1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 16:30

26.kolo, Divize D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO: V taháku kola se body dělily. Trefily se největší hvězdy - Švancara a Polách


Branky


0

Souboj o první místo rozhodně nenudil, ale 623 diváků na branku dlouho čekalo. Když se v 85. minutě prosadil Polách, možná už si Hodonínští mysleli, že je hotovo, ale opak byl pravdou. Gól "Mercedesa" Švancary udržel Blansko i po 26. kole na první příčce!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prosecký a Petráš byli bezchybní

Důležité utkání, na které se pilně připravovaly oba celky, začali aktivněji hosté. Zvlášť hodonínský Paděra se v úvodu činil, v 5. minutě se proti jeho střele z voleje poprvé vytáhl gólman Prosecký. Domácí odpověděli ve 13. minutě Švancarou, který dokonce dotlačil míč do sítě, už předtím ale dle rozhodčího Mrázka fauloval obránce Privrela a gól tak neplatil. Atraktivní utkání pokračovalo ránou Červinky, kterou zlikvidoval Prosecký, který si poradil i s lobem Šturmy. Blansko využívalo vepředu aktivního kapitána Švancary, který se hned dvakrát marně dožadoval odpískání penalty. Příležitosti byly na obou stranách, ve 31. minutě domácí opět rozvlnili síť, ale kvůli ofsajdu gól opět neplatil. Pak se hra na chvíli zklidnila, na hřišti si našly místo nepřesnosti, ale ukončit tuto fázi střetnutí mohl po nahrávce Trtílka Koláček. Petráš byl v bráně pozorný. A protože po Poláchově standardce pálil jen nad Fojtík, přes šest stovek diváků se branky v první půli nedočkalo.

Blansko se po inkasovaném gólu nevzdalo

Skóre se mohlo ve druhé půli rychle změnit, když Privrel našel ve vápně volného Hanuse, ale blanský brankář ukázal svou formu. Hosté tlačili dál, po Fojtíkově nabídce mířil mimo Paděra. A v 56. minutě přišla třetí velká šance hodonínského celku, zakončoval Šturma, ale to by nesměl stát v bráně Prosecký, aby uspěl… Pak se utkání přece jen rozkouskovalo, oba týmy si pečlivě hlídaly zadní vrátka a vyloženou tutovku si nikdo dlouho nevypracoval. Až do 85. minuty. To Hodonínské rozjásala přesná střela z přímého kopu kapitána Tomáše Polácha – 0:1! Blansko ovšem stačilo bleskově zareagovat. A na gól exligové zkušené hvězdy nemohl odpovědět asi nikdo jiný, než Petr Švancara! Ten se dostal k dlouhému výkopu brankáře a překonal Petráše – vyrovnáno, 1:1. A tímto výsledkem také šlágr kola skončil.

 

 

VIDEOSESTŘIH:



Ohlasy k zápasu


FK Blansko
Zbyněk Zbořil (trenér): "Na úvod musím uznat, že nás Hodonín svou kvalitou přehrál a proto ten bod beru všema deseti. Utkání nás stálo hodně sil, protože po většinu zápasu jsme běhali jen bez míče a hosté byli v kombinaci a na míči o level jinde, než my. Začátek zápasu jsme vůbec nezachytili a těch úvodních 15 minut mi to silně připomínalo druhou půli proti Kozlovicím. Pak jsme se přece jenom začali dostávat do brejkových situací a škoda, že jsme to nedohrávali ve větší kvalitě. Podle mě tam byla jasná penalta na Švanciho a pak i tutovka Koláčka. Další brejky už jsme nedokázali dohrát do zakončení. Druhá půle začala stejně jako první poločas a hlavně z naší pravé strany jsme měli velké problémy. Hodonín nás přehrával a jen díky Paťovi Proseckému v bráně jsme drželi naději na slušný výsledek. Už před zápasem jsem upozorňoval hráče na riziko faulů kolem vápna, protože tak kvalitní hráč jako Tomáš Polách prostě ze třech trestňáků ten gól prostě dá. My mu jich nabídli několik a nakonec jsme inkasovali 5 minut před koncem právě po jeho trestném kopu. Zkusili jsme na závěr riziko, přeskládali to a nakonec se nám podařilo vyrovnat po dlouhém výkopu brankáře a výborném zakončení Švanciho. Bod je pro nás z takového zápasu zlatý, ale herně jsme s favoritem Divize neobstáli. Hodonín ukázal svoji sílu a kvalitu, my jsme ukázali vůli a chuť se s nimi rvát o dobrý výsledek.“




Sestavy


FK Blansko
P. Prosecký [-] - P. Gromský [-] (65. R. Buchta [-] ) , J. Šplíchal [-] , D. Müller [-] , L. Koláček [-] - F. Schneider [-] , F. Kuldan [-] (85. T. Jarůšek [-] ) , P. Mezlík [-] , L. Chloupek [-] - J. Trtílek [-] (70. J. Kratochvíl [-] ) , P. Švancara [-]

FK Hodonín
M. Petráš [-] - P. Kyselka [-] , R. Konečný [-] , J. Červinek [-] , P. Fojtík [-] , M. Privrel [-] - T. Polách [-] , Z. Šturma [-] , O. Paděra [-] , R. Holešinský [-] (83. T. Reška [-] ) - M. Hanus [-] (88. M. Petrucha [-] )

Místo: Tráva. Počet diváků: 623. Rozhodčí: Mrázek Petr - LAKOMÝ Lukáš, PFEIFER Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.