2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 16:30

1.kolo, Divize D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji možných favoritů divize lepší Hodonín


Branky


0

Exlifovými hráči a trenérem posílený Hodonín porazil v létě dobře doplňenou Starou Říši. Pro opravdu značně posílený Hodonín asi není letos jiná alternativa než postoupit do 3. ligy a tak si nemohl nic jiného než výhru dovolit. Hodonín zápas v celém prlběhu kontroloval a první výhdu nakonec získal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodl rychlý gól

Domácím vyšel ideálně vstup do zápasu. Už ve 4. minutě našel Polách pasem za obranu Rešku, který potvrdil, že góly dávat umí. Aktivita zůstala na kopačkách domácích, rušivou střelu na Petráše vyslala posila Staré Říše Jakub Göth. Hodonín se do zakončení tlačil více, zahrozil zejéma opět Reškou a dobrou střelou Polácha. Po 25. minutách se hra vyrovanala a Stará Říše byla dokonce lepší. Petráš se vyznamenal při střele Pokorného, střelu Götha zastavila na poslední chvíli obrana. Poločas tak skončil 1:0.

Hodonín si vedení pohlídal

Ve druhém poločase se Hodonín zatáhl, vypadalo to, že brání hubenou výhru. Do otevřené obrany měl však šancí více než v prvním poločase. Po centru Víška střílel vedle Hesek, pak po centru Maršálka zakončil Reška nad. V 61. minutě šel proti Břinkovi sám Polách, ale na brankáři Staré Říše si vylámal zuby. Tlak Staré Říše zachraňoval Hodonín množstvím faulů a tak hosté zahrávali velké množství standartích situací. Optický tlak však přetavili jen v jednu vyloženou šanci, to když Pokorný v tutovce mířil vedle. Domácí spasil v samém závěru Reška, který v 88. minutě využil zaváhání obránců a zvýšil na 2:0. Stará Říše však zbraně nesložila a Michal Kadlec hlavou v 91. minutě snížil. Zápas však posléze skončil.



Ohlasy k zápasu


FK Hodonín
František Komňacký, trenér Hodonína: Vykročili jsme výhrou, což je pro sebevědomí mužstva a atmosféru v celém klubu jenom dobře. Doufám, že kluci budou i nadále pracovat tak, jako doteď. Věřím, že když jsme dokázali překonat takového soupeře, jako je Stará Říše, tak že se nám bude dařit i v dalších zápasech. Ze soupeře jsme měli trochu obavu, protože v přípravě měl velmi dobré výsledky. Nám naopak poslední zápasy příliš nevyšly.

FSC Stará Říše
Luděk Kovačík, trenér Staré Říše: Měli jsme šance na to, abychom si domů bod odvezli. Bohužel jsme nebyli v pokutovém území soupeře dostatečně důrazní a kontaktní branka přišla pozdě. Neměli jsme dostat druhý gól, vzadu jsou dostatečně zkušení hráči, kteří by si se situací měli poradit mnohem lépe. Chyběli nám zahraniční posily, s nimi budeme ještě silnější.



Sestavy


FK Hodonín
M. Petráš [-] - H. Maršálek [-] , T. Novotný [-] , R. Víšek [-] - J. Maršálek [-] , Z. Šturma [-] (91. J. Mokrý [-] ) , T. Reška [-] (89. D. Adamec [-] ) , J. Hesek [-] , T. Polách [-] - L. Pavlačka [-] (74. T. Petrucha [-] ) , M. Švrček [-]

FSC Stará Říše
R. Břinek [-] - P. Heide [-] , M. Brnický [-] , M. Kadlec [-] , P. Příborský [-] - M. Pokorný [-] , Z. Tichánek [-] , A. Nahi [-] , I. Rygl [-] - V. Vácha [-] (67. A. Konate [-] ) , J. Göth [-]

ŽK: 30. T. Polách , 35. M. Švrček , 59. R. Víšek , 66. T. Novotný - 19. A. Nahi , 62. M. Brnický , 77. M. Kadlec .
Hráči zápasu: T. Reška , T. Polách - J. Göth .
Místo: Tráva. Počet diváků: 170. Rozhodčí: BERNATÍK Tomáš - HANÁK Petr, POLÁČEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.