0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 16:30

27.kolo, Divize D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Švancara Blansku chyběl. Stará Říše obrala favorita


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



FK Blansko
Zbyněk Zbořil, trenér FK Blansko:: „Při jiné situaci v tabulce by byl bod z horké půdy ve Staré Říši dobrý, ale když hájíte vedení v tabulce, tak musíte vyhrávat. Po takovém výkonu ale vyhrát ani nejde. Tušil jsem, že malé hřiště bude o soubojích a to nebude pro nás to pravé ořechové, ale netušil jsem, že kromě úvodních pár minut druhé půle nebudeme schopni domácí přehrát pohybem a že si za celý zápas nebudeme schopni vytvořit ani jednu šanci. Nechci být přehnaně kritický, ale nám dnes chybělo všechno. Neměli jsme z čeho dát gól, protože jsme nebyli ochotni podstupovat souboje, neměli tam náběhy za obranu a když jsme mohli soupeře přečíslit, tak jsme zkazili jednoduché věci. Pro tu nadstavbu nám chyběl Švanci, protože ať si kdo chce, co chce říká, tak když tam je on, tak nám ty šance dokáže vytvořit. Sice vezeme bod z venku, ale já na 0:0 hrát nechci a i když jsme v závěru zkoušeli všechno, tak nám chyběla kvalita vůbec si vytvořit alespoň šanci. Domácí měli k vítězství rozhodně blíž a pro nás remíza nic neřeší."



Sestavy


FSC Stará Říše
M. Jícha [-] - P. Heide [-] , P. Příborský [-] , V. Dvořák [-] , M. Kadlec [-] - I. Rygl [-] , M. Pokorný [-] (73. Z. Tichánek [-] ) , J. Göth [-] , M. Merhaut [-] - V. Vácha [-] (68. R. Pokorný [-] ) , M. Brnický [-] (54. R. Cipruš [-] )

FK Blansko
P. Prosecký [-] - P. Gromský [-] , J. Šplíchal [-] , L. Koláček [-] - F. Kuldan [-] , J. Nečas [-] (79. D. Flachs [-] ) , P. Mezlík [-] , F. Schneider [-] , R. Buchta [-] (54. T. Jarůšek [-] ) , L. Chloupek [-] (84. T. Feik [-] ) - J. Trtílek [-]

ŽK: 11. J. Göth , 62. M. Brnický - 51. P. Gromský .
Místo: Hřiště. Počet diváků: 125. Rozhodčí: Mikyska Jan - POLÁK Jiří, SOUKAL Bedřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.