2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:00

7.kolo, Divize D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uherský Brod otočil nepříznivý stav a nedaroval Bystřici ani bod


Branky


0

Do Uherského Brodu zavítal v sobotu pro domácí velice nepříjemný soupeř z Bystřice nad Pernštejnem. Bylo to páté vzájemné utkání v Divizi D, avšak první, ve kterém se povedlo hráčům Uherského Brodu bodovat. V prvním poločase sice ještě branka nepadla, ale ve druhé části se míč třepotal v síti hned třikrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do kabin se šlo smírně bez branek

Od začátku bylo utkání v režii domácích.Hosté přijeli s taktikou bránit a hrát na brejky.V 9 minutě si domácí vytvořili první brankovou příležitost, kdy Michalec hlavičkoval těsně vedle brány.Ve 33 minutě přišla obrovská příležitost, kdy se po pravé straně uvolnil Šálek, přihrál míč na zadní tyč Kúdelovi a ten z malého vápna přestřelil bránu.O deset minut později zahrával z pravé strany Kúdela přímý volný kop, našel přesně Hruboše a ten hlavou těsně minul.Tak poločas skončil 0:0.

Bystřice vedla, body však nakonec brali domácí

V první minutě druhého poločasu si domácí vytvořili další gólovou šanci kdy se po levé straně uvolnil Nevařil, přihrál pod sebe Hrubošovi ale ten trefil pouze hostujícího brankáře. V 50 minutě se dostali do další brankové příležitosti domácí Michalec s Večeřou, ale opět branka nepadla. V 53. minutě dostal  od Šálka míč  do vápna Kúdela ale jeho střela skončila opět v náručí hostujícího brankáře. V 55minutě vyslal Šálek krásnou uličkou míč opět na Kúdelu a ten postupoval sám na brankáře kterého ovšem ani na dvakrát nepřekonal. Hosté rozehráli a trestali, úspěšný protiútok proměnil Chocholáč. Domácí to  ale nepoložilo. V 61. minutě zahrával přímý kop Pochylý Michael, našel krásně Hruboše a ten nekompromisně hlavou zavěsil. V 68.minutě zahrával tentokrát standartní situaci Šálek, našel domácího kapitána Marka Davida a ten hlavou zvýšil na 2:1. V 86. minutě zatáhl míč po pravé straně domácí Indra, nacentroval před bránu našel Vrágu a ten hlavičkoval těsně nad. V 89. minutě se navíc nechal poměrně zbytečně po druhé žluté kartě vyloučit hostující Šponar a musel předčasně do sprchy. Domácí zaslouženě zvítězili a připisují si další 3 body to tabulky Divize D.



Ohlasy k zápasu


ČSK Uherský Brod
František Ondrůšek, trenér Uherského Brodu: Věděli jsme že nás čeká těžký a pro nás velice nepříjemný soupeř, kterého jsme ještě v Divizi ani jednou neporazili, naopak jsme utrpěli čtyřikrát porážku. Do zápasu jsme šli od začátku naplno a byli jasně lepším týmem. Po jedné z našich standartních situací se však dostali hosté do brejku a ten zužitkovali - 0:1. Poté jsme však ještě více přidali na důrazu a dostavila se odměna v podobě dvou branek ze standartek. Myslím, že jsme vyhráli zcela zaslouženě a po shlédnutí videa musím říci, že jsme mohli ještě dalších asi 5 branek přidat. Chtěl bych celému týmu poděkovat za velmi bojovný výkon.

SK Bystřice nad Pernštejnem
Martin Maša, trenér Bystřice: V Uherském Brodě se hrál spíše bojovný fotbal o soubojích, jelikož hřiště nebylo v dobrém stavu na nějaký kombinační fotbal. První půle byla vyrovnaná po jedné šanci na každé straně, avšak branka nepadla. Druhá polovina začala stejně, ale po centru Adamce jsme šli brankou Jardy Chocholáče do vedení. poté jsme si však trestuhodně nepohlídali standartní situace domácích a dvakrát inkasovali.



Sestavy


ČSK Uherský Brod
Š. Kohoutek [-] - J. Michalec [-] (76. P. Indra [-] ) , L. Nevařil [-] , M. Vrága [-] , F. Hruboš [-] (91. L. Jaroněk [-] ) , M. Pochylý [-] , M. Kúdela [-] , O. Večeřa [-] (80. V. Dolina [-] ) , R. David [-] , B. Šálek [-] , M. David [-]

SK Bystřice nad Pernštejnem
P. Trávníček [-] - O. Vícha [-] , V. Mitáš [-] , M. Šponar [-] - R. Sklenář [-] , F. Adamec [-] , L. Zbytovský [-] - D. Čech [-] (65. M. Zich [-] ) - M. Svoboda [-] , M. Malý [-] , J. Chocholáč [-]

ŽK: 39. B. Šálek , 63. F. Hruboš , 78. P. Indra - 60. M. Malý , 62. D. Čech , 64. M. Šponar , 79. R. Sklenář . ČK: 89. M. Šponar .
Hráči zápasu: M. David - O. Vícha , F. Adamec .
Místo: Orelský st.. Počet diváků: 162. Rozhodčí: Šistík Petr - NOVÁK Michal, KALOČ Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.