0:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2021 14:00

13.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V souboji týmů z čela tabulky porazil kaplický B tým Novou Ves


Branky


7

Magnetem posledního kola okresního přeboru byl duel, ve kterém Nová Ves hostila rezervu kaplického Spartaku. První dva týmy tabulky si to rozdaly o to, kdo bude přezimovat v tabulce na příčce nejvyšší.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyšel mnohem lépe hostům

Lépe do zápasu vstoupili hosté. Už ve druhé minutě se musel mít gólman Černý na pozoru při Aiblově střele. Nedlouho poté nařídil hlavní rozhodčí pokutový kop proti domácímu celku, a to za faul Jakuba Kleina na Pavla Jirku. K míči se postavil Arnošt Preusler, střílel po zemi, bohužel pro hosty střela minula levou tyč a skóre zůstalo neměnné.

 

I přes neproměněnou penaltu byli i v dalším průběhu aktivnějším týmem hosté. Ve třinácté minutě pálil Pavel Lattner z přímého kopu jen do zdi, a následná rána Kubaty skončila nad brankou Nové Vsi.

 

Za dobrý a aktivní vstup do zápasu byli hosté odměněni po čtvrthodině hry. Po centru z levé strany ve vápně Daniel přiťukl míč Michalu Kubatovi, ten se dokázal uvolnit a křížným zakončením poslal hosty do vedení – 0:1.

 

Domácí se sice snažili něco udělat s nepříznivým vývojem, ale často o míč přicházeli díky špatným nahrávkám a v útočné fázi působili doslova bezradným dojmem.

 

Ve 32. minutě brejková situace pro hostující celek. Pastier předložil míč do tutové šanci Danielovi, toho však vychytal Černý, který podržel svůj tým. O chvíli později Jirka pasem našel za obranou rozběhnutého Pastiera, který zatáhl po levé straně, zpětnou přihrávkou oslovil Pavla Lattnera, jeho překvapivá střela skončila jen těsně nad Černého brankou.

 

Vzápětí pálil z hranice velkého vápna Kubata, Černý dokázal ránu vyrazit. Na druhé straně slabé zakončení Srbeného skončilo vedle Bílého svatyně. Závěr poločasu pak vyšel hostům na výbornou.

 

Šest minut před koncem půle Preusler zachytil nepřesnou rozehrávku domácího obránce, našel na pravé straně Daniela, jenž poslal přízemní centr do předbrankového prostoru, Erik Pastier se dostal před bránícího Jamricha a uklidil míč mimo dosah brankáře Černého – 0:2.

 

A v samotném závěru pak další kontr do otevřené obrany domácích, Pastier ideálně předložil míč do tutové šance Robertu Danielovi, a ten v tomto případě zacílil přesně – 0:3.

Domácí se ve druhé půlce zlepšili, ale nestačilo to

Po změně stran se domácí viditelně zlepšili. Začali být více nebezpeční, a tak se zákroků dočkal už i gólman hostů. V 52. minutě pronikl zleva do vápna Jan Ševčík, jeho střelecký pokus Bílý dokázal vyrazit.

 

Chvíli na to Budějcký našel znovu Jana Ševčíka, ten v tomhle případě míč mezi tři kaplické tyče nenasměroval. V 56. minutě pak po spolupráci otce a syna Anderlových tutová pozice pro Jana Ševčíka, mířil k bližší tyči tak přesně, že právě tyč trefil.

 

Na druhé straně z dobré pozice střílel Aibl nad branku. V 58. minutě už se domácí z gólu radovali, ale o radost se připravili úplně sami. Srbený se ocitl sám před Bílým, dokázal jej prostřelit, ztlumený míč se kutálel za brankovou čáru, jeho spoluhráč stojící v ofsajdu se míč rozhodl dorazit do sítě, a to neměl dělat. Gól nemohl být uznán a tento moment, jako by vzal domácím veškeré naděje.

 

Tempo domácích po tomto momentu opadlo. Z povedené čtvrthodiny se kýženého snížení nedočkali. Po hodině hry zahrával trestný kop ze strany hostující Lattner, na zadní tyči si na centr počíhal Daniel, z první však mířil pouze nad branku.

 

Na druhé straně Jiří Anderle ukázal všem přítomným, že ani v téměř šedesáti letech neztratil nic ze své kopací techniky, zpoza vápna však technickým pokusem poslal míč jen do břevna. Pak zvonilo i za zády domácího gólmana. Trestný kop zprava zahrával Lattner, balón propad až k Pavlu Ševčíkovi, rána z úhlu skončila na bližší tyči.

 

Snížení měl poté na kopačce po akci Hüttnera Anderle mladší, zakončoval po zemi, Bílý zasáhl reflexivně nohou. Vedení hostů mohl posléze ještě navýšit Lattner, ale Černý byl proti. Hosté si díky povedenému prvnímu poločasu odvezly ze šlágru kola domů všechny tři body.

 

Report sepsal: Libor Granec



Sestavy


FK Nová Ves - Brloh
J. Černý [-] - D. Budějcký [-] , J. Klein [-] , V. Loucký [-] , J. Anderle st. [-] - D. Kříž [-] , M. Jamrich [-] , J. Anderle ml. [-] - T. Hüttner [-] , J. Ševčík [-] , T. Srbený [-]

TJ Spartak Kaplice B
F. Bílý [-] - A. Preusler [-] , Š. Marek [-] , P. Ševčík [-] , E. Pastier [-] , P. Lattner [-] , R. Daniel [-] , V. Aibl [-] , M. Kubata [-] , P. Jirka [-] , J. Doubrava [-]

ŽK: 61. M. Jamrich - 71. E. Pastier .
Hráči zápasu: J. Anderle st. - R. Daniel .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Marek Jan - VEJVODA Jiří (N), ŘIMNÁČ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2021 10:24

Tip: výhra hostů