2:1
(1:0)
70. M. Jungr (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 10:15

2.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libiš porazila Souš, ta je stále bez výhry


Branky


36. I. Baratynskyy , 60. I. Baratynskyy - 70. M. Jungr (vl.)
0

V rámci druhého kola divizní soutěže zajížděl na hřiště Libiše Baník Souš. Hosté chtěli jediné - odčinit překvapivou prohru z minulého víkendu a napravit zaváhání s Nymburkem. To se však ke smůle soušských příznivců nepodařilo, Libiš na domácí půdě zvítězila 2:1 a poprvé v sezoně slaví zisk všech bodů. Dvě branky si v utkání připsal Ivan Baratynskyy, rozhodčí Olga Zadinová udělila osm žlutých karet. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní Baratynskyy nedal Hanusovi šanci

V první půli byli aktivnější domácí. Libiš si dokázala vytvořit nejednu šanci, narážela však na brankáře Hanuse, který v prvních pětačtyřiceti miutách řešil hodně složitých situací. Prosadit se nedokázal domácí Bilel Wahbi, střela libišského Tomáše Petra těsně minula bránu hostů. A tak se stal jediným střelcem prvního poločasu Ivan Baratynskyy, kterému gól krásně připravil Tomáš Petr. Další vstřelené branky viděla necelá dvoustovka fanoušků až ve druhé půli. 

Vlastní gól brankáře Jungra hostům nepomohl

Druhý poločas probíhal ve znamení toho prvního. A v šedesáté minutě přišel trest v podobě druhé obdržené branky - Ivan Baratynskyy parádně vymetl šibenici a nedal brankáři Hanusovi žádnou šanci. Libiš vedla o dvě branky a nevypadalo to na žádné drama do konce zápasu. Jenže, o deset minut později hosté se štěstím dali branku a rázem to bylo jen o gól! Domácí si však těsný rozdíl pohlídali a po závěrečném hvizdu tak Libiš slaví důležitou výhru. Souš má po prvních dvou kolech pouze jeden bod - hosté se za týden utkají s Českým Brodem, Libiš jede do Chomutova 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Libiš
Jiří Kabyl, vedoucí týmu Libiše: "Vyhrát jsme si zasloužili, jsem s výkonem hráčů spokojený. Mohli jsme dát více branek už v první půli, zbytečně jsme si to zkomplikovali, ale dotáhli jsme to do vítězného konce."

FK Baník Most - Souš
Petr Černý, sportovní manažer Baníku Souš: "Není to dobrý start do sezony. Máme těžký úvod, na začátku nás čekají těžké týmy. Libiš je silná, jejich hráči byli důraznější a celkově efektivnější. Na střídačce jsme měli dva hráče, máme se sestavou potíže, není to optimální. Podařilo se nám pak snížit a domácí se začali bát o výsledek. Začali zakopávat míče a nakonec to ubránili. Hlavně v první půli nás podržel brankář Hanus."



Sestavy


TJ Sokol Libiš
M. Jungr [-] - T. Chlapec [-] , M. Houžvička [-] , O. Kolísek [-] , J. Škoda [-] , J. Kabyl [-] , M. Řepka [-] (83. J. Těmín [-] ) , P. Zuskin [-] , T. Petr [-] (89. T. Kvída [-] ) , I. Baratynskyy [-] , B. Wahbi [-] (58. J. Bezděk [-] )

FK Baník Most - Souš
P. Hanus [-] - P. Johana [-] , P. Bohata [-] , P. Fiřt [-] (83. M. Hlaváček [-] ) - R. Hečo [-] , J. Hynek [-] , J. Zápotocký [-] , P. Hlaváček [-] , S. Svoboda [-] (64. K. Horák [-] ) - E. Nuhič [-] , V. Štípek [-]

ŽK: 51. B. Wahbi , 82. M. Řepka , 82. T. Petr , 90. M. Jungr - 34. R. Hečo , 56. S. Svoboda , 80. J. Hynek .
Místo: tráva. Počet diváků: 170. Rozhodčí: Szikszay Ladislav - KASTL Jan, ŠLAPÁK František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.