T. Urx 17.
T. Urx 55.
2:3p.
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2021 14:00

2.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí dotahovali dvoubrankové manko


Branky


17. T. Urx , 55. T. Urx - 5. V. Bezdička , 9. J. Pěč
9

Domácí Zbiroh přivítal borce z Dýšiný. V posledním vzájemném zápase se radovali ze zisku tří bodů domácí celek, vyhráli 4:2, kdy se dvakrát dokázal prosadit Jakub Rada. Hosté mají soupeři co vracet.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí zaspali začátek zápasu

Od samého začátku domácí tahali za kratší konec. Už v 5. minutě zápasu se prosadil hostující střelec Václav Bezdička - 0:1. Hosté nepolevili a už v 9. minutě se radovali znovu. Prosadil se Jakub Pěč - 0:2. Po té se domácí probudili a byli více ve hře. Drželi míč více na svých nohách a s tím přišli i první šance. V 17. minutě se domácí konečně dočkali. Prosadil se domácí Tomáš Urx - 1:2. Do konce poločasu už se nic velkého nestalo a tak s šlo do šaten za stavu 1:2 pro hostující tým. 

Domácí šli do druhého poločasu s tím, že budou dostávat soupeře více podtlak. Hosté vyčkávali na chyby domácích, aby navýšili rozdíl ve skore. Hosté se radovali ze své taktiky jako první. v 55. minutě se dostal k balonu Tomáš Urx a rozvlnil síť za hostujícím brankářem už podruhé - 2:2. Zbytek zápasu už byl z obou stran opatrný. Oba týmy se báli chyb na vlastní polovině,které by znamenali ztrátu bodů. I přesto se na obou stranách golmani zapotili a na šance to bylo vyrovnané. Až do 90. minuty bylo skore otvřené, ale vyrovnávací gol v 55. minutě byl ten poslední v základní hrací době. 

V loterii byli šťastnější hosté

Po 90. minutě bylo skore 2:2 a tak se šlo do penalt. Penalta se dá jen špatně kopnout, se říká. Z penalt tedy vyšli šťastnější hosté a odváží si z horké půdy o bod více než domácí Zbiroh. Ale ztráta dvoubrankového vedení je může na konci soutěž mrzet.

 V dalším kole pojede Zbiroh na půdu nováčka ze Všerub a pokusí se získat více bodů než v prvním kole.. Dýšina hostí Hřebenáře z Volduchy.



Ohlasy k zápasu


TJ Město Zbiroh
Václav Březina: Jsem rád, že jsem si po dlouhé době mohl opět zachytat. Začátek byl rozpačitý, ale postupně jsme se dostávali do tempa, což se odrazilo i na výsledku hry. Naši taktikou bylo co nejméně nakopávat balony. V kabině jsme si řekli, že musíme pokračovat v naší taktice.




Sestavy


TJ Město Zbiroh
V. Březina [-] - S. Jaroš [-] , T. Urx [-] , M. Švehla [-] , J. Sefzig [-] , J. Rada [-] , K. Marchal [-] , P. Chvojka [-] , Z. Dubček [-] , V. Bystřický [-] , N. Bittera [-]

FK Dýšina
J. Dvořák [-] - V. Bezdička [-] (62. J. Mužík [-] ) , D. Květoň [-] (46. J. Dolák [-] ) , P. Tesař [-] , J. Pěč [-] (70. M. Chudoba [-] ) , T. Křen [-] , J. Soroka [-] , J. Soroka [-] , V. Totzauer [-] (46. A. Paum [-] ) , V. Nový [-] , T. Hošek [-] (70. M. Drapák [-] )

ŽK: 60. Z. Dubček - 60. J. Soroka , 86. V. Nový .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: NESVADBA Karel - CAFOUREK Karel (N), VODVÁŘKA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Matěj Rybař

Expert: Karel Schleis
Tip experta: výhra domácích

Dýšina bude sázet stejně jako minulý rok na své útočné eso, ale Zbiroh si Bezdičku pohlídá a doma vyhraje rozdílem jedné branky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích