Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.11.2015 10:15

16.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brumov schytal v Opavě pětigólový příděl


Branky


0

Rezerva Opavy v minulém kole zdolala devět zápasů neporažený Nový Jičín. Nyní si doma vyšlápla i na Brumov. O své výhře rozhodla už v prvním poločase, ve kterém svému soupeři nasázela 4 góly. Pověstného bůra pak ve druhém dějství dokonal svou druhou brankou v zápase Patrik Mezera. Opava už má jen o bod méně než sedmý Brumov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

4 kousky, střídání brankářů

Brumov přijel na půdu opavského rezervního celku bez své brankářské jedničky Urbánka. Mezi tři tyče se tak postavil teprve devatenáctiletý Radek Smolík. Ani ten v brance příliš dlouho nevydržel, ale pojďme popořádku. První gól zápasu přišel v 18. minutě. Adam Rolný krásně vysunul Mezeru, ten nehamounil, přihrál před prázdnou bránu nabíhajícímu Gebauerovi a bylo to 1:0. O devět minut později už to bylo o dvě branky. Dřizgevič zahrál standardní situaci z pravé strany tak dobře, že míč z jeho kopačky skončil v síti – 2:0. Ihned po tomto gólu došlo k výměně hostujících gólmanů. Smolík nebyl stoprocentně fit a v bráně jej nahradil ještě o rok mladší Karel Krahulec. Brumov se snažil o kontaktní gól, ale místo snížení přišel třetí úder domácích. Ve 40. minutě se prosadil Patrik Mezera3:0. Ani Krahulec tak dlouho své čisté konto neudržel. Ani to však nebylo pro Brumov všechno. V 45. minutě propadl dlouhý výkop gólmana Lasáka až k Adamu Rolnému, který zvýšil už na 4:0. Bylo jasné, kdo půjde do šaten spokojenější.

Dovršení debaklu

Brumovští po návratu z kabin zřejmě tušili, že s bodovým ziskem z Opavy s největší pravděpodobností neodjedou, ale nechtěli schytat ještě větší debakl. Spíše se chtěli pokusit alespoň o korekci výsledku. Jenomže už ve druhé minutě druhého dějství to mohlo být 5:0. Ale domácí hráči ve velké šanci selhali. Druhý poločas už nebyl na góly tak bohatý jako ten první. Domácí si samozřejmě udržovali svůj luxusní náskok. Ale mohli přidat i další branky. Své příležitosti ovšem dlouho nedokázali využít. Až v 74. minutě se podruhé v zápase prosadil Patrik Mezera, a uzavřel tak výsledek utkání na 5:0. Brumov se tak s potupnou „pětkou“ musel trmácet dlouhou cestu domů. Hostující hráči měli jistě o čem přemýšlet. Podzimní část sezóny zakončili tím nejhůře možným způsobem. 



Sestavy


SFC Opava B
K. Lasák [-] - P. Mezera [-] , M. Hrabina [-] , L. Pavlíček [-] , P. Dřizgevič [-] , M. Hoza [-] , J. Košárek [-] - L. Češek [-] (78. A. Kušner [-] ) , A. Rolný [-] , S. Lavrovič [-] - T. Gebauer [-] (46. P. Uvíra [-] )

FC Brumov
R. Smolík [-] (27. K. Krahulec [-] ) - T. Dekleva [-] , D. Juřica [-] , L. Martinka [-] , M. Kolář [-] (82. O. Novák [-] ) - M. Novák [-] , D. Horáček [-] , L. Strnad [-] , P. Naňák [-] (75. J. Vítek [-] ) - O. Bartozel [-] , D. Kořenek [-]

ŽK: 50. K. Lasák - 63. D. Horáček .
Hráči zápasu: P. Mezera .
Místo: UMTRA Kylešovice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Páral Roman - KOZUBÍK Jiří, POSPÍŠIL Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.