Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2021 10:30

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prachatice C otočily třemi brankami v závěru zápas s Dražejovem


19

Domácí posílení o několik pendlů v utkání proti Dražejovu měli více ze hry. Po bezgólové první půli se ale prosadil na brejky spoléhající se Dražejov. Prachatice to ale nezabalily a díky hattricku Janošťáka v závěrečné čtvrthodině zápasu rozhodli o svém vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nepřinesl žádnou branku

Prachatice C vstoupili do utkání proti doposud neporaženému Dražejovu s posílenou sestavou o několik pendlů. Díky tomu měli na hřišti jasnou převahu, drželi míč na svých kopačkách a vytvářeli si i střelecké příležitosti. V těch ale nebyli úspěšní, jelikož dražejovský brankář Drnek předváděl výborné zákroky.

 

Hosté, kteří museli běhat bez míče, se spoléhali především na rychlé protiútoky, ale v prvním dějství se žádný z nich neujal. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Dražejov se dostal ve druhé půlce do vedení, domácí ale skóre otočili

Druhý poločas nepřinesl žádnou změnu obrazu hry. Domácí byli stále častěji na míči a vypracovávali si příležitosti, které zatím stále likvidoval brankář Drnek. Dražejov se stále spoléhal na brejky.

 

Změnu ale druhý poločas přinesl v tom, že přecijen začaly padat góly. Nejprve se podařilo skórovat překvapivě hostům. Střelu Filipa Brázdy vyrazil před vápno brankář Prachatic Hopfinger. Míč si ale našel Michal Bračok a obstřelem na zadní tyč otevřel skóre - 0:1.

 

Hosté náskok dokázali udržet až do 76. minuty, potom se ale úplně sesypali. V dané minutě dokázaly Prachatice zásluhou Martina Janošťáka vyrovnat na 1:1. Stejný hráč stihl přidat ještě branku v minutě 80. a hattrick dokončit o dalších pět minut později. Skóre duelu tím uzavřel na 3:1 pro domácí.

 

Prachatice C díky skvělému závěru připravily Dražejovu první porážku v sezóně.



Ohlasy k zápasu



TJ Dražejov
Pavel Poláček: "Do Záblatí jsme odjížděli s velkou marodkou. Posílený domácí tým většinu zápasu tlačil a nás držel Drnek. Hrozili jsme z brejků a v 56. minutě jsme se dostali do vedení. Po 75. minutě se to sesypalo. Třemi góly Janošťák strhl vítězství na stranu domácích a my tak poprvé prohráli. V anglickém týdnu jedeme v úterý na dohrávku do Lhenic, kde se rozhodne o prvním místě tabulky."



Sestavy


FK Tatran Prachatice C
J. Hopfinger [-] - A. Srch [-] , J. Sova [-] (86. V. Podlaha [-] ) , F. Kolda [-] (70. P. Hlouška [-] ) , V. Šabršula [-] , M. Janošťák [-] , M. Kotrch [-] , P. Řezník [-] (81. M. Osvald [-] ) , J. Lukeš [-] , V. Sova [-] , M. Kolafa [-]

TJ Dražejov
P. Drnek [-] - T. Hulač [-] (85. J. Topinka [-] ) , V. Hozman [-] , T. Hrčka [-] , T. Brož [-] (25. L. Šulda [-] ) - J. Kalous [-] (85. J. Bračok [-] ) , F. Brázda [-] , M. Bračok [-] , P. Poláček [-] , D. Hlavin [-] - D. Pojsl [-] -

ŽK: 77. M. Bračok , 82. J. Kalous .
Hráči zápasu: M. Janošťák - M. Bračok .
Počet diváků: 72. Rozhodčí: Křížovský Jiří - KOLLÁRIK Vojtěch, ŠUPÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Hosté z Dražejova hrají tuto sezonu zatím bez prohry, tak uvidíme, jestli svou formu udrží, bude to vyrovnaný zápas. Domácí prostředí rozhodne.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích