil prostor mezi třemi tyčemi. Právě Plšek musel bohužel v 19. minutě pro zranění, které si ovšem způsobil zcela sám, střídat. Ve 24. minutě trefil právě střídající Goňa nepříjemně do obličeje domácího Horáka a vyfasoval žlutou kartu. První poločas žádnou vyloženou příležitost nepřinesl, a tak se logicky odcházelo do kabin za bezbrankového stavu.

Rozhodla Motyčkova placírka

I na začátku druhého dějství se hra odehrála mimo obě pokutová území. V 60. minutě přišel rozhodující moment celého utkání. Slavičínští zahráli riskantní „malou domů“, gólman Jelínek sice stihl odkopnout míč, ale ten se s pomocí teče dostal ke zcela volnému Martinu Motyčkovi, který z nějakých 35 metrů poslal míč z prvního doteku do sítě – 1:0. V 65. minutě pak došlo po jednom z ostřejších zákroků k roztržce mezi domácím Tomášem Šupákem a hostujícím Ondřejem Školníkem, když první jmenovaný povalil druhého na zem. Hlavní sudí Klíma to vyřešil žlutými kartami pro oba aktéry. Slavičín se do žádného závěrečného náporu nedostal. Jen v samotném závěru pádil sám na branku Pavel Elšík, ale zastavil jej zdvižený praporek pomezního. Rýmařov tak svou těsnou výhru uhájil.



Ohlasy k zápasu



FC TVD Slavičín
Hynek Tlušťák (vedoucí Slavičína): "Byl to remízový zápas, který nepřinesl příliš šancí. My jsme inkasovali po chybě stopera. Bylo to vyrovnané utkání, domácí už potřebovali vyhrát, což se jim nakonec povedlo. Nám stále schází gólový útočník, navíc se nám teď zranil důležitý hráč základní sestavy – Plšek, který si udělal výron v kotníku. Počítáme i další absence. Takže uvidíme, jak to bude proti Hranicím vypadat."



Sestavy


SK Jiskra Rýmařov
P. Kameník [-] - Z. Horák [-] (79. M. Kotůlek [-] ) , T. Krejčí [-] , P. Kučera [-] , T. Němec [-] - M. Motyčka [-] , R. Němec [-] , M. Furik [-] , J. Furik [-] - P. Ondruška [-] (89. J. Lesák [-] ) , T. Šupák [-]

FC TVD Slavičín
P. Jelínek [-] - J. Hlava [-] , T. Švach [-] , J. Lukaštík [-] , P. Elšík [-] , V. Kalus [-] (84. A. Bartoš [-] ) , L. Mezírka [-] , O. Školník [-] , D. Plšek [-] (19. M. Goňa [-] ) , T. Kocián [-] , F. Macek [-]

ŽK: 65. T. Šupák - 20. T. Švach , 24. M. Goňa , 36. P. Elšík , 58. J. Hlava , 65. O. Školník , 90. T. Kocián .
Hráči zápasu: J. Furik , M. Motyčka .
Místo: Tráva. Počet diváků: 85. Rozhodčí: Klíma Tomáš - HANÁK Petr, MIKULA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.