Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

5.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Český Brod získal první tři body ve velkém stylu, Úvalům uštědřil debakl


Branky


2. J. Balík , 19. T. Hrdlička (p.) , 25. Z. Šmejkal , 26. M. Klesa , 40. M. Klesa , 44. J. Lukeš , 53. O. Walter , 77. T. Mašanský , 82. Z. Šmejkal - 49. P. Němeček (p.) , 76. P. Němeček , 89. V. Kořínek
0

Nevídaný zápas se v sobotu odpoledne odehrál v Českém Brodě, kde utkání domácího týmu s Úvaly nabídlo celkem dvanáct gólů, z nichž devět padlo do sítě hostů z Úvalů. Velký podíl na hladké výhře Českého Brodu mají kapitán Zdeněk Šmejkal a Michal Klesa, kteří oba vstřelili shodně po dvou gólech a jejich tým zvítězil 9:3. Domácí poprvé v sezóně získali tři body, ale jakým způsobem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Český Brod rozjel v okresním derby střelecký koncert

Fotbalisté Českého Brodu vstoupili do utkání hodně zostra a již ve druhé minutě utkání šli do vedení, když se po necelých 120 sekundách od úvodního hvizdu prosadil po kombinační akci na levém křídle Jan Balík. Poté se hra přelévala ze strany na stranu, i když aktivnější byli stále domácí a v devatenácté minutě byli za svou snahu odměněni pokutovým kopem, který proměnil Tomáš Hrdlička a domácí vedli 2:0. Další góly však na sebe nenechaly dlouho čekat a SK Úvaly stále pokračovaly v nemastném a neslaném výkonu.

 

Zápas v polovině prvního poločasu okořenily dva slepené góly, o které se postarali Zdeněk Šmejkal a Michal Klesa, kteří hýřili pohybem a trhali hostující obranu na kusy. Zdeněk Šmejkal zvyšoval ve 25. minutě na 3:0 a za necelých šedesát sekund se po něm trefil Michal Klesa, od něhož to v prvním poločase ještě nebylo vše. Pět minut před koncem se Michal Klesa blýskl druhým přesným zakončením, na které vzápětí navázal Jan Lukeš. Posledních pět minut před přestávkou nabídlo další dva góly a Český Brod odcházel do kabin za neuvěřitelného skóre 6:0.

Úvaly po přestávce zlepšily svou hru a bylo to znát

Ačkoliv hosté prohrávali po prvním poločase 6:0 a před výkopem toho druhého na něj chtěli rychle zapomenout, což se jim podařilo a čtyři minuty po přestávce vstřelili svůj první gól v zápase, o který se postaral Petr Němeček. Záložník SK Úval se postavil k rozehrání pokutového kopu a nedal brankáři Janu Procházkovi žádnou šanci. Netrvalo to však dlouho a na čestný úspěch hostů rychle odpověděl Ondřej Walter, který v padesáté třetí minutě zvyšoval již na 7:1.

 

Závěrečná čtvrthodina poté nabídla velkou přestřelku, kterou v 76. minutě zahájil svým druhým gólem v zápase Petr Němeček, na jehož branku vzápětí bleskově odpověděl přesnou střelou Tomáš Mašanský. Osm minut před koncem se ke dvougólovým střelcům přidal také Zdeněk Šmejkal, který upravil skóre na 9:2 a vypadalo to, že už závěr zápasu žádný gól nepřinese. Zdání ovšem někdy klame a minutu před závěrečných hvizdem vstřelil třetí gól hostí Vratislav Kořínek. 



Ohlasy k zápasu



SK Úvaly
Josef Krutský (tajemník SK Úvaly): „Hodně nepovedené sobotní derby v Českém Brodě, odkud jsme si odvezli výprask 9:3 ( poločas 6:0). Oslabené áčko bylo od prvních minut zápasu pod tlakem a Český Brod toho dokázal využít i brankově. Omlouváme se našim fanouškům, je to hrozná ostuda.“



Sestavy


SK Český Brod
J. Procházka [-] - P. Zdeňka [-] , T. Hrdlička [-] (85. J. Skořepa [-] ) , M. Smola [-] , J. Balík [-] - M. Medek [-] , J. Lukeš [-] (78. J. Makovský [-] ) , Z. Šmejkal [-] , O. Walter [-] (70. M. Brož [-] ) - - A. Moravec [-] (74. T. Mašanský [-] ) , M. Klesa [-] (80. J. Carda [-] )

SK Úvaly
V. Marek [-] - P. Příhoda [-] , J. Řehák [-] (46. J. Kadeřábek [-] ) - A. Kraus [-] , P. Pejša [-] , P. Němeček [-] , V. Kořínek [-] , D. Bozděch [-] , M. Barták [-] (88. J. Kostka [-] ) - F. Kuru [-] , K. Mančál [-]

ŽK: 49. P. Zdeňka - 47. F. Kuru , 90. V. Kořínek .
Hráči zápasu: M. Klesa , Z. Šmejkal - P. Němeček .
Místo: tráva. Počet diváků: 250. Rozhodčí: Stieber Filip - TRYZNA Lukáš, HALEŠ Vladan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.