Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 10:15

8.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Veverka pomohl Lovosicím otočit zápas v Chomutově, domácí prohráli potřetí v řadě


Branky


0

Lovosice zavítaly v osmém kole na hřiště Chomutova, kde usilovaly od další tři body a upevnění pozice na prvním místě Divize B. Úvod však vyšel lépe domácím, kteří se ujali vedení, jenže poté zazářil Richard Veverka a dvěma góly zápas sám otočil. Lovosice nakonec zvítězily na chomutovské půdě po špatném začátku s přehledem 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chomutovu vyšel vstup do zápasu parádně

V úvodu zápasu toho oba týmy směrem vpřed příliš mnoho nepředvedly a k vidění byl především tuhý boj o střed hřiště. Téměř po půlhodině hry ale přišla první šance a s ní také první branka, ze které se mohli radovat hráči domácího Chomutova. Vojtěch Kubík z levé strany poslal nádherný pas do šestnáctky, který propadl k za obranu nabíhajícímu Davidu Zahradníkovi, který nedal hostujícímu brankářovi žádnou šanci a přesnou přízemní střelou zamířil z blízkosti k pravé tyči.

 

Nádherně sehraná akce poslala Chomutov do vedení, z něhož se ale domácí fotbalisté příliš dlouho neradovali a Lovosice dokázaly rychle reagovat, když se skvělou ránou do levého horního rohu z hranice pokutového území blýskl Richard Veverka. Další gól už první poločas nepřinesl a oba týmy odcházely do kabin za nerozhodného stavu 1:1.

Lovosice po přestávce dokonaly velký obrat

Lovosice se po přestávce hnaly za vstřelením vedoucího gólu a po hodině hry na něj dosáhly. Brankář František Marek našel dlouhým odkopem ve středovém kruhu jednoho ze spoluhráčů, který míč jedním dotykem přiklepl do běhu Richardu Veverkovi a ten se vzápětí řítil sám na bránu. Veverka poté zachoval chladnou hlavu a krásnou přízemní střelou zamířil přesně ke vzdálenější tyči.

 

Velice nepříjemný okamžik přišel čtvrthodiny před koncem, nejenže domácí inkasovali třetí gól, ale málem příliš o brankáře Michala Hůlu. Chomutovský gólman dostal malou domů, po které ho sice velice tvrdě, ale podle hlavního rozhodčího čistě atakoval ve skluzu Karel Kratochvíl a útočník Jan Svátek poté uklidil míč do prázdné brány.

 

Michal Hůla naštěstí po zákroku Karla Kratochvíla neutrpěl žádné vážné zranění a zápas, v jehož nastavení se hosté prosadili ještě jednou, dochytal. V první minutě nastavení se po dlouhém pasu do pokutového území v nepřehledné situaci prosadil střídající Ljuan Baftijar, který se jako poslední dotkl míče a z velké blízkosti ho usměrnil přesně k pravé tyči.

 

Zdroj: fccv.cz, Facebook FC Chomutov



Ohlasy k zápasu


FC Chomutov
David Panuška (redaktor FC Chomutov): „Do zápasu s Lovosicemi nastoupil brankář Michal Hůla. Chomutovským se začátek povedl. David Zahradník poslal domácí celek do vedení. Poté ale skórovali jen hosté, kteří dali dokonce čtyři branky. Nepříznivá situace černých panterů pokračuje.“




Sestavy


FC Chomutov
M. Hůla [-] - V. Kubík [-] , J. Kopta [-] (62. F. Awuku [-] ) , P. Nový [-] (58. L. Svoboda [-] ) , M. Vait [-] (86. N. Kohout [-] ) , L. Doksanský [-] , T. Kunart [-] , D. Zahradník [-] , M. Grubiša [-] , M. Chaloupka [-] , P. Janošík [-] (46. A. Koštůr [-] )

ASK Lovosice
F. Marek [-] - J. Pícha [-] , K. Kratochvíl [-] , M. Obrtlík [-] , D. Kolář [-] (90. L. Hrdý [-] ) - P. Šalda [-] , M. Faust [-] (77. D. Egrt [-] ) , A. Holub [-] , M. Kočí [-] (82. T. Bubeníček [-] ) - J. Svátek [-] (85. L. Baftijar [-] ) , R. Veverka [-] (88. T. Hrdý [-] )

ŽK: 19. L. Doksanský , 21. M. Grubiša , 55. M. Vait - 25. A. Holub .
Hráči zápasu: K. Kratochvíl , R. Veverka .
Místo: tráva. Počet diváků: 138. Rozhodčí: Hurych Jan - PETŘÍK Jan, ŠULCOVÁ Lucie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.