1:2p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2021 17:00

3.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První bod pro Plzenec, druhý penalty pro Černice


Branky


5

Nově sestavený tým Plzence v úvodním kole ztratil třígólové vedení. Rezerva Černic v minulém kole ztratili dva body, kdy prohráli na penalty s rezervou Chotíkova. Jak si vedli ve druhém kole si přečtěte v článku!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí hrozili z protiútoků

Utkání se odehrávalo od začátku zápasu pouze ve středu hřiště. Postupem času hosté soupeře zatlačili, z čehož jsme nevytěžili žádný efekt a domácí začali podnikat rychlé protiútoky do otevřené obrany hostů. Z jednoho protiútoku se podařilo domácím vstřelit branku, už v 8. minutě se prosadil Pavel Batěk - 1:0. Do konce poločasu se hosté snažili o vyrovnání, ale žádná z jejich šancí se neujala.

Hosté se dokázali prosadit i gólově

Druhou půli začala rezerva poměrně lépe než domácí celek. Plzenec se nechal přimáčknout před své pokutové území. Ale hosté ne a ne se prosadit gólem. Postupem času se hra vyrovnala, což vedlo tentokrát k rychlému útokuv podání rezervy Černic. Michal Chvojka svoje sólo zakončil a vyrovnal - 1:1. V závěru měli oba týmy dost vyložených příležitostí k naklonění vítězství na svou stranu, ale nestalo se tak.

Penaltová loterie vyšla lépe pro hosty

V penaltovém rozstřelu hned první plzenecký hráč přestřelil, poté všichni hráči penaltu proměnili, až černický pátý hráč také přestřelil. Naštěstí závěrečnou penaltu Plzenec opět přestřelil. Dva body si tedy odváží rezerva Černic.



Sestavy


SK Starý Plzenec
M. Hodina [-] - J. Vaněk [-] (46. L. Štěpán [-] ) , L. Vokurka [-] , S. Volín [-] , P. Makovička [-] (46. D. Diviš [-] ) , J. Sedlák [-] (64. M. Šulc [-] ) , J. Duspiva [-] , R. Vávro [-] , P. Batěk [-] (61. V. Seman [-] ) , T. Brejcha [-] , F. Hyťha [-]

TJ Sokol Plzeň - Černice B
P. Gottwald [-] - O. Marušinec [-] , J. Sedláček [-] (75. V. Holeček [-] ) , J. Pipaš [-] , K. Kuncl [-] , Z. Hacker [-] , M. Trnka [-] , P. Mastný [-] (85. D. Mazák [-] ) , T. Engl [-] (63. M. Kozák [-] ) , T. Cihla [-] , M. Chvojka [-]

ŽK: 80. L. Štěpán .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Lhoták Luděk - KRAČMER Marek, ŠMAUS Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Matěj Rybař

Expert: Patrik Sobotka
Tip experta: výhra hostů

Plzenec ztratil dvoubrankový náskok v Liticích a rezerva Černic dotáhla zápas až do penalt. A tým Černic má tento víkend v krajském přeboru volno, je dost možné, že někteří hráči půjdou vypomoct rezervě.

Tip: výhra domácích