1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 10:30

5.kolo, Divize D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lanžhot urval výhru v Břeclavi


Branky


9

Hosté sahali po výhře už po prvním poločase. Domácí šli ve druhé půli do desíti, ale i tak srovnali. Tři body hostům vystřelil Kondrlík.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Úvodní čtvrthodina derby toho divákům příliš nenabídla, hrálo se ve středu hřiště, časté vysoké balony nenacházely ty správné příjemce. Náznakem první větší šance byla střela domácích už ve 3. minutě, která těsně minula Klimešovu tyčku. Na druhé straně zahrozili hosté po rohu, ale Milotova střela přes hlavu ze 17. minuty se nevešla tři tyče Fibingerovy brány. Přibližně polovinu diváků na stadionu MSK rozjásal až ve 28. minutě Peter Balážik, který tvrdou hlavičkou k tyči nedal domácímu brankáři šanci. Gólu předcházel povedený únik Kosorina podél pravé lajny, předvedl výborné zrychlení a posadil centr přesně na hlavu svého spoluhráče - 0:1.

Hosté si vedení pohlídali

Lanžhot byl stále lepším celkem, ale vyloženou šanci si ne a ne vytvořit. Domácí mu situaci značně ulehčili, když dostal v 66. minutě druhou žlutou kartu za chybějící chránič holení domácí útočník Kristoň. Jenže než se Lanžhot stihl k něčemu nadechnout, radovali se k překvapení všech domácí. Po rychlém přenesení hry doleva se dostal míč k Fojtíkovi, a ten nekompromisní ranou pod břevno vyrovnal - 1:1. Lanžhot se dostal rychle zpět do hry a už za 5 minut opět vedl. Domácí zbytečně ztratili balon na polovině hřiště, Kosorin vyslal středem hřiště do rychlého protiútoku Davida Kondrlíka, a ten nohou trefil přesně k tyči - 1:2. Posledních deset minut bylo v režii hostí, ovšem byla to přehlídka zmařených akcí. Kosorin ani Kondrlík ve svých šancích pálili nad, střídající Lenhard pak nechal vyniknout Fibingera, stejně jako v další tutovce Kosorin. I přesto si hosté po závěrečném hvizdu přece jen mohli zhluboka oddechnout a poprvé slavit výhru. 



Ohlasy k zápasu


MSK Břeclav
Vladimír Malár (trenér): Lanžhot byl v prvním poločase silný na míči, my jsme se přes jejich středovou řadu vůbec nemohli dostat. Ve druhé půli už to bylo lepší, ale jen do červené karty, pak už to byla hektika. Nám se i přesto podařilo vyrovnat, ale bohužel jsme za chvíli udělali chybu, ztratili balon a Lanžhot nás potrestal. Máme hodně mladý kádr a v tomto směru se musíme ještě hodně učit. Nakonec už jsme hráli vabank. Chtěli jsme samozřejmě bodovat, ale narazili jsme dnes na silný manšaft, který bude tabulkou stoupat.

TJ Sokol Lanžhot
Jaroslav Hílek (trenér): Dneska jsme to zvládli, fotbalově jsme byli o třídu lepší, určitě nám pomohl zpevněný střed zálohy, kam se vrátil Mikúšek. Břeclav nám hrozila jen ze standardek, ale kluci to tam v obraně dobře odskákali. Až na to jedno zaváhání, kdy už byl soupeř v oslabení a z jediné střely na branku nám ten gól stejně dal. Ale nakonec klobouk dolů, že se z toho kluci rychle otřepali a krásnou brankou Kondrlíka jsme se dostali zase nahoru. Na konci zápasu už soupeř hrál vabank, takže tam byla spousta místa na brejky.



Sestavy


MSK Břeclav
D. Fibingr [-] - P. Fojtík [-] , T. Trčka [-] (56. A. Souchop [-] ) , K. Petrásek [-] (69. D. Malůšek [-] ) , J. Fiala [-] , M. Skočovský [-] , M. Kriston [-] , M. Opina [-] , J. Pluháček [-] , Š. Herman [-] , C. Hynek [-] (84. P. Šenfelder [-] )

TJ Sokol Lanžhot
J. Klimeš [-] - P. Mikúšek [-] , P. Balážik [-] , T. Královič [-] (84. J. Lenhard [-] ) , M. Totka [-] , N. Včelka [-] , D. Kondrlík [-] , A. Pidruchnyi [-] , J. Kosorin [-] (89. J. Hromek [-] ) , N. Mihál [-] , T. Milota [-]

ŽK: 25. M. Kriston , 36. T. Trčka , 53. J. Fiala , 59. P. Fojtík , 90. M. Opina - 34. J. Kosorin , 64. A. Pidruchnyi , 87. D. Kondrlík . ČK: 65. M. Kriston .
Hráči zápasu: D. Kondrlík , J. Kosorin .
Počet diváků: 500. Rozhodčí: BĚLÁK Marek - JULÍNEK Jiří, MARINČ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Radka Vazačová
Tip experta: remíza

Lanžhot v tomto soutěžním ročníku ještě nebodoval, naopak domácí prohráli o víkendu v Havlíčkově Brodě, tipla bych si, že padne minimum gólů a derby nebude mít vítěze.

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích