D. Batelka 7. (p.)
1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

2.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kladno nedokázalo v Litvínově dát branku a překvapivě prohrálo


Branky


7. D. Batelka (p.)
0

Překvapení kola! Na půdu nováčka z Litvínova zajíždělo Kladno - jeden z nejsilnějších týmů v divizní soutěži. A přece se nestalo tak, jak by před zápasem řekli všichni fotbaloví nadšenci. Litvínov totiž porazil Kladno 1:0 gólem z penalty a zasloužil se tak o největší překvapení víkendu! "Směrem dopředu jsme prostě byli neznadějní," litoval po zápase Eduard Novák, sportovní manažer Kladna. Severočeši tak mají po dvou zápasech čtyři body a za týden jedou do Neratovic-Byškovic. Kladenští hráči se pokusí napravit prohru na domácí půdě proti Tatranu Rakovník.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pouze jednu branku viděli diváci a hned z kraje zápasu. Po faulu v pokutovém území rozhodčí Hányš nařídil penaltu, kterou proměnil litvínovský David Batelka. Litvínovský brankář Valeš moc práce v zápase neměl - kladenští nedokázali přehrát domácí obranu a za celých devadesát minut tým trenéra Kotalíka de facto neohrozil bránu. Vše podstatné se tak odehrálo hned na začátku utkání, po celý zbytek zápasu se hra přelévala z jednoho vápna ke druhému a více šancí měli litvínovští. Se vším si však poradil Jaroslav Tesař, který vytáhl nejeden dobrý zákrok a byl právem zvolen nejlepším hráčem utkání. Bohužel, vstřelit gól byl pro Kladno nezvladatelný úkol.

Litvínov předvedl lepší výkon, než jeho soupeř. Domácí byli aktivnější, agresivnější, zkrátka lepší. Zaslouženě tak Severočeši slaví zisk tří bodů, nováček nezačíná svou cestu divizí vůbec špatně! Litvínov se pyšní nejmladším týmem v soutěži a výhra nad Kladnem je parádní reklamou na další víkendové zápasy!



Ohlasy k zápasu


FK Litvínov
Vratislav Havlík, sportovní ředitel Litvínova: "Pro diváky to byl zápas naprosto úžasný! Těšili jsme se na silného soupeře, věděli jsme, že je Kladno kvalitní tým. Kluky jsme dobře připravili, sáhli si na dno a to se mi líbilo. Jsme nováčkem, stavíme tým hlavně na odchovancích a v tom chceme pokračovat. Máme silné ročníky ve fotbalové škole a zápas s Kladnem musel být pro naše mladé veliký impuls. Nechceme celou sezonu bránit a řešit záchranu. Chci vidět, kam se ti kluci posunou za půl roku, za rok."

SK Kladno
Eduard Novák, sportovní manažer Kladna: "Byli jsme špatní směrem dopředu. Ofenziva byla špatná, nevystřelili jsme na bránu. Domácí bojovali, ale nemyslím si, že by nás nějak přehrávali. Musím pochválit brankáře Tesaře, měl tam tři parádní zákroky, ale útok - to byl problém. Měli jsme vyhrát."



Sestavy


FK Litvínov
J. Valeš [-] - M. Khaur [-] (92. D. Moravec [-] ) , O. Bíro [-] , J. Bujnovský [-] - J. Polák [-] , M. Kulhánek [-] (76. M. Vrba [-] ) , K. Kodeš [-] (85. M. Prokop [-] ) , P. Dragoun [-] - D. Macko [-] (54. J. Holman [-] ) , J. Zigmund [-] (64. T. Künzl [-] ) - D. Batelka [-]

SK Kladno
J. Tesař [-] - T. Borák [-] (60. M. Tóth [-] ) , Š. Hanzlík [-] , J. Růžička [-] , V. Kolmistr [-] (74. S. Skořepa [-] ) , T. Procházka [-] , D. Čížek [-] , V. Kalina [-] , J. Veselý [-] , F. Suchý [-] , J. Procházka [-]

ŽK: 19. O. Bíro , 64. J. Bujnovský , 70. D. Batelka , 92. M. Prokop - 7. V. Kalina , 76. F. Suchý , 85. D. Čížek .
Hráči zápasu: P. Dragoun - J. Tesař .
Místo: tráva. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Hányš Martin - NEHASIL Lukáš, TALPÁŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.