1:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:00

8.kolo, Divize D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Říše po dvou kolech zabrala


Branky


0

Po třech nepovedených kolech už Rosice potřebovaly zabrat. Čekal je však velmi zkušený protivník ze Staré Říše.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stará Říše se dostala do dvoubrankového vedení

V 1.minutě po útoku hostí vedeném po levé straně hřiště a následném centru do vápna odkopl domácí Huška nedůrazně míč pouze před vápno k Tichánkovi a ten pohotovou střelou k pravé tyči branky zajistil hostům brzké vedení. Po inkasovaném gólu se domácí pomalu dostávali do zápasu a postupně získávali územní převahu, ovšem bez ohrožení soupeřovy branky. Až ve 28.minutě zahrával Malata přímý kop z 18 metrů, zamířil však těsně vedle levé tyče. Ve  32. minutě poslal Bidi Lecadouq z vlastní poloviny vysoký míč za obranu Slovanu na Konateho, který pronikl mezi stopery a podél vyběhnuvšího Zádrapy s přehledem zvýšil vedení hostů.

Rosice znížily a v závěru nastřelily tyč

Naději na bodový zisk si domácí přiblížili v 51. minutě, kdy Malata přesnou střelou z přímého kopu z 30 m trefil horní levý roh branky hostí. Vyrovnat mohl Slovan již o dvě minuty později po dalším přímém kopu zahrávaném z téměř stejného místa. Tentokrát však Malata zamířil do dolního pravého rohu, Břinek jeho střelu vystihl a míč vyrazil před sebe a následující dorážku obrana hostí zablokovala. Po zvýšené aktivitě domácích v úvodu 2. poločasu se hra postupně vyrovnala, žádné z mužstev si ale nevypracovalo brankovou příležitost. Až v 90. minutě po centru do vápna hostů prodloužil Huška hlavou míč na Malatu a ten, rovněž hlavou, poslal míč pouze do pravé tyče branky. A tak Rosice i v dalším domácím zápase, ve kterém jim navíc ani nepřálo štěstí, odešly z hřiště s porážkou.



Sestavy


FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - J. Vítámvás [-] , J. Huška [-] , T. Selinger [-] , T. Chlup [-] (46. R. Fojtík [-] ) - D. Lang [-] , J. Havlásek [-] , O. Makiš [-] (81. J. Pecha [-] ) , D. Moučka [-] - O. Přichystal [-] , P. Malata [-]

FSC Stará Říše
R. Břinek [-] - P. Heide [-] , P. Příborský [-] , V. Dvořák [-] , M. Kadlec [-] - M. Brnický [-] (72. I. Rygl [-] ) , . Bidi [-] (66. M. Pokorný [-] ) , Z. Tichánek [-] , A. Nahi [-] - V. Vácha [-] (59. J. Göth [-] ) , A. Konate [-]

ŽK: 74. P. Malata , 77. O. Přichystal , 90. J. Havlásek - 30. M. Kadlec , 33. A. Nahi , 36. M. Brnický , 80. A. Konate , 90. J. Göth , 90. Z. Tichánek .
Místo: Rosice. Počet diváků: 130. Rozhodčí: Nejedlý Tomáš - PFEIFER Michal, NÁPRAVNÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.