Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 15:30

9.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí tým přestřílel svého soupeře z Křelovic


4

Domácí tým TJ Baník Zbůch zvítězil nad svým sokem v poměru 6:3.Domácí tým tak napravil nezdar z posledního duelu na hřišti Tatranu Třemošná.Hosté naopak nenavázali na vítězný duel s Baníkem Líňě.Ve dvou zápasech inkasovali neuvěřitelných 11 gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle nabídla 5 gólů

Utkání začalo a hned v první minutě se domácí ujali vedení 1:0.Prosadil se Stanislav Schejbal a začal tím svoje představení.Hosté poté trochu překvapivě srovnali hru i skóre zápasu.V 21 minutě zápasu vyrovnal hostující Martin Bartoš.Vyrovnáno 1:1.Ze strany hostů to bylo vše, alespoň  v prvním poločase.Po vyrovnávacím gólu se dostali do hry opět domácí.V 34 minutě zápasu vrátil vedení domácím Jaroslav Daňhel.Domácí tak vedli 2:1.O dvě minuty později domácí odskočili ve skóre  na rozdíl dvou branek.Prosadil se střelec dnešního zápasu  Stanislav Schejbal.V první půli došlo také na jediné střídání.Odešel hráč hostů Josef Zeman  v 41 minutě a místo něj nastoupil Christian Saatmann.Jediným potrestaným byl hráč domácích ve 14 minutě zápasu Miroslav Fořt.Do kabiny odcházeli spokojenější domácí hráči, kteří vedli 3:1 nad svým sokem.

 

 

V úvodních 20 minutách domácí rozhodli

Ve druhém poločase domácí tým pokračoval v kanonádě.V 54 minutě zápasu domácí tým přidal zásluhou Václava Koudely.Domácí navýšili svoje vedení na 4:1.O pět minut později přidal další gól muž zápasu Stanislav Schejbal.Domácí v tuto chvíli vedli již 5:1.V 63 minutě opět Stanislav Schejbal zařídil vedení domácím  na 6:1. Hosté stačili pouze korigovat stav  na konečných 6:3, zásluhou Martina Získala. Trefil se v 79 a 83 minutě zápasu.Ve druhé půli domácí dvakrát střídali .V 55 minutě zápasu odstoupil hráč domácích Jaroslav Daňhel a na jeho místo nastoupil Cvetan Dalakov.V 68 minutě zápasu vystřídal muž  zápasu Stanislav Schejbal a na hrací ploše se objevil David Lorenc.Hosté vystřídali již v 46 minutě . Odstoupil hráč Petr Vacín a jeho místo zaujal Petr Masák.V 74 minutě zápasu byl po druhé žluté kartě vyloučen domácí hráč Miroslav Fořt.V 88 minutě zápasu obdržel žlutou kartu hráč domácích Alexandr Prokop.Na skóre zápasu se to však již nepromítlo.Domácí tým tak díky Stanislavu Schejbalovi porazil TJ Jiskru Křelovice 6:3.Utkání přihlíželo jen 30 diváků.



Sestavy


TJ Baník Zbůch
J. Šrajber [-] - J. Daňhel [-] (55. C. Dalakov [-] ) , J. Hájek [-] , S. Schejbal [-] (68. D. Lorenc [-] ) , J. Hrdlička [-] , R. Pfeifer [-] , J. Hrdlička [-] , T. Bártek [-] , A. Prokop [-] , V. Koudela [-] , M. Fořt [-]

TJ Jiskra Křelovice
P. Dvořák [-] - J. Zeman [-] (41. C. Saatmann [-] ) , V. Komárek [-] , L. Kyprý [-] , M. Bartoš [-] , P. Vacín [-] (46. P. Masák [-] ) , J. Vacín [-] , Z. Tabaček [-] , J. Svítek [-] , J. Musil [-] , M. Získal [-]

ŽK: 14. M. Fořt , 88. A. Prokop . ČK: 74. M. Fořt .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: CHEJLAVA Petr - STRAKA Radim (N), SUDA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů