2:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

8.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Litol podruhé za tři body


Branky


0

Poslední Litol hostila třináctou Admiru Praha a chtěla se pokusit o vydolování třech bodů. Admira jela do Litole s jasným cílem odvézt si všechny tři body. Nakonec to dopadlo pro domácí šťastně a Litol vybojovala své druhé tříbodové vítězství. Litol po dlouhé době opustila poslední příčku tabulky a Admira si udržela současnou třináctou pozici. Již v týdnu oznámil trenér Knobloch hráčům Litole, že po tomto zápase končí. Nezviklalo ho ani vítězství jeho týmu, které bere jako pěkný dárek na rozloučenou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výborný výkon Mbaha Mcdona v prvním poločase

Úvod zápasu se dvěma stovkám přítomných diváků, musel hodně líbit. Do zápasu lépe vkročila Admira Praha, která se hned ve druhé minutě ujala vedení. Po rohu hostí přetaženému na zadní tyč, se přesnou hlavičkou trefil Kolařík a hosté vedli 0:1. Jejich vedení ovšem nevydrželo ani pět minut. Domácí předvedli krásnou kombinační akci, na jejímž konci byl Mbah Mcdon, který se neohroženě vřítil do vápna a s přehledem vyrovnal na 1:1. Domácí tým zaskočil hosty svou aktivitou a hrozil především ze standardních situací. Když hrozil rychlý protiútok hostí, tak domácí neváhali zastavit hosty i za cenu žluté karty. Zdárným příkladem toho byla situace kolem 25.minuty. Domácí měli výhodu přímého kopu ze strany. Jenomže hosté ho s přehledem ubránili a řítili se do nebezpečného brejku. Domácí Kamlach vůbec nezaváhal a slibnou akci hostí zastavil i za žlutou. Domácí prostě bojovali. Ke konci prvního poločasu se většinou hrálo na polovině domácích. Jenomže domácím se v 44.minutě povedl rychlý brejk po pravé straně. K míči se dostal Mbah Mcdon a krásnou parádičkou si obhodil stopera. Vlétl ze strany do vápna a překonal gólmana Pellegriniho podruhé. První poločas zakončila střela domácích těsně vedle levé tyče hostujícího gólmana.

V druhém poločase domácí hubené vedení ubránili

Hosté si hned od začátku druhého poločasu vynutili tlak, jehož výsledkem byla střela těsně vedle domácí brány. Celý druhý poločas byl ve znamení dobývání Müllerovi brány. Domácí se dostávali k útočení velice sporadicky a spíše díky náhodě, než vypracovaným akcím. Jenomže hosté všechny své akce zakončovali zbrkle a tak jejich střely měly velký rozptyl. Po hodině hry se z levé strany snášel centr přesně na kopačku útočníka Admiry, ale i jeho volej ukryl v rukavicích gólman Müller. Hosté dokázali výborně kombinovat v okolí vápna domácího týmu, ale nedokázali vytvořit finální přihrávku. V 80.minutě kopali hosté roh a hlavička jejich hráče těsně minula pravou tyč domácí brány. V 87.minutě se ze strany vřítil do vápna domácích útočník Admiry, ale i s jeho ránou si Müller poradil. Závěr zápasu odehrála Litol na polovině Admiry a dokonce v poslední minutě mohla svůj náskok navýšit, ale střelu domácích výtečně zlikvidoval Pellegrini. Po závěrečném hvizdu vypukla domácí radost a slzy smutku na tvářích hostujících hráčů.



Ohlasy k zápasu


FK Litol
Spolupracovník redakce Michal Jareš: Sice jsme v druhé minutě prohrávali po rohovém kopu, ale ještě do konce prvního poločasu se nám povedlo zápas otočit. V druhém poločase jsme hráli ze zabezpečené obrany a hráli na ubránění vítězství. Výborný výkon podal autor dvou branek Mbah Mcdon.

FK Admira Praha
Spolupracovník redakce Aleš Pivoda: Z čeho už chceme dávat góly, koho už chceme porazit? Domácí ve druhém poločase jen zuby nehty bránili, ale mají tři body. Na zpáteční cestě bylo v autobuse hrobové ticho a hráči přemýšleli, co se stalo…



Sestavy


FK Litol
J. Müller [-] - M. Korejza [-] , M. Jareš [-] , A. Sabó [-] , J. Knobloch [-] , J. Bobek [-] , J. Šmidrkal [-] (65. R. Miškovský [-] ) , M. Mbah [-] (85. P. Křivánek [-] ) , C. Ezeala [-] , J. Cáska [-] , J. Kamlach [-]

FK Admira Praha
A. Pellegrini [-] - S. Komínek [-] , J. Martinic [-] , M. Paťha [-] - F. Rybařík [-] (62. J. Mošna [-] ) , Š. Zahálka [-] (84. P. Zolotuchin [-] ) , O. Vosický [-] - M. Macek [-] , T. Majer [-] - P. Kolařík [-] (79. M. Čmejla [-] ) , J. Mamurov [-] (46. O. Herc [-] )

ŽK: 27. J. Kamlach , 51. A. Sabó , 73. J. Cáska - 33. J. Mamurov , 67. O. Vosický , 84. M. Čmejla .
Hráči zápasu: M. Mbah .
Místo: Litol. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Šob Aleš - TRYZNA Lukáš, JEŽEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.