1:1
(1:1)
42. J. Turek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2021 17:00

2.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Junior se na úvod o body podělil s Dražicemi


Branky


14

Obě branky padly v prvním poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

V prvním utkání tohoto ročníku byl začátek zápasu z pohledu domácích výborný a v 7. minutě předvedli rychlou akci, když Nosek vysunul Krejčího za obranu hostí  a ten přesnou střelou ke vzdálenější tyči dává na 1 : 0. O minutu později opět pěkná akce, kterou rozjel Chalupa přesnou přihrávkou do lajny na Noska, ten potáhl balon , přesně přihrál do vápna na Šimka, ale jeho střelu se štěstím vyrazil golman nohou na rohový kop. Poté se hra vyrovnala a hosté také zahrozili ve 14. minutě, když Hořejší z vápna přitaženou střelou k tyči Lízal skvělým zákrokem chytil. Mezi 41. a 42. minutou kopali hosté dva trestné kopy ze stejného místa a druhý trestný kop skončil po Turkově hlavičce za Lízalovo zády a skóre se srovnalo na 1 : 1.

 

Druhý poločas

                Druhý poločas byl do 75. minuty vyrovnaný, kdy se střídaly náznaky šancí na obou stranách, ale nebyly dotaženy. Za zmínku stojí 52. minuta, kdy po narážečce Bareš vystřelil za vápnem, která byla tečovaná, ale Lízal se nenechal zaskočit a střelu vyráží. V 54. minutě ve slibné pozici hlavou Šimek mířil nad. Posledních 15 minut bylo v režii domácích, ale dobře bránící hosté je do gólovek nepustili. Za zmínku stojí pouze 84. minuta, kdy se dopředu vydal Žáček a z voleje tvrdou střelou mířil těsně nad.

 

Stats

Rohy :    5 : 2

Střely na branku :  5 : 5

 

AUTOR: J. Cibulka



Sestavy


FK Junior Strakonice
L. Lízal [-] - O. Chalupa [-] (64. T. Zelenka [-] ) , J. Nosek [-] , M. Říha [-] , M. Rozhoň [-] , J. Máška [-] , K. Krejčí [-] , O. Šimek [-] (80. J. Šourek [-] ) , F. Funda [-] , D. Žáček [-] , M. Čapek [-] (46. R. Kočí [-] )

TJ Dražice
M. Baka [-] - D. Štecher [-] , M. Šimák [-] , M. Stuchlík [-] (88. T. Běhoun [-] ) , L. Stuchlík [-] , J. Turek [-] (80. V. Studenovský [-] ) , M. Pinc [-] , P. Novotný [-] , T. Hořejší [-] (78. D. Tůma [-] ) , T. Bareš [-] , M. Veselý [-]

ŽK: 62. F. Funda , 63. M. Říha , 66. T. Zelenka - 85. T. Bareš .
Počet diváků: 131. Rozhodčí: Němec Václav - PETERKA Marek, ŽUREK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza