1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 10:15

9.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Admira vybojovala dva body s třetím celkem tabulky


Branky


0

Třináctá Admira Praha, hostila třetí Jablonec nad Jizerou. Favoritem zápasu měli být jednoznačně hosté, ale průběh zápasu to nepotvrdil. Jediné co se opět potvrdilo, je, že Admira opravdu střílí góly těžce. Po tomto zápase se Jablonec propadl na pátou pozici a Admira zůstala třináctá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Průměrný poločas gól nepřinesl

Do zápasu vstoupila obě mužstva dost opatrně a tak nebyla k vidění žádná pořádná akce. Po úvodní čtvrthodině dosáhl branky domácí Rybařík, ale rozhodčí správně viděl, že si u toho pomohl rukou. Jablonec se v tomto zápase opravdu s formou nepotkal a jeho hra byla nevýrazná. Jenomže domácí se tomu přizpůsobili a hra tomu odpovídala. Domácí dvakrát zahrozili střelami z dálky, ale ani jedna neznamenala vážnější ohrožení hostujícího gólmana. Sedm minut před koncem poločasu se dostal hostující Štemberk k nebezpečné hlavičce, ale přestřelil. Největší šance pro domácí tým přišla v poslední minutě prvního poločasu. Domácí zahrávali rohový kop. Míč se odrazil na hranici vápna, kde stál připravený Kolařík, který míč napálil na Fendrichovu bránu. Krásnou střelu ovšem zastavilo břevno hostující brány. Docela nezáživný poločas tak skončil 0:0

Ani druhý poločas gól nepřinesl

Ani druhý poločas moc fotbalové krásy nepřinesl. Hra se opět odehrávala mezi vápny a větších šancí bylo jako šafránu. Po hodině hry se tempo hry přece jen zvedlo a hlavně domácí tým, který prostřídal, se víc tlačí do útoku. Hlavička domácího Mošny skončila nad bránou a než se Macek dostal ke střele, tak mu hostující bek míč sebral. Na druhé straně se do dobré šance dostal střídající Sedláček, kterého Linka poslal přesnou přihrávkou, do samostatného úniku. Jenomže gólman Pellegrini včas vyběhl a tutovou šanci zmařil. A jak skončil poločas první, tak skončil i poločas druhý. Již v nastaveném čase dostali domácí výhodu přímého kopu, z velice dobré pozice. K míči se postavil domácí Zahálka a technickou střelou přes zeď trefil pouze břevno Fendrichovi brány. Po této akci rozhodčí zápas ukončil a šlo se na penalty.

 

 

 

Gólman Pellegrini v penaltovém rozstřelu zářil

Domácí gólman Pellegrini potvrdil, že se mu v penaltách daří a zlikvidoval dvě penalty hostí. Domácí Admira tak získala druhý bod a určitě byla spokojenějším týmem. Hosté si za předvedený výkon víc jak bod nezasloužili a tak budou muset své zaváhání napravit v příštím zápase.



Ohlasy k zápasu


FK Admira Praha
spolupracovník redakce Aleš Pivoda: S třetím celkem tabulky jsme odehráli naprosto vyrovnaný zápas. Dokonce jsme měli k vítězství blíž, protože na konci každého poločasu jsme nastřelili břevno hostující brány. V penaltovém rozstřelu zazářil náš nejlepší hráč Pellegrini. Bohužel nám pořád chybí střelec.

TJ Sokol Jablonec nad Jizerou
hosté: Náš výkon byl slabý a bod si odvážíme jen díky špatnému soupeři.



Sestavy


FK Admira Praha
A. Pellegrini [-] - S. Komínek [-] , M. Paťha [-] - O. Vosický [-] , Š. Zahálka [-] , F. Rybařík [-] (46. J. Kurek [-] ) - M. Macek [-] (74. J. Martinic [-] ) , T. Majer [-] (81. O. Herc [-] ) - J. Mošna [-] (90. M. Čmejla [-] ) , P. Kolařík [-] , J. Mamurov [-]

TJ Sokol Jablonec nad Jizerou
V. Fendrich [-] - F. Klíma [-] , J. Halama [-] , M. Štemberk [-] (78. D. Sedláček [-] ) , J. Linka [-] , J. Zemánek [-] , P. Karásek [-] , K. Krejčík [-] , V. Helm [-] , O. Rozkovec [-] (87. J. Chropůvka [-] ) , J. Kuhn [-] (58. J. Povr [-] )

ŽK: 9. J. Mošna , 15. F. Rybařík , 74. T. Majer , 87. J. Mamurov - 27. O. Rozkovec , 33. P. Karásek , 75. J. Linka , 85. K. Krejčík .
Hráči zápasu: A. Pellegrini .
Místo: Admira Praha. Počet diváků: 181. Rozhodčí: Kvaček Jan - FOJTÍK Martin, STARÝ Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.