M. Hoza 33.
1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 10:15

14.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Opavy ukončila sérii Nového Jičína


Branky


33. M. Hoza
0

Nový Jičín, který držel devítizápasovou sérii bez prohry, zavítal na půdu rezervy Opavy. Zápas se hrál na stadionu, kde svá utkání hraje i druholigové áčko Opavy. Hosté z Nového Jičína naposledy prohráli na začátku září s Petřkovicemi. Jenomže svou šňůru bez porážky na kulatou desítku nezaokrouhlili. Duel rozhodla jediná trefa, kterou měl na svědomí domácí kapitán Hoza.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hozova hlavička rozhodla

Oba celky dělilo před zápasem 10 bodů. Favoritem byl Nový Jičín, který se díky své dlouhodobé dobré formě propracoval až do horních pater divizní tabulky. To rezerva Opavy se před soubojem nepohybovala v klidných vodách a potřebovala bodovat, nejlépe za 3 body. Úvod utkání byl vyrovnaný. Oba celky se snažily hrát svůj typický kombinační fotbal. Hosté spoléhali především na ostrostřelce Radovana Lokšu, ten je v Novém Jičíně na hostování právě z Opavy, takže měl určitě o motivaci postaráno. V 17. minutě se po rohovém kopu dostal k hlavičce na zadní tyči zcela volný novojičínský Molnár, ale jeho pokus neměl dostatečnou razanci. Bezbrankový stav zlomil až ve 33. minutě domácí kapitán Hoza. Opava zahrávala rohový kop, na přední tyči jej prodloužil Dřizgevič a Hoza hlavou otevřel skóre – 1:0. Tento stav vydržel až do konce první půle.

Další branka nepadla

Nový Jičín samozřejmě nechtěl o svou skvostnou sérii přijít a toužil ji ještě natáhnout. Ve druhém poločase se hosté snažili alespoň o vyrovnání. Ovšem Opava dobře kombinovala a držela míč na svých kopačkách. Když už se hosté dostali k ohrožení domácí branky, poradil si s jejich pokusy brankář Lasák. Nakonec mohl pojistit domácím výhru Geabuer, který sice dostal míč do sítě, ale pro jeho ofsajdové postavení hlavní sudí Běhal gól neuznal. Nový Jičín na vyrovnání nedosáhl, a jeho dlouhá série bez porážky skončila.



Sestavy


SFC Opava B
K. Lasák [-] - J. Košárek [-] , M. Hoza [-] , P. Dřizgevič [-] , P. Mezera [-] , M. Hrabina [-] (36. L. Pavlíček [-] ) - D. Fišer [-] , A. Rolný [-] , S. Lavrovič [-] (86. A. Kušner [-] ) , L. Češek [-] - T. Gebauer [-]

FK Nový Jičín
R. Šrom [-] - J. Farský [-] , M. Kiss Farkas [-] , P. Ilko [-] , D. Molnár [-] - M. Slaninka [-] (55. F. Nippert [-] ) , L. Švancer [-] , J. Kalich [-] , J. Juříček [-] , M. Švec [-] - R. Lokša [-]

ŽK: 12. M. Hoza , 39. D. Fišer , 75. T. Gebauer , 79. S. Lavrovič - 86. R. Lokša .
Místo: UMTRA Kylešovice. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Běhal Radek - MACRINEANU Jiří, RICHTÁR Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.