Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 17:00

1.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Litol v Trutnově deset minut vedla


0

Hosté vstoupili do zápasu velice dobře a ujali se vedení. Jenomže domácí ještě do poločasu otočili utkání na 3:1 ve svůj prospěch. V druhém poločase přidal Trutnov další tři branky a nadělil hostům šestku.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrat domácích v prvním poločase

Úvod zápasu patřil nováčkovi z Litole. Hosté byli aktivnější a vytvořili si i pár šancí. V 12.minutě se prosadil hostující Šmidrkal a vypadalo to na překvapení. Hosté, ještě asi do dvacáté minuty, byli mírně lepší. Domácí se chytili gólem Tauchmana na 1:1. Poté, první větší chyba obrany hostů znamenala vedení domácích 2:1. Na 3:1 zvyšoval krásnou střelou Holubec a do kabin se šlo za uspokojivého stavu pro domácí Trutnov. Litolští litovali nevyužitých šancí v začátku utkání a doufali, že v druhém poločase zápas zdramatizují.

Tři rychlé góly v druhém poločase hosty zlomily

I úvod druhého poločasu patřil hostům. Prvních patnáct minut byli mírně aktivnější, ale bez gólového efektu. Jenomže poté přišla neuvěřitelná gólová smršť domácího týmu. V průběhu šesti minut padal jeden gól za druhým. Postupně se prosadili Kejzlar, Holubec a Makovský. Skóre mělo najednou hrozivý rozměr 6:1 a hosty to položilo. V tom úmorném vedru se již na žádnou odpověď nezmohli a tak odjíždějí z Trutnova z debaklem.



Ohlasy k zápasu


MFK Trutnov
Realizační tým MFK Trutnov: Do utkání jsme vstupovali jako do neznáma, jelikož jsme vůbec nevěděli, co můžeme od hostujícího týmu, který hrál v minulé sezóně divizní skupinu B, očekávat. Navíc nám ve 12. minutě pořádně zatrnulo, když jsme po ojedinělé střele hostů prohrávali. Zanedlouho se nám ale podařilo vyrovnat a do půle jsme výsledek přesvědčivě otočili. A když jsme přidali čtvrtou branku, bylo jasné, že se nám vstup do nového ročníku povedl. Za přístup k utkání chválíme všechny hráče.

FK Litol
Litol - trenér Knobloch: Začali jsme velice dobře. Pak to ale rychle skončilo. Přál jsem si lepší premiéru. Zápas nám ukázal naše slabiny a z toho se musíme poučit. Takový výsledek nás donutí udělat pro příští utkání změny v sestavě. Doufám, že to v domácím zápase s Novým Borem přinese své ovoce.



Sestavy


MFK Trutnov
J. Šťastný [-] - M. Křižovič [-] , P. Makovský [-] , D. Kovář [-] , O. Tobiaš [-] (83. T. Navrátil [-] ) - Z. Tauchman [-] , J. Holubec [-] (88. P. Brejcha [-] ) , M. Kamitz [-] (79. M. Kancok [-] ) , J. Landyš [-] - P. Holubec [-] (66. J. Čech [-] ) , M. Kejzlar [-] (76. O. Šulitka [-] ) -

FK Litol
J. Müller [-] - J. Bobek [-] , J. Šmidrkal [-] , J. Knobloch [-] , C. Ezeala [-] , M. Mbah [-] (83. M. Kejha [-] ) , J. Cáska [-] (46. J. Kamlach [-] ) , M. Korejza [-] , A. Sabó [-] , F. Zikmund [-] (67. P. Křivánek [-] ) , M. Jareš [-]

ŽK: 91. P. Makovský .
Hráči zápasu: M. Křižovič , P. Holubec - J. Šmidrkal .
Místo: tráva. Počet diváků: 220. Rozhodčí: Brychta Ondřej - FOJTÍK Martin, RAPLÍK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.