Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

4.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Suchdol si vítězství pohlídal


0

Suchdol ještě v základní hrací době neprohrál a doma to chtěl ztvrdit vítězstvím za tři body. Hostující Dvůr Králové nad Labem, měl na svém kontě pouhé dva body. Karty byly rozdány jasně, otázkou ovšem bylo, jak si s tím domácí tým poradí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase převaha domácího týmu a jeden gól

Krásné počasí přilákalo na stadion pěknou návštěvu a domácí hráči se jim chtěli odměnit dobrým výkonem. A od začátku zápasu to bylo znát. Domácí tým byl jasně lepší a v prvních dvaceti minutách si vytvořil čtyři jasné gólové šance. Tu první neproměnil domácí Michálek, když jeho hlavičku z bezprostřední blízkosti brány zlikvidoval hostující gólman Vaníček. Uhodilo až po úvodní čtvrthodině, kdy si na Plotův centr z pravé strany naběhl Kacafírek a šikovnou tečí na přední tyči nedal gólmanovi šanci. Domácí vedli 1:0. Hosté si až do konce poločasu žádnou vážnější šanci nevypracovali. To akce domácích sice volali po gólu, ale díky skvělému Vaníčkovi v bráně hostí, ale i díky zbrklosti domácích hráčů, zůstalo skóre až do konce poločasu nezměněno.

V druhém poločase přidal každý tým po jednom gólu

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté a hned v úvodu si vytvořili mírný tlak. Odměnou jim byla standardní situace již v 48.minutě zápasu. Standardku rychle rozehráli. Míč si převzal hostující Hruška, udělal kličku gólmanovi Kubátovi a zavěsil do prázdné na 1:1. Domácí se po této brance rychle vzpamatovali a dokázali si opět vytvořit tlak. Po deseti minutách hry se domácím povedlo jít opět do vedení. Krásnou akci předvedl domácí Michálek a přesným centrem našel Kacafírka. Tento domácí kanonýr se z těžké pozice, trefil hlavou přímo do šibenice Vaníčkovi brány. Domácí vedli 2:1 a výsledek si již hlídali. Hosté si v závěru vytvořili tlak, začali hrát na tři útočníky, ale domácí tým je do žádné vyložené šance již nepustil. Suchdol si tak po dobrém výkonu připsal všechny body. Hosté odjíždějí domů s prázdnou a zůstávají na samém dně tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Družba Suchdol
Suchdol - Vladimír Střihavka: Zápas jsme měli rozhodnout již v prvním poločase, kdy jsme neproměnili čtyři jasné gólovky. V druhém poločase jsme si vítězství již pohlídali. Naše výhra byla zasloužená.




Sestavy


TJ Sokol Družba Suchdol
M. Kubát [-] - J. Růžička [-] , R. Biško [-] , M. Bodlák [-] , T. Nosek [-] - T. Plot [-] (84. L. Jirků [-] ) , T. Michálek [-] , M. Černohlávek [-] , D. Bereš [-] (80. D. Dastych [-] ) , J. Vančura [-] (68. J. Hannich [-] ) - Š. Kacafírek [-] (82. J. Kubík [-] )

TJ Dvůr Králové nad Labem
J. Vaníček [-] - T. Picha [-] , M. Kruliš [-] (60. R. Klazar [-] ) , J. Rejl [-] , V. Pavlásek [-] , P. Tomeš [-] - F. Fejk [-] (46. J. Řežábek [-] ) , O. Vaníček [-] , J. Podolník [-] - M. Hruška [-] , R. Vágner [-] (41. D. Vitebský [-] )

ŽK: 61. T. Nosek , 63. J. Růžička , 90. J. Kubík - 56. O. Vaníček , 85. T. Picha .
Hráči zápasu: Š. Kacafírek .
Místo: Suchdol. Počet diváků: 190. Rozhodčí: Štrincl Pavel - ŠLAPÁK František, DUDA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.