3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valašské Meziříčí v derby porazilo Slavičín


Branky


0

V sobotu odpoledne došlo na valašské derby mezi domácím Valašským Meziříčím a hosty ze Slavičína. Oba celky se v posledních týdnech dostaly do dobré formy. Domácí však svou tvrz uhájili a po výsledku 3:0 se udrželi v kontaktu s nejvyššími příčkami. Slavičín už na svého sobotního soka ztrácí 6 bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sviták poslal domácí do vedení

V prvním poločase byla hra vyrovnaná. Převážně se míč pohyboval mezi oběma šestnáctkami. V 16. minutě se do velké šance dostal Slavičín. Hosté zahrávali roh, míč proskotačil až k nohám Tomáše Švacha, který však mířil přesně do míst, kde stál připravený gólman Milan Michut. V následujících minutách se hosté dostali hned k několika rohovým kopům, ale nic zásadního z nich nevytěžili. V 21. minutě se poprvé osmělili i domácí. Zahrávali standardní situaci, po několika odrazech se balón dostal až k Žilinskému, který jej však v nadějné pozici nedokázal uklidit do branky. Ve 38. minutě už přišla úvodní branka zápasu. Valašské Meziříčí zahrávalo rohový kop nakrátko, následně přišel ostrý centr do šestnáctky, kde jej hlavou usměrnil do sítě Martin Sivák1:0. Pro domácí to byl velmi důležitý moment. Ve zbytku poločasu už diváci gól neviděli.

Rychlé zvýšení, pojistka v závěru

To jim ovšem domácí hráči vynahradili hned startu toho druhého. Ve 49. minutě se pustilo Valašské Meziříčí do útoku, brankář Adamuška ještě první střelu vyrazil, ale na dorážku už neměl nárok. Dobíhající Petr Dragon poslal míč do prázdné brány – 2:0. Druhý přesný zásah domácích na nějaký čas zmrazil snahu Slavičína, který se několik minut nemohl dostat do hry. To domácí naopak mohli zvýšit své vedení. V rozmezí 57. až 58. minuty se dostali hned do tří vyložených příležitostí, ale ani jednu z nich nedokázali proměnit. Slavičín sice měl určitou snahu, dostal k dispozici několik standardních situací, ale kýžený kontaktní gól nepřicházel. Domácí bránili velmi dobře. V 88. minutě pak hosté špatně rozehráli standardku. Valašské Meziříčí přešlo do rychlého kontru, míč se dostal až ke střídajícímu Neubergerovi, který krásnou střelou z hranice šestnáctky překonal Adamušku potřetí – 3:0. Valašské Meziříčí si tak připsalo velmi cenné a důležité tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Valašské Meziříčí
Martin Kotůlek (trenér): „Myslím si, že to bylo vyrovnané utkání. My jsme byli efektivnější v zakončení, ale Slavičín hrál velmi dobře. Nám se dařilo v defenzivě. Pomohli jsme si standardkou. Na začátku druhé půle jsme zvýšili na 2:0. Pak jsme tam měli ještě několik dobře rozjetých brejků, mohli jsme se uklidnit mnohem dřív. Říkal jsem hráčům, že je to zápas o 6 bodů. Chtěli jsme to zvládnout, což se nám nakonec povedlo.“




Sestavy


TJ Valašské Meziříčí
M. Michut [-] - V. Žilinský [-] , J. Kapusta [-] (77. M. Macíček [-] ) , J. Roupec [-] , M. Macíček [-] , M. Kufa [-] , F. Přikryl [-] , A. Michálek [-] , M. Sviták [-] (72. M. Neuberger [-] ) , P. Plešek [-] , P. Dragon [-] (84. L. Lasovský [-] )

FC TVD Slavičín
J. Adamuška [-] - D. Plšek [-] , T. Švach [-] (78. M. Švach [-] ) , J. Lukaštík [-] , P. Elšík [-] , V. Kalus [-] , L. Mezírka [-] , L. Hladík [-] , P. Hlobil [-] , M. Vašulka [-] (62. A. Bartoš [-] ) , F. Macek [-] (46. J. Hlava [-] )

ŽK: 27. F. Přikryl , 60. M. Sviták , 62. A. Michálek , 88. M. Neuberger - 12. V. Kalus , 41. P. Elšík .
Místo: Valašské Meziříčí. Počet diváků: 150. Rozhodčí: ŠAFRÁN Daniel - RICHTÁR Jaromír, BROSKEVIČ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.