4:2
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 10:15

11.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavičín v přestřelce zdolal Hranice


Branky


2. F. Macek , 29. M. Koller , 61. V. Kalus , 72. M. Vašulka - 27. J. Nehyba , 31. J. Ferenc
0

Domácí Slavičín v minulém kole padl 1:0 v Rýmařově. Nyní jej čekaly nevyzpytatelné Hranice, které o minulém víkendu rozprášily Krnov 4:0, i když obraz hry výsledku neodpovídal. Slavičín si musel dát pozor především na Jana Ference, kterému se sice nakonec povedlo skórovat, ale k bodům to nevedlo. Domácí zvítězili 4:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hektická první půle, 4 góly

Slavičín šel do vedení už v 97. vteřině zápasu. Filip Macek rozjel kombinaci na levé straně, do které se ještě zapojili mladíci Chwaszcz a Vašulka, a Macek byl nakonec autorem otevírací branky – 1:0. Levou nohou zamířil přesně k pravé tyči Tomečkovy branky. To domácí hráče uklidnilo. Na druhou stranu Hranice měly takřka celý zápas na to, aby s nepříznivým skóre něco udělaly. V patnácté minutě se k nebezpečné střele odhodlal slavičínský Koller, ale brankář Tomečka byl připraven. Hra se odehrála převážně mezi oběma šestnáctkami, ovšem Slavičín měl přeci jen o něco častěji míč na kopačkách. Na konci 26. minuty zahrál dost nešikovně rukou domácí Mezírka, a nabídl tak Hranicím velmi nebezpečnou standardní situaci. Míč si postavil osmnáctiletý Jan Nehyba a krásnou střelou pravou nohou vymetl všechny pavouky v levém horním rohu Vypušťákovy branky – 1:1. Ihned po rozehrávce chyboval znovu Mezírka, míč získal Ferenc přihrál jej Kuchařovi, který z úhlu mířil dobře, ale jeho pokus jen těsně minul branku. Ihned z protiútoku přišla další zajímavá chvilka. Macek si pohlídal ofsajdové postavení, našel před brankou volného Kollera, který už měl snadnou práci – 2:1. Na začátku 31. minuty však dostaly Hranice k dispozici pokutový kop. S penaltou dobře naložil Jan Ferenc – 2:2. V 35. minutě dokonce Ferenc otočil skóre, ale jeho branka nemohla být pro ofsajd uznána. Poměrně hektický první poločas přinesl 4 branky, po dvou na každé straně.

Skóroval už jen Slavičín

Druhé dějství začalo opatrněji, co se týče útočných výpadů. Domácí hrozili ze standardních situací, hosté chtěli být nebezpeční po dlouhých autech. V 61. minutě zahrál dobře přímý volný kop z levé strany domácí kapitán Josef Lukaštík, našel přesně hlavu Vojtěcha Kaluse, který opět strhl vedení na stranu Slavičína – 3:2. V 72. minutě přidal pojistku Martin Vašulka, který si vyměnil míč s Filipem Mackem, poměrně překvapivě nepřihrával před branku volným spoluhráčům a vystřelil na přední tyč, což se ukázalo jako správné řešení – 4:2. Zbývající čas ještě nabídl něco málo šancí na obou stranách, ale stav skóre už se nezměnil. Slavičín slaví další tři domácí body.



Ohlasy k zápasu


FC TVD Slavičín
Hynek Tlušťák (vedoucí): „Chtěli jsme odčinit naši prohru z Rýmařova. Situaci trochu komplikoval podmáčený terén, ale i tak se nám povedlo několik dobrých kombinačních akcí. První poločas byl opravdu hektický. Ve druhé půli jsme rozhodli. Dle mého názoru jsme zaslouženě zvítězili. I když jsme se museli opět potýkat s několika absencemi. Oproti minulému duelu jsme byli nuceni udělat 4 změny v základní sestavě. Uvidíme, jak to bude vypadat příští týden ve Valašském Meziříčí.“




Sestavy


FC TVD Slavičín
S. Vypušťák [-] - M. Vašulka [-] (88. A. Bartoš [-] ) , J. Lukaštík [-] , F. Macek [-] , V. Kalus [-] , L. Mezírka [-] , Š. Chwaszcz [-] (85. L. Hladík [-] ) , M. Goňa [-] , M. Koller [-] , J. Hlava [-] (57. M. Švach [-] ) , P. Elšík [-]

SK Hranice
J. Tomečka [-] - J. Nehyba [-] (84. R. Dán [-] ) , P. Šišlák [-] , J. Ferenc [-] , M. Hanák [-] , M. Kuchař [-] , M. Vyka [-] , R. Kundrát [-] , R. Kalous [-] (52. P. Hoffmann [-] ) , T. Čáp [-] , T. Juříček [-]

ŽK: 25. M. Goňa , 43. P. Elšík , 54. J. Lukaštík - 41. M. Hanák , 41. M. Vyka , 45. R. Kalous , 65. P. Hoffmann , 76. P. Šišlák .
Hráči zápasu: P. Elšík - J. Ferenc .
Místo: UT Slavičín. Počet diváků: 145. Rozhodčí: Dorušák Petr - SILNÝ Zdeněk, BĚHAL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.