2:1
(1:1)
37. O. Kolísek (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 17:00

1.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vilémov má za sebou úspěšný návrat do divize, porazil Libiš


Branky


0

Do Vilémova zajížděla v rámci prvního kola divize B Libiš a nováček hned při prvním utkání dokázal hosty porazit těsným výsledkem 2:1. Přes dvě stě diváků přišlo na stadion Vilémova, do kterého se divizní soutěž vrátila po dvou sezónách v Krajském přeboru. A hned si domácí připsali premiérové tři body do tabulky! 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní Libiš vytěžila jen jednu branku

Hosté vstoupili do zápasu aktivněji. Libiš byla lepší, bohužel nedokázala překonat domácího brankáře Vaňáka, který řešil nemálo složitých situací. Do vedení se tak dostal Vilémov, když Karel Kaňkovský z přímého kopu mířil přesně. Do poločasu stihla Libiš vyrovnat - Ondřej Kolísek srovnal z pokutového kopu na 1:1. To bylo z první půle vše, další důležité okamžiky diváci viděli až ve druhém poločase. 

Vilémov zaslouženě otočil utkání sedm minut před koncem

Ve druhém dějství jakoby se karta otočila. Lepším a pohyblivějším týmem byl Vilémov, oba soupeři alš v šancích trefili jen tyč. Nejdříve málem hlavou skóroval hostující Jiráň, na druhé straně chybělo málo, aby se do vedení dostali domácí. Když už se zdálo, že zápas skončí spravedlivou remízou, přišla nečekaná střela vilémovského Vladimíra Jindřicha, která zapadla k tyči brankáře Jungra. V poslední minutě měl ještě šanci na vyrovnání libišský Baratynskyy, ale tu mu zneškodnil obránce, když zahrál rukou. Nařízenou penaltu útočník Tomáš Petr neproměnil a tak si Vilémov mohl po následném hvizdu připsat první tři body. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Libiš
Jiří Kabyl, člen vedení Libiše: "Nemuseli jsme odjet s prázdnou. Měli jsme se dostat do vedení hned na začátku zápasu, bohužel jsme ale zbytečně inkasovali. Celkově to pro nás byl nepovedený zápas, hra neměla pořádné tempo, i kvůli horkému počasí. Měli jsme potíže se sestavou, ale soupeř si utkání vybojoval. My se s pokorou připravíme na další zápas. "



Sestavy


SK Vilémov
M. Vaňák [-] - V. Jirchář [-] , M. Hnízdo [-] , J. Krasnický [-] , L. Demke [-] - T. Jägr [-] , J. Kopřiva [-] (46. A. Vavroušek [-] ) , V. Jindřich [-] - P. Kurel [-] (69. Z. Buryánek [-] ) , K. Kaňkovský [-] (91. V. Bílek [-] ) , J. Demčenko [-] (81. D. Šťastný [-] )

TJ Sokol Libiš
M. Jungr [-] - O. Kolísek [-] (46. R. Čadek [-] ) - J. Kabyl [-] , T. Chlapec [-] , J. Bezděk [-] (78. P. Dušek [-] ) , J. Těmín [-] , R. Poništ [-] (80. M. Řepka [-] ) , L. Jiráň [-] (65. T. Kvída [-] ) , P. Zuskin [-] , T. Petr [-] , I. Baratynskyy [-]

ŽK: 21. P. Kurel , 39. L. Demke , 60. T. Jägr , 80. K. Kaňkovský , 86. V. Jirchář - 35. R. Poništ , 39. J. Kabyl , 89. T. Chlapec .
Místo: tráva. Počet diváků: 220. Rozhodčí: Zadinová Olga - VNUK Josef, HOCEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.