D. Střelec 52. (vl.)
1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:00

7.kolo, Divize D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozlovice i v deseti sahaly po výhře


Branky


52. D. Střelec (vl.) - 51. A. Galetka
0

V Havlíčkově Brodě hráli sousedé v tabulce o posun do klidnějšího středu tabulky. Nakonec se to ani jednomu nepovedlo, po remíze 1:1 zůstávají oba u dna divizní tabulky. Hosté působili kompaktnějším dojmem a i v desíti lidech byli nebezpečnější. Domácím silně vázla kombinace ve středu a poté, co se od 65. minuty začali tlačit hodně dopředu i defenzíva. Bod tak je ztrátou spíše pro Kozlovice, neboť Žůrek i Galatka mohli zápas na konci rozhodnout.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase mírně nebezpečnější brod

Nástup do zápasu měl lepší Havlíčkův Brod, ale jeden střílený centr po malém vápně adresáta nenašel a druhý zakončil Hejkal mimo. Šancí bylo málo, Havlíčkův Brod se utápěl v nepřesné kombinaci ve středu hřiště, Kozlovice hrající delší balóny zase končily na havlíčkobrodské obraně. Další vyložená šance přišla až ve 29. minutě, kdy Kavka vysunul Veselského, který šel sám na brankaře, ale ten nechal vyniknout Kadlece. Ve 33. minutě se do šance dostával po delším míči hostující Schlehr, ale nezvolil cestu do středu, ale k rovně na hraně velkého vápna a tam ho následně zablokoval na roh Kavka. Zajímavou akci předvedli domácí v 39. minutě. Veselský obehrál obránce, nahrál na střed Tuhému, ten překvapil obránce Kozlovic tím, že si míč pustil po vápně, ale dobře zakončit už se mu nepovedlo. Svůj střelecký pokus poslal jen do gólmana Kadlece.

Ve druhém i v desíti Kozlovice

Ve druhém poločase Brod tahal za kratší provázek. Dobře pohybující se Kozlovice nenechaly domácí hráče kombinovat a po jejich ztrátách se dostávaly k velmi nebezpečným brejkům. V 51. minutě nahrál kousek za půlkou Axamit přesně na nohu Hejkala, ten si vyměnil míč s Tuhým a nahrál Henkovi, krajní obránci Havlíčkova Brodu jistí si situací ve středu 3 na 1 vyběhli, jenže Henek zahrál situaci ležérně, míč mu vzal Dostál, nahrál na roh vápna Žůrkovi a ten poslal krásnou nahrávku do vápna. První hráč Kozlovic ji ještě v souboji se stoperem nezachytil, ale na zadní tyči nabíhající Galatka měl snadnou úlohu a poslal Kozlovice do vedení. Jenže "jiná chemie" po gólu zafungovala i tentokrát. Ihned po rozehrání dal dlouhý míč Kavka na Štědrého, ten ho na kruhu potáhl na ofsajdovou hranu a nahrál dobře nabíhajícímu Tuhému, který hezky obstřelil Kadlece a vyrovnal. Pak se na hřišti nic vážného nedělo, za zmínku stojí snad jen standardka z vápna, kterou brodský Křivka zazdil. V 63. minutě bylo na hřišti horko, Tuhý fauloval Střelce, rozhodčí ponechal Kozlovicím výhodu, ale když Tuhý probíhal až příliš těsně okolo Střelce, tak ten mu dal loktem. Dostal automaticky červenou a za urážky rozhodčích ji dostal i Janoštík na střídačce. K šancím Brodu však nevedla ani přesilovka. Velmi nepřesná kombinace a velké otevírání obrany naopak nahrávali Kozlovicím ke smrtícím brejkům. V 78. minutě dostal míč za polovinou Galatka, podržel ho a nahrál skákající míč Žůrkovi, který šel sám na Soukala. Žůrek skákající míč dobře trefil, ale Soukal ho vyrazil. V 81. minutě po dalším brejku nahrál Žůrek Kaďorkovi, ten se ve vápně zbavil Kavky, ale jeho zakončení k tyči Soukala neohrozilo. Po následném rohu hlavičkoval Axamit pod břevno, ale z pozice až za penaltou a Soukal míč vyrazil na další roh. Do konce zápasu se ještě v šanci dvakrát ukázal Galatka, když šel dvakrát na Soukala z těsné blízkosti sám. Jednou mu neudělal kličku, podruhé v 89. minutě v souboji s ním dokonce míč přes něj protlačil, ale Křivka mu ho poté ukopl. Havlíčkův Brod se sice v posledních 25 minutách několikrát dostal mezi vápno a postraní čáru, ale centry Hekerleho či Vařejky byly velmi slabé a k ohrožení branky formou nahrávky některému z hráčů nabíhajícíh do vápna vest prostě nemohly. Hru trochu oživil střídající Martin Němec, který se dostal asi do největší šance Brodu v posledních 25 minutách. V 91. minutě prošel ze strany na vápno, ale střelu vyslal také velmi slabou a Kadlec ji chytil.



Sestavy


FC Slovan Havlíčkův Brod
P. Soukal [-] - L. Hekerle [-] , D. Kavka [-] , F. Křivka [-] , A. Plichta [-] - J. Tuhý [-] (70. T. Vařejka [-] ) , D. Hejkal [-] (77. M. Němec [-] ) , J. Henek [-] , O. Štědrý [-] , A. Polívka [-] - M. Veselský [-] (89. R. Němec [-] )

FK Kozlovice
P. Kadlec [-] - M. Dostál [-] , M. Axamit [-] , D. Střelec [-] , L. Žůrek [-] (90. D. Hradil [-] ) , M. Schlehr [-] , A. Galetka [-] (90. J. Tomčík [-] ) , L. Kaďorek [-] , P. Sikora [-] , T. Heger [-] , M. Král [-]

ŽK: 47. M. Veselský - 17. P. Sikora , 73. L. Žůrek . ČK: 63. D. Střelec , 64. R. Janoštík .
Hráči zápasu: D. Kavka - L. Žůrek .
Místo: Tráva. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Nejedlý Tomáš - SOUKAL Bedřich, VEJTASA Simon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.