1:1
(0:0)
71. D. Duda
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2015 17:00

15.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krnov vydoloval alespoň bod


Branky


0

Krnovští na svém hřišti přivítali ve středu rezervu Opavy. Oba celky dělily v tabulce tři body a stejný rozdíl mezi nimi zůstal i po tomto kole. Domácí od 71. minuty prohrávali 0:1, ale 4 minuty před koncem stihl vyrovnat opět Švrček, který se trefil i v předchozím utkání proti Velkým Karlovicím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Béčko Opavy přijelo do Krnova posilněno o několik hráčů z A-týmu, včetně Jana Svatonského, který ještě v loňské sezóně hájil barvy pražské Dukly. Opavané byli v utkání o něco lepší, měli vyšší kontrolu míče než krnovští. Ti však opět precizně pracovali v obraně a dlouhou dobu hájili čisté konto. První poločas skončil bez branek.

 

Úvodní gól utkání přišel v 71. minutě, kdy po dlouhém autu propadl míč až k hostujícímu Dudovi, a ten temenem otevřel skóre – 0:1. Domácí se však nevzdali. Pět minut před koncem přišel faul na Ondřeje Bartoníčka. Balón si postavil Roman Švrček a proměnil – 1:1. Švrček skóroval z přímého volného kopu i o víkendu proti Velkým Karlovicím. Tehdy to pro Krnov znamenalo tři body, tentokrát svému celku zachránil alespoň bodík. 



Ohlasy k zápasu


FK Kofola Krnov
Antonín Mura (trenér FK Krnov): "Opava byla lepší na míči, ale my jsme také měli nějaké šance. Když jsme inkasovali, myslel jsem si, že už je vše ztraceno, ale naštěstí pro nás se opět trefil Roman Švrček. Díky tomu, že byla Opava hodně posilněná, je pro nás tento bod zlatý. Kaňkou je zranění Šimčíka, který byl s otřesem mozku odvezen do nemocnice."




Sestavy


FK Kofola Krnov
R. Kovalík [-] - L. Kužel [-] , M. Daříček [-] , R. Švrček [-] , J. Šimčík [-] (73. L. Mohyla [-] ) - L. Krčmařík [-] , P. Navrátil [-] (74. M. Ostrák [-] ) , O. Bartoníček [-] , A. Ondra [-] , V. Šustr [-] - T. Hudský [-] (69. J. Hrabovský [-] ) -

SFC Opava B
K. Lasák [-] - M. Hoza [-] , P. Dřizgevič [-] , P. Mezera [-] , J. Svatonský [-] (60. S. Lavrovič [-] ) , J. Košárek [-] - D. Duda [-] (73. P. Uvíra [-] ) , A. Rolný [-] , M. Hrabina [-] - T. Machálek [-] (80. T. Gebauer [-] ) , D. Fišer [-]

ŽK: 65. A. Rolný , 81. M. Hrabina , 87. D. Fišer .
Hráči zápasu: O. Bartoníček .
Místo: Tráva. Počet diváků: 521. Rozhodčí: Novák Michal - ŠIŠTÍK Petr, VRŤO Peter.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.