Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 17:00

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V gólové přestřelce se radovalo strakonické béčko


Branky


6. M. Ráž , 15. L. Uhříček (vl.) , 64. K. Hanzlík (p.) , 90. O. Páca - 8. J. Máška , 17. P. Baloušek , 40. P. Baloušek , 48. P. Baloušek , 56. V. Peroutka
23

Zápas nabídl mnoho branek. V úvodu se dvakrát dostali do vedení domácí, ale hosté dokázali vždy velmi rychle vyrovnat. Nakonec hosté překlopili vedení na svou stranu, v druhé půli svůj náskok navýšili a domácí Bělčice dokázaly už jen snížit na rozdíl jediného gólu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Góly padaly hned v úvodu první půle

Hned v 6. minutě zápasu šlo do vedení domácí mužstvo. Jakub Houda presinkem získal balón pro Martina Ráže, ten obešel gólmana a zakončoval do prázdné brány 1:0.

 

Vedení domácím ale vydrželo pouhé dvě minuty. V 8. minutě dokázal brankáře Dražana překonat strakonický Jiří Máška - 1:1.

 

O dalších pár minut později, v 15. minutě, si vzaly Bělčice náskok zpět. Martin Ráž zahrával rohový kop a hostující gólman Lukáš Uhříček si balón srazil do vlastní branky - 2:1.

 

Strakonické béčko ale znovu dokázalo v podstatě okamžitě srovnat krok. V 17. minutě vyrovnával na 2:2 Petr Baloušek.

 

Poté se hra trochu uklidnila a další branka přišla až chvíli před poločasovou přestávkou. Ve 40. minutě se poprvé v utkání dostali do vedení hosté, když svou druhou branku v zápase vstřelil Petr Baloušek - 2:3. Tento stav se už do poločasu nezměnil.

Ve druhé půli hosté odskočili do výraznějšího vedení, domácí poté snížili

Jak první poločas skončil, tak ten druhý začal. Tedy brankou Strakonic B. Ve 48. minutě se prosadil opět Petr Baloušek, čímž dokonal svůj hattrick - 2:4.

 

I další branka padla do sítě domácích Bělčic. V 56. minutě zvyšoval již na 2:5 Vojtěch Peroutka.

 

Domácí se ale nevzdali. O osm minut později dokázali snížit na 3:5, když hosté zahráli rukou ve vápně. Bělčický kapitán Karel Hanzlík v 64. minutě penaltu proměnil.

 

Další zdramatizování zápasu pak přišlo v 81. minutě. Hostující kapitán Michal Boukalík viděl druhou žlutou a tedy i červenou kartu a domácí získali na deset minut možnost početní výhody.

 

Tu využili ale jen ke snížení na rozdíl jednoho gólu v 90. minutě. Karel Hanzlík rozehrál rohový kop na krátko, Martin Ráž se uvolnil po straně a našel centrem hlavu Ondřeje Páci a ten snížil na 4:5.

 

Vyrovnat se už domácím nepodařilo, a tak si všechny tři body odváží po gólové přestřelce B tým Junioru Strakonice.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bělčice
Luboš Krameš: "Ze zápasu jsem hodně rozčarovaný. Fotbal hrajeme dobrý, ale soupeř párkrát přejde přes půlku a dokáže toho využít. Porazil nás jeden hráč - Petr Baloušek. Jeho hra se mi líbila, byl důrazný, uměl si narazit balon. Mrzí mě, že kluci začnou hrát, až když jim začne téct do bot. Krátce po změně stran jsme prohrávali už 2:5, i tak jsme byli ještě schopni výsledek otočit. V poslední minutě mohl vyrovnat Cibulka, jenže nedal. Remíza by byla spravedlivá, ale bohužel. Nechali jsme si zápas utéct, musíme to dohnat jinde."

FK Junior Strakonice B
Luděk Cimrhanzl st.: "V úvodu to byla přestřelka, do přestávky jsme si ale vzali vedení. Bylo to rychlé, otevřené utkání. Druhou půli jsme začali ve velkém stylu, brzy jsme odskočili na 2:5 a zdálo se, že je rozhodnuto. Pak ale přišla diskutabilní penalta a červená karta pro Boukalíka. Stalo se z toho drama, zápas byl napínavý až do konce. Pro diváky to byl určitě atraktivní duel."



Sestavy


TJ Sokol Bělčice
K. Dražan [-] - J. Houda [-] (73. T. Vácha [-] ) , M. Ráž [-] , K. Hanzlík [-] , O. Páca [-] , A. Ježek [-] , J. Jelínek [-] (46. J. Vejšický [-] ) , V. Mach [-] (87. P. Folberger [-] ) , K. Zeman [-] , M. Hevera [-] , J. Cibulka [-]

FK Junior Strakonice B
L. Uhříček [-] - P. Cibulka [-] , J. Baloušek [-] , J. Máška [-] , V. Peroutka [-] - P. Rojík [-] (62. M. Linhart [-] ) , D. Míčka [-] , D. Petráň [-] - P. Baloušek [-] , M. Boukalík [-] - R. Novák [-] (87. A. Fligiel [-] )

ŽK: 85. O. Páca - 62. M. Boukalík . ČK: 81. M. Boukalík .
Hráči zápasu: M. Ráž - P. Baloušek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: MUZIKA Filip - CIMRHANZLOVÁ Edita, KOPP Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Lukáš Hulec

Expert: Jiří Raba
Tip experta: výhra domácích

V Bělčicích se hraje každému týmu špatně. Tipuji výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Zajímavý souboj strakonických soupeřů bude nerozhodný.

Tip: remíza

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Velmi vyrovnané utkání, které o jednu branku vyhrají domácí.

Tip: výhra domácích