1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2015 17:00

15.kolo, Divize D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj bez favorita skončil nerozhodně


Branky


0

V zápase Ždírce a Uherského Brodu se těžko hledal favorit. Na jedné straně s elánem hrající nováček, opírající se o vlastní hřiště, na druhé straně ostřílený a zkušený protivník, který už také potřeboval bodovat. Výsledek utkání je toho pak odrazem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas patřil hostům

Začátek utkání přinesl vyrovnaný fotbal, ale postupně získávali převahu hosté. V 16. minutě se hosté po stantardní situaci domácích dostali do brejku,  ale ten zakončili nad branku. O deset minut později Ždírec podnikl akci po levé straně, Kolouch nacentroval na Mrázka, který překonal gólmana Kohoutka. Soupeř byl v tu dobu lepší, domácí ho zastavovali jen za cenu faulů a tak zahrával velké množstí standardek a z jedné z nich vyrovnal Šálek na 1:1.

 

Ve druhém se Ždírec zlepšil

Druhý poločas byli lepší domácí. V 50. a 53. minutě stříleli Novotný se Štukhejlem, ale oba pouze do gólmana. Následně šel sám na gólmana Kolouch, ale brodský gólman míč ztlumil. Uherský Brod mohl rozhodnout v 87. minutě, když jedinou šanci ve druhém poločase, ta však skončila rohem.



Ohlasy k zápasu


TATRAN Ždírec nad Doubravou
Miroslav Plíšek, trenér Žďírce: S remízou jsem spokojen.Dle mého názoru je zasloužená. V prvním poločase byl lepší soupeř, my jsme sice dali první gól, ale pak jsme vyklidili hřiště. Ve druhém poločase jsme zlepšili agresivitu a byli jsme lepší my, ale to vedlo jen k jedné vyložené šanci, kterou Radek Kolouch nedal. Na více než na bod jsme dnes neměli.

ČSK Uherský Brod
František Ondrůšek, trenér Uherského Brodu: Kluky musím pochválit, podali výborný výkon, z remízy jsme ale zklamaní. Po většinu utkání jsme byli lepším týmem, ale nedáváme tutovky.



Sestavy


TATRAN Ždírec nad Doubravou
S. Pometlo [-] - P. Novotný [-] , M. Najman [-] (74. P. Klimeš [-] ) , P. Pátek [-] , R. Kolouch [-] , L. Mrázek [-] , P. Čalkovský [-] , M. Kysilko [-] , K. Štukhejl [-] , J. Fikar [-] (70. D. Dvořák [-] ) , R. Michalec [-]

ČSK Uherský Brod
Š. Kohoutek [-] - J. Michalec [-] , L. Nevařil [-] , M. Vrága [-] , F. Hruboš [-] , M. Pochylý [-] , V. Dolina [-] (84. L. Jaroněk [-] ) , O. Večeřa [-] (73. D. Sedláček [-] ) , R. David [-] , B. Šálek [-] , M. David [-]

ŽK: 39. J. Fikar - 33. O. Večeřa , 41. F. Hruboš , 64. R. David , 82. D. Sedláček .
Hráči zápasu: R. Michalec , R. Kolouch - B. Šálek .
Místo: Hřiště. Počet diváků: 250. Rozhodčí: Denev Alex - PODANÝ Marek, SÁGL Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.