Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

11.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trutnov vyhrál ve Dvoře Králové po dlouhých devíti letech


0

Hrálo se podkrkonošské derby, kde dvanáctý Dvůr Králové hostil třetí Trutnov. V derby se tabulkové rozdíly smazávají a navíc Dvůr prokázal v posledních zápasech zvýšení formy. Před krásnou návštěvou 452 diváků se odehrálo velice atraktivní utkání, ve kterém padlo pět branek. Po tomto zápase si Trutnov upevnil třetí pozici a Dvůr zůstal na dvanácté příčce.

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas v režii domácího celku, ale vyhrál ho Trutnov

 

Domácí tým nastoupil do zápasu velice ofenzivně naladěn a dokonale tím hosty zaskočil. Dvůr Králové byl jasně lepší a odměnou za jeho snahu mu byla branka již v třetí minutě zápasu. Míč putoval po ose Ondřej Vaníček - Pavlásek - Řežábek. Posledně jmenovaný Řežábek si chytře všimnul vyběhnuvšího gólmana Šťastného  a lobem mu poslal do sítě svou navštívenku. Domácí vedli 1:0 a pokračovali v náporu. V deváté minutě to mohlo být 2:0, ale Hruška ve své šanci selhal. Po čtvrthodince se dostali do šance i hosté, ale ani Čechovi pšenka nekvetla. Hned z protiútoku se dostal před gólmana hostí Tomeš a akci ještě vylepšil přihrávkou na volného Kruliše. Jenomže ten neuvěřitelně trefil gólmana Šťastného. Další obrovskou gólovku měl hostující Kejzlar, ale jeho hlavička skončila v náruči gólmana Vaníčka. Další dvě šance měli domácí Fejk a Hruška, ale ani z nich neuhodilo. Závěr poločasu patřil hostům z Trutnova. V 42.minutě využil Petr Holubec, že je odkrytá brána a srovnal na 1:1. Hned z rozehrávky vyrobil obrovskou hrubku domácí Ježek, který poslal míč naslepo k vlastní bráně. Toho dokonale využil hostující Kejzlar, který ve svém sólu překonal gólmana Vaníčka a zmrazil domácí publikum. Kdyby skončil první poločas 5:3 pro domácí, tak by se nikdo nedivil. Takhle to bylo 1:2 a domácí měli do druhého poločasu o čem přemýšlet.

 

 

 

Zápas rozhodl patnáct minut před koncem Tauchman

I úvod druhého poločasu vyšel lépe domácímu týmu. Nejlepší hráč na hřišti Řežábek se dostal až před gólmana Šťastného, ale tentokrát jejich souboj vyhrál gólman Trutnova. Hosty držel nad vodou jejich gólman Šťastný, který předvedl excelentní zákrok po střele Klazara. Domácí tým se víc a víc tlačil do útoku a samozřejmě vzadu vznikali otevřené okénka. Při jednom protiútoku, běželi tři hráči Trutnova sami na gólmana Vaníčka. Ten nezpanikařil a Holubce vychytal. Jenomže přišel další rychlý protiútok hostí, na jehož konci byl Tauchman  a jeho gól na 3:1. Domácí se nevzdávali a po třech minutách snížili brankou Podolníka na 3:2. Podolníkovi přihrál na hlavu přesným centrem Řežábek. V poslední minutě měl Trutnov ještě výhodu pokutového kopu. Tady se opět zaskvěl domácí gólman Vaníček, který Landyšovi penaltu chytil. A tak si ve velice atraktivním derby, odváží všechny body hosté z Trutnova. Domácí se mohou zlobit hlavně na sebe, za neproměňování ložených šancí, kterých měli v tomto zápase neuvěřitelné množství.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Dvůr Králové nad Labem
Trenér Pavel Matějka: Hráči odvedli maximum. Když si vypracujete sedm gólových šancí, tak při nějaké lepší konstelaci bychom to utkáni zvládli, ale brankář Šťastný podal nadprůměrný výkon a ty šance zlikvidoval. Úvod zápasu nám vyšel. Vytvářeli jsme si střelecké příležitosti, ale bohužel se nám nepodařilo proměnit víc než jednu a za to jsme byli potrestáni. V závěru poločasu jsme vyrobili dvě individuální chyby a Trutnovu jsme darovali vedení. Přesto jsem se domníval, že bychom ve druhém poločase mohli utkání zvrátit v náš prospěch. Měli jsme tam gólové šance Řežábka, Klazara a další závary v šestnáctce. Podle mě to bylo remízové utkání, které rozhodlo to, že Trutnov měl velice kvalitní nejen obrannou činnost, ale právě i brankáře, který minimálně chytil tři čtyři góly. Šli jsme pak už do rizika a Trutnov toho využil. Závěr už byl vabank. Škoda.

MFK Trutnov
Trenér Miloš Dvořák: Je to cenné vítězství, hlavně po prvním poločase. Neříkám, že domácí byli jasně lepší, ale kdybychom prohrávali 3:0, tak nikdo neřekl ani slovo. Nehráli jsme dobře. Pozdě jsme dostupovali, a přestože jsem upozorňoval, že Dvůr hraje na rychlé brejky, nepohlídali jsme to a samozřejmě nás hned potrestali. Bylo důležité, že jsme před půlí skóre otočili. V šatně jsme si to pak vyříkali. Bylo tam moc ztrát, spousty prohraných osobních soubojů. Za druhý poločas ale musím kluky pochválit. Přistoupili k němu zodpovědně. Snažili jsme se hrát kombinačně. Dostali jsme se do několika šancí, ale to soupeř také. Navíc jsme ještě v závěru neproměnili penaltu. Na druhou stranu se divákům zápas musel líbit



Sestavy


TJ Dvůr Králové nad Labem
J. Vaníček [-] - S. Ježek [-] (69. R. Vágner [-] ) , M. Kruliš [-] , V. Pavlásek [-] - J. Podolník [-] , P. Tomeš [-] (90. T. Picha [-] ) , M. Hruška [-] (60. M. Voldán [-] ) , F. Fejk [-] , O. Vaníček [-] - R. Klazar [-] (86. J. Rejl [-] ) , J. Řežábek [-]

MFK Trutnov
J. Šťastný [-] - Z. Tauchman [-] , J. Čech [-] , M. Křižovič [-] (46. O. Tobiaš [-] ) , P. Holubec [-] , M. Kamitz [-] , J. Landyš [-] , P. Makovský [-] , J. Holubec [-] (74. D. Duch [-] ) , M. Kejzlar [-] , S. Horák [-]

ŽK: 52. S. Ježek , 64. J. Řežábek - 89. M. Kejzlar .
Místo: Dvůr Králové. Počet diváků: 452. Rozhodčí: Ginzel Ondřej - MILNER Michal, KOVÁŘOVÁ Veronika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.