2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2016 15:00

18.kolo, Divize D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přerov doma naplno bodoval


Branky


0

Hlavním obratem v zápase byl druhý poločas, protože Přerov dokázal vstřelit dva góly a získal důležité body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

První šanci zápasu si ale vypracoval v 9. minutě Uherský Brod. Michalec našel z pravé strany ve vápně Pacla, který pořádně netrefil ani míč, ani bránu.

 

O dvě minuty později byli kousíček od gólu Přerované. Hrušákovo akrobatické zakončení se ale od tyče odrazilo gólmanovi hostů Kohoutkovi přímo do rukou.

 

Po čtvrthodině se hra vyrovnala, o další vzrušení se ve 34. minutě postaral Koutný, kterému míč ve vápně nachystal Kytlica. Domácí křídelník však trefil pouze střed brány. Na druhé straně pak prověřil brankáře Nakládala agilní Michalec.

 

 

 

 

Klíčem k sobotnímu úspěchu Viktorky byl vstup do druhého poločasu. Už ve 49. minutě se totiž více než dvoustovka fanoušků na stadionu v Sokolské ulici poprvé na jaře zaradovala. Michal Koutný se zčistajasna ocitl v zajímavé pozici, píchl si míč za Kohoutka a dával do prázdné brány – 1:0.

 

Po hodině hry mohlo vedení Přerova narůst, slibné přečíslení ale Kyselák po přihrávce Koutného nevyužil.

 

Domácí se zvýšení přeci jen dočkali v 71. minutě. Nová akvizice Viktorie David Hornich načechral libový míč přímo na hlavu Jana Bubeníka, který se trefil dokonale.

 

Zasloužená druhá branka hosty asi definitivně zlomila. Svou nejfotbalovější akci předvedl Brod až v 82. minutě, kdy se pěkně uvolnil Michalec, nacentroval na Pacla, jehož pohotové zakončení pokryl Nakládal.

 

Domácí nemusela mrzet ani neproměněná tutovka Blažkovského ze závěru utkání, výsledek 2:0 brali všemi deseti.

 



Ohlasy k zápasu


1. FC Viktorie Přerov
Petar Aleksijević: Do zápasu jsme nastoupili dost nervózně. Byl to první souboj před domácími fanoušky a bylo na nás cítit, že jsme ještě pořádně nestihli vyzkoušet přírodní trávník. Ale i tak jsme si vytvořili šance. Při té největší, po centru Hrabala a voleje Hrušáka, zachránila hosty tyč. O poločase jsem nabádal kluky, aby byli trpěliví, nehnali se bezhlavě do útoku, protože soupeř velice dobře brání v deseti lidech. Měli jsme čekat na možnosti z brejků nebo ze standardek. Naštěstí pro nás jsme se dočkali hned po začátku druhé půle. Václavíčkovu asistenci proměnil Michal Koutný starší ve vedoucí zásah do černého. Ten gól nás přece jen uklidnil a nastalo takové uvolnění, přišla větší lehkost. Když potom po centru Hornicha dal Bubeník hlavou pojistku, začal jsem pevně věřit v tříbodový úspěch. Škoda šancí Kyseláka a Blažkovského, které neskončily kýženým úspěchem, ale věřím, že si to kluci nechali na další zápasy. Chtěl bych poděkovat nejen samozřejmě hráčům, ale také divákům, kteří si našli cestu na stadion, vytvořili nám pěknou atmosféru a dobré prostředí. Přál bych si do dalšího zápasu s Pelhřimovem, abychom odjížděli s vyprázdněnou marodkou a poctivým potrénováním v týdnu

ČSK Uherský Brod
Martin Onda: Chtěli jsme v Přerově bodovat a vyhrát, ale agresivita a náboj některých hráčů ze zimní přípravy se do prvního mistráku nepřenesla.



Sestavy


1. FC Viktorie Přerov
V. Nakládal [-] - O. Václavíček [-] , D. Hrabal [-] , T. Kytlica [-] (64. T. Blažkovský [-] ) , M. Zimčík [-] , D. Hornich [-] , M. Koutný [-] (82. D. Pavelka [-] ) , T. Hrušák [-] , O. Kyselák [-] (91. R. Petráš [-] ) , J. Bubeník [-] , P. Bogdaň [-]

ČSK Uherský Brod
Š. Kohoutek [-] - L. Nevařil [-] , M. Vrága [-] , M. Kúdela [-] , M. David [-] - M. Mančík [-] (89. D. Sedláček [-] ) , M. Pacl [-] , R. David [-] - J. Michalec [-] , F. Hruboš [-] (80. M. Pochylý [-] ) , O. Večeřa [-] (66. L. Jaroněk [-] )

Místo: Viktorie Přerov. Počet diváků: 210. Rozhodčí: Nováček Ivo - HÁJEK Kamil, PFEIFER Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.