1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 10:15

12.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brumov remizoval s Frýdlantem


Branky


0

Brumov v typickém čase, tedy v neděli ráno, přivítal na svém hřišti Frýdlant nad Ostravicí. Oba celky dělily v tabulce 2 body, lépe na tom byl Brumov. Hosté čtyřikrát v řadě nevyhráli a nepovedlo se jim to ani v Brumově. Vedli sice 0:1, ale po hodině hry srovnal na konečných 1:1 domácí Olin Bartozel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez gólu

V 6. minutě se k dobré střele po přihrávce Daniela Kořenka dostal Olin Bartozel, ale frýdlantský brankář Zdeněk Jež byl připraven a jeho pokus kryl. Hosté, které opět přijeli podpořit jejich věrní fanoušci, se k prvnímu ohrožení branky dostali v 9. minutě, když ze střední vzdálenosti zkusil štěstí Martin Šigut. Gólman Urbánek ukryl míč do náruče. Ve 32. minutě se ke střele z otočky dostal po standardce Koláře Daniel Kořenek. Jež však stále hájil čisté konto. O minuty měl tentýž hráč na kopačce další gól, ale jeho lob byl až příliš razantní a skončil nad brankou. První poločas tak skončil bezbrankovým stavem.

Branka na každé straně

Na začátku 51. minuty vybojoval míč u levé lajny hostující Jan Mandičak, předal jej do středu hřiště na Pavla Tobiáše, ten posunul balón doleva na nabíhajícího Jiřího Prokeše, který napálil levou tyč, míč se odrazil k Martinu Šigutovi, jenž trefil pravou tyč, ale Petr Němec už našel ten správný cíl – 0:1. Frýdlant tak nejprve prožil kopec smůly, ale následně i velkou míru štěstí. Brumovu se však poměrně rychle podařilo srovnat krok. V 60. minutě zahrával rohový kop Kolář, jeho centr se dostal až na zadní tyč, kde Olin Bartozel hlavou jemným obloučkem nakonec procpal míč do sítě – 1:1. Ve zbývající půlhodině hry se hrál poměrně svižný fotbal. Oba celky toužily po vítězství. Ovšem ani jednomu už se skórovat nepovedlo, a tak se Brumov s Frýdlantem rozešel smírně.



Sestavy


FC Brumov
F. Urbánek [-] - M. Kolář [-] , D. Juřica [-] , L. Martinka [-] , M. Novák [-] - D. Horáček [-] , P. Naňák [-] , M. Chovanec [-] , P. Naňák [-] (69. M. Doležal [-] ) - O. Bartozel [-] , D. Kořenek [-]

1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
Z. Jež [-] - Š. Křiva [-] , M. Střižík [-] , J. Prokeš [-] , I. Preči [-] (74. T. Kubáň [-] ) - M. Chlebek [-] , V. Jandek [-] - M. Šigut [-] (62. L. Chlebek [-] ) , P. Tobiáš [-] , P. Němec [-] (83. L. Papřok [-] ) - J. Mandičak [-]

ŽK: 40. M. Novák , 65. L. Martinka - 69. J. Prokeš , 77. T. Kubáň , 84. V. Jandek .
Hráči zápasu: D. Juřica - M. Šigut , J. Prokeš , J. Mandičak .
Místo: UT Brumov. Počet diváků: 105. Rozhodčí: Soukal Bedřich - MIKLÍK David, MIKO Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.