1:3
(1:1)
40. S. Škoda
68. P. Soukup
82. M. Seidl (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 16:00

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté potvrdili roli favorita


Branky


43. J. Koudela - 40. S. Škoda , 68. P. Soukup , 82. M. Seidl (p.)
5

Hosté z TJ Tlučné vyhráli na hřišti Dolní Bělé 3:1.Domácí tým držel na uzdě favorita téměř 70 minut.Hosté se trochu trápili až skoro do konce zápasu.Přesto dokázali vyhrát a posunuli se na průběžné třetí místo.Domácí i nadále zůstávají poslední.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým srdnatě vzdoroval

Hosté byli před tímto duelem jasným favoritem.Postavení v tabulce nenaznačilo,že domácí budou velmi srdnatě vzdorovat až do samotného konce zápasu.Prvních 20 minut se nestalo téměř  nic zajímavého.Za zmínku stojí snad jen žlutá karta hostujícího hráče Jiřího Saitze v 8 minutě zápasu.V 35 minutě zápasu hosté poprvé střídali.Odstoupil Dominik Černý a místo něj nastoupil Pavel Soukup.Poté se dostali hosté konečně do hry.Ve 40 minutě zápasu se ujali vedení zásluhou Stanislava Škody.Hosté se však neradovali z vedení příliš dlouho.Za domácí tým vyrovnal ve 43 minutě Jiří Koudela..První poločas skončil 1:1.

Hosté rozhodli až 20 minut před koncem

Druhý poločas začal udělením žluté karty pro domácího  Ladislava Pešičku ve 47 minutě zápasu.Téměř 20 minut byla pasáž,kdy se hra odehrávávala  téměř výhradně ve středu hrací plochy.Až v 68 minutě zápasu hosté protrhli střeleckou nemohoucnost.Prosadil se střelecky střídající Pavel Soukup.Hosté se ujali vedení 2:1 .Po této vstřelené brance se hosté trochu uklidnili a hráli v klidu a uvolněně.Poté hosté třikrát vystřídali v rozmezí 10 minut.Přišli nový hráči v tomto pořadí : Jan Saitz, Martin Kouřil, Tomáš Keramidas.Domácí tým také dvakrát vystřídal hráče.V 67 minutě odstoupil Pavel Čása a místo něj nastoupil Jiří Kupka.Posledním střídajícím hráčem byl Ladislav Pešička ,kterého nahradil Jakub Turjanica.Poslední gól dali hosté v 82 minutě zápasu.Trefil se Martin Seidl z pokutového kopu.Do konce zápasu se již nic podstatného nestalo.Hosté se tak trochu protrápili k výhře 3:1 a posunuli se na třetí místo tabulky.Utkání sledovalo 30 diváků.



Sestavy


TJ Sokol Dolní Bělá
J. Polívka [-] - D. Popp [-] , J. Koudela [-] , T. Bušek [-] , J. Volf [-] , P. Čása [-] (67. J. Kupka [-] ) , L. Pešička [-] (83. J. Turjanica [-] ) , F. Láznička [-] , L. Pešička [-] , M. Schneider [-] , M. Kraus [-]

TJ Tlučná
V. Kovařík [-] - J. Saitz [-] (67. L. Kouřil [-] ) , K. Stuchl ml. [-] (77. T. Keramidas [-] ) , M. Seidl [-] , D. Černý [-] (35. P. Soukup [-] ) , F. Veselý [-] (67. J. Saitz [-] ) , R. Novák [-] (77. M. Kouřil [-] ) , O. Šafránek [-] , M. Škoda [-] , P. Hiťha [-] , S. Škoda [-]

ŽK: 47. L. Pešička - 8. J. Saitz .
Místo: Dolní Bělá. Počet diváků: 30. Rozhodčí: DUX, MGR. Ervin - PECHÁT Jan (N), VAŠÁK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Svatoš

Expert: Aleš Klečka
Tip experta: výhra hostů

Domácí tým je poslední v tabulce a hosté si jedou pro povinné vítězství.

Tip: výhra hostů