Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2021 17:00

1.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtyrák smetl Slavii


Branky


12

Již na první kolo nové sezony 1.A třídy bylo nalosováno zajímavé budějovické derby mezi Slavií a Čtyřmi Dvory, které mělo nečekaně jednoznačný průběh. Hosté si ze hřiště od Malého jezu odvezli tři body za jednoznačnou výhru 6:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl v režii Čtyráku

Na mistrovské utkání se Slavií se vinou přerozdělení skupin v 1.A třídě čekalo dlouhé čtyři roky a vzhledem ke zpackaným generálkám obou dvou družstev bylo vyhlíženo velmi vyrovnané utkání. Tyto predikce se ukázaly jako liché již v naprostém úvodu utkání, kdy nejprve v 5. minutě prostřelil domácího brankáře Koprnu Tomáš Dubský a o čtyři minuty později na 2:0 po perfektním přenesení hry zvyšoval David Čermák. Sešívaní se po dvou rychlých direktech přeci jen osmělili a začali podnikat první výpravy k hostující brance, ty však byly ukončeny v samém zárodku.

Čtyrák si své gólové zásahy spravedlivě rozdělil na začátek a konec první půle. Ve 41. minutě se přehozením brankáře podruhé prosadil Dubský a již na 4:0 zvýšil ve 45. minutě hry Lukáš Hofmann.

 

Ve druhém poločase přidali hosté další dvě branky a s přehledem si zajistili tři body

Po poločasové pauze Slavia do utkání vyrukovala s brankářem Mendlíkem, který nahradil začínajícího Koprnu. Ale ani ten si dlouho čisté konto neužil, protože v 55. minutě dorážkou do odkryté brány dokonal hattrick Tomáš Dubský. Pomyslného kanára uštědřil domácím v 71. minutě Lukáš Hofmann dorážející střelu Filipa Hajného za záda bezmocného brankáře Mendlíka.

Domácí si během druhé půle vytvořili pár drobnějších šancí, které pramenily z laciných ztrát míčů fotbalistů Čtyráku, žádná z nich ale gólový potenciál neměla. Hosté svůj už tak vysoký náskok mohli ještě zvýšit, ale těsně před závěrečným hvizdem nedokázali zakončit do téměř odkryté brány. V sobotu vyrazí Slavie na utkání do Bernartic a Čtyrák přivítá budějckou Lokotku.

 

 

 

 

Tomáš Pecha

 

 

 

autor videa: Karel Šíma



Ohlasy k zápasu


SK Slavia České Budějovice
Matěj Bohůnek (kapitán týmu): První kolo k nám přijel Čtyrák, ale i kdyby přijel tým ze 4. třídy, tak by nás pravděpodobně porazil. Lepíme sestavu už půl roku, máme dostřídáno v 50. minutě, vypomáhají nám mladší dorostenci. Hráči, kteří mají táhnout tým, nepředvedou nic. Ale ono je to těžké, když se trénuje v 8 lidech. Čtyrák nám dal 6 gólů, mohl jich dát klidně 15, my byli tragický… příští kolo vyrážíme do Bernartic, zranili se nám další hráči a další odjíždí na dovolenou. Smekám klobouk před všemi, kteří pravidelně chodí a snaží se s tím něco udělat.




Sestavy


SK Slavia České Budějovice
D. Koprna [-] (46. R. Mendlík [-] ) - P. Mrzena [-] (32. J. Wagner [-] ) , P. Kindermann [-] (46. M. Frantík [-] ) , P. Lhoták [-] , K. Dvořáček [-] , R. Toman [-] , J. Pinc [-] , M. Slípka [-] , J. Voldán [-] , J. Klíma [-] (47. P. Hajný [-] ) , M. Bohůnek [-]

SK Čtyři Dvory České Budějovice
M. Hučík [-] - V. Houška [-] , J. Řepa [-] (74. S. Klimeš [-] ) , M. Rachač [-] (65. F. Hajný [-] ) , T. Dubský [-] , L. Hofmann [-] (83. M. Zare [-] ) , D. Čermák [-] (71. P. Komberec [-] ) , T. Pecha [-] , M. Matušek [-] , T. Vajo [-] , M. Pavlík [-]

ŽK: 38. J. Wagner .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Nedvěd Petr - KŘÍŽ Karel, KŘÍŽEK Danek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Dana Bendová

Expert: Filip Zadražil
Tip experta: remíza

Další derby, které snad může dopadnout úplně jakkoli. K favorizaci jednoho z celků mě nepřiměly ani dostupné výsledky z letní přípravy. V tomto případě proto opět tipuji remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza