Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 16:00

11.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Černice po pěti zápasech bez gólu slaví tři body


Branky


27

Na hřišti v Černicích se naproti sobě v branách postavili dva zkušení čtyřicátníci, kteří si jistě nepřáli lovit míče z brány, natož aby rozhodovaly penalty. To druhé se jim nakonec splnilo, ovšem branek padlo celkem šest.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dlouho se čekalo na první branku

Oba týmy začaly aktivně a svým způsobem hry. Každý z nich se dostal několikrát do zajímavých příležitostí, avšak dlouho bez kýženého úspěchu. Skóre se otevíralo až těsně před přestávkou...

 

Jako první se dokázali prosadit domácí. Po několikazápasové pauze od střílení branek se ve 42. minutě prosadil černický Jan Peterka, který využil rychlého protiútoku a přesného centru do náběhu za obranu. Domácí se ovšem dlouho neradovali. Ještě do přestávky dokázali hosté odpovědět. Z přímého kopu přesně přes zeď, která mu to značně zjednodušila, zamířil svůj pokus David Kobes. Zeď se vůbec neodlepila od země, navíc Hrach před míčem dokonce uhnul. 

 

Peterkova hitparáda a bojovný závěr

Po rychlé akci v 51. minutě, která vedla na trase Daněk - P. Eger - Müller - Peterka, se poslední jmenovaný opět po samostatném úniku prosadil, když svůj projektil zamířil přesně k tyči.

 

Vyrovnaná hra začala být i více než je zdrávo vyhrocená, ke které nepřispěl ani rozhodčí svým (ne)konáním. V 60. minutě po silovém souboji, ale dle pravidel, mezi Hrachem a Leitlem, měli hosté zahrávat aut zhruba z poloviny hřiště. Černický hráč se však snažil rychlé rozehrávce zabránit a po prvotním konfrontaci se nechal unést emocemi a svého soka strčením do hrudi poslal k zemi. Sudí se situaci snažil uklidnit pouze píšťalkou, avšak se měla jistě objevit karta. Barvu ať posoudí komise, dle dostupných kamerových záznamů a zápisu delegáta.

 

A když se následně nedařilo na kopačkách Tlumačova, rozjeli další protiútok černičtí. Po odkopu z obranných řad domácího celku se k míči dostal Peterka, který přesprintoval všechny obránce a jako na podnose naservíroval míč Patriku Egerovi - 3:1. V 75. minutě to už mohlo být o tři branky. Hostující brankář podklouzl při bránění rohového kopu Černic, míč se od jeho spoluhráče odrazil na hlavu Frčka, od něhož mířil kulatý nesmysl do brány. Zde jej za pomoci břevna odvrátil Copák, aby se pak už v klidu odkopl pryč. O minutu později pak prázdnou bránu netrefil Patrik Eger.

 

Po těchto situacích musel přijít trest. V 77. minutě centroval z přímého kopu míč do vápna Malík, jeho pokus vyrazil jen před sebe Daněk. Míč dobíhající a střílející Copák zůstal po následném souboji s černickým obráncem na zemi, míč se opět dorazil před vápno. Zde se do něj opřel Ondřej Rottenborn, který za pomoci levého kolene ležícího Františka Copáka vsítil branku na 3:2. 

 

Tlumačov byl ještě ve hře. Jenže laxní přístup v obranné fázi v posledních minutách je stál možný boj o další branku, jelikož v 87. minutě ndokázala obrana uhlídat nabíhajícího Tomáše Hracha, který s přesným zakončením neměl problém. V závěru už se hra jen kouskovala.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice
Petr Kural, trenér: Těžký zápas s kvalitním soupeřem, kde nebylo jasné kdo první otevře skóre. Výborné utkání sehrál Peterka, který první a druhý gól vstřelil a třetí připravil před prázdnou branku. Hosté se na nás dvakrát v utkání dotahovali, ale my jsme jej dovedli k vítězství. Po pěti zápasech, kdy jsme nedali branku ze hry, snad teď už přišlo střelecké probuzení útočníků.




Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice
Z. Daněk ml. [-] - M. Vít [-] , M. Pinc [-] , J. Mastný [-] , P. Mlnařík [-] - M. Müller [-] , E. Eger [-] (70. K. Zeliński [-] ) , M. Skala [-] - T. Hrach [-] (90. M. Chvojka [-] ) , P. Eger [-] (87. F. Švejda [-] ) , J. Peterka [-]

TJ Start Tlumačov
P. Pejsar [-] - M. Váchal [-] , J. Malík [-] , M. Džugan [-] , L. Leitl [-] , R. Šindelář [-] , F. Copák [-] , D. Kobes [-] , J. Pfeifer [-] (67. M. Frček [-] ) , M. Wolf [-] (77. O. Rottenborn [-] ) , K. Hamor [-]

ŽK: 33. M. Vít , 52. M. Pinc , 61. M. Skala - 50. J. Malík , 58. L. Leitl .
Hráči zápasu: J. Peterka .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KRŮS František - SLADKÝ Stanislav, SCHNEIDER Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Vyrovnaný souboj s rozdílným pojetím hry. Myslím si, že si domácí poradí s jednoduchou hrou Tlumačova a po dlouhé době konečně vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích