3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.07.2021 10:00

1.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tachovské podržel k premiérové výhře Landrgott


Branky


6

Vstup do nové sezóny i soutěže se tachovským fotbalistům vydařil. V sobotu zdolali Bělou 3:1, vítězství se však před 250 přítomnými diváky nerodilo vůbec lehce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bělá své šance na rozdíl od domácích neproměnila

Tachovští vstoupili do utkání skvěle. Ve 4. minutě se napravo uvolnil Le Thanh a jeho přihrávku nádherně uklidil Dehibis Nieves - 1:0. Bělá se v Tachově ukázala v dobrém světle. Rychlý gól ji nezlomil, právě naopak. Obrovskou šanci na vyrovnání měli v 9. minutě, kdy Blacký trefil břevno a následnou dorážku nadvakrát výtečně zlikvidoval Landrgott.

 

 

Tachované působili nervózním dojmem, jejich výkon měl k ideálu daleko, přesto měli další šance. Hána se Šuranským však mířili mimo tři tyče, neujala se ani hlavička Bulaieva. Obrovskou šanci nám nabídla Bělá ve 33. minutě, kdy po chybě obrany šel sám na brankáře Le Thanh, ale přestřelil branku. Chvílí před půli přišla skvělá akce Hudce, který se uvolnil u brankové čáry, načechraným centrem našel Bulaieva a do kabin se šlo za stavu 2:0. 

 

Závěr se Bělé nepovedl

Po přestáce se hosté do domácího týmu zakousli a kdyby to po čtvrthodině bylo 2:3, nikdo by se nemohl divit. Ve dvou velkých šancích se ocitl Jarina, ale jednou mířil těsně mimo, podruhé jej vychytal Landrgott. V 60. minutě šel zprava sám na branku Frank, ale tachovský gólman si s jeho pokusem o lob poradil. Poté se hra přeci jen vyrovnala, dvakrát střílel Šuranský.

 

Na druhé straně prohrál svůj poslední souboj s Landrgottem Jarina a musel jít střídat. Na hřišti se poté přiostřilo a rozhodčí Sirový musel rozdat několik žlutých karet. Rozhodující okamžik přišel v 69. minutě, kdy se nedohodli hostující obránce s bankářem a Nieves v klidu zvýšil do prázdné na 3:0. Čtvrt hodiny před koncem ale chybovali v rozehrávce i domácí a povedený brejk Bělé zakončil do prázdné Brejcha - 3:1. Poté byl po zákroku na Kořínka po druhé žluté vyloučen Frank. To neunesla lavička hostů a po dalších protestech viděl červenou kartu i vystřídavší Malý. Definitivní pojistku mohl přidat střídající Šmejkal, ale jeho střelu vyrazil brankář do tyče. 

 



Ohlasy k zápasu


FK Tachov
Jaroslav Pták, trenér domácích: Opět jsme nenastoupili v ideální sestavě, přesto jsem věřil, že utkání zvládneme. Ze začátku jsme působili nervózně, hráli jsme hodně zpátky, dělali jsme chyby a tím dovolili soupeři nás zatlačit. Několikrát nás podržel výborný Landrgott. Po přestávce nás soupeř zatlačil, hrál hodně ofenzivně, zatímco my jsme byli zalezlí, nedařilo se nám, dělali jsme chyby. Zareagovali jsme změnou rozestavení, paradoxně jsme ale chybou v rozehrávce darovali soupeři brejk, ze kterého snížil. Bylo to zbytečně vyhecované utkání se spoustou zákroků za hranou, hosté v závěru doplatili na svoji nedisciplinovanost.




Sestavy


FK Tachov
P. Landrgott [-] - Q. Le [-] (46. J. Pravda [-] ) , G. Nieves [-] , L. Hudec [-] , P. Kořínek [-] , J. Šuranský [-] , P. Hána [-] , L. Tonka [-] (65. Z. Sloup [-] ) , R. Umanskyi [-] , V. Kropáč [-] (46. J. Šroub [-] ) , D. Bulaiev [-] (73. V. Šmejkal [-] )

TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - V. Iščenko [-] (67. J. Černý [-] ) , P. Horák [-] (46. L. Sobolík [-] ) , M. Šinál [-] , D. Frank [-] , M. Blacký [-] , M. Tomášek [-] , L. Černý [-] , J. Malý [-] (79. R. Černý [-] ) , P. Jarina [-] (70. L. Hofmeister [-] ) , J. Brejcha [-]

ŽK: 40. L. Hudec , 80. J. Šroub - 45. P. Jarina , 57. M. Blacký , 59. D. Frank , 61. J. Malý , 83. M. Tomášek , 86. R. Černý . ČK: 83. D. Frank , 85. J. Malý .
Hráči zápasu: P. Landrgott , G. Nieves - P. Jarina .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Sirový Václav - SCHVEINERT Radek, KRAUS Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Milan Primas
Tip experta: výhra domácích

Tachovští jsou pro mě velká neznámá, ale tak nějak cejtím, že se budou rvát o postup. Můj tip: 3:0

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích