1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 10:15

9.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Vítězná šňůra Lovosic pokračuje, domů tentokrát odjeli s prázdnou Horní Měcholupy


Branky


0

Lovosice vyhrály pět zápasů v řadě poté, co v úvodním sobotním zápase devátého kola Divize B doma porazily před téměř stovkou diváků Horní Měcholupy a nejtěsnějším rozdílem zásluhou Tomáše Bubeníčka zvítězily 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lovosice vstoupili do zápasu skvěle

Lovosice tentokrát na rozdíl od utkání proti Chomutovu na nic nečekaly a od úvodních minut se snažili být aktivnějším týmem, což se jim dokonale podařilo a během úvodních deseti minut si vytvořily dvě velké brankové příležitosti, ani jedna z nich ale gólem neskončila, a tak zápas pokračoval za bezbrankového skóre 0:0.

 

Horní Měcholupy jsou houževnatým celkem, který má svou výškovou převahu. Hosté v obranné fázi až na pár výjimek dobře bránili a navíc dokázalo zahrozit i v útoku, ale do žádné velké brankové příležitosti se nedostali. Utkání bylo v pozdějších fázích soubojem dobře zorganizovaných obran a zdálo se, že kdo vsítí první gól, stane se vítězem toho střetnutí.

 

Avizovaná teorie se stala skutečností pět minut před koncem prvního poločasu, ačkoliv měli hosté výškovou převahu, fotbalisté Lovosic udeřili po rozehrání standardní situace, když se hlavou prosadil Tomáš Bubeníček a rozhodl o osudu utkání, přestože do jeho konce ještě zbývalo více než padesát minut.

O osudu utkání nakonec rozhodla jediná branka

Ve druhém poločase se Lovosice tlačily za vstřelením pojišťujícího gólu, jenže to byla voda na mlýn pro Horní Měcholupy, které vyrážely do rychlých a velice nebezpečných protiútoků, žádný z nich však nedokázaly dotáhnout do zdárného konce a vstřelit kýžený vyrovnávací gól.

 

Závěr zápasu patřil domácím, ani oni se ovšem po přestávce prosadit nedokázali a zápas nakonec rozhodl jediný gól ze závěru prvního poločasu, o který se postaral Tomáš Bubeníček a vystřelil svému tři body po nejtěsnějším možném vítězství 1:0. Lovosice se budou snažit na cenné vítězství navázat v příštím kole proti Kladnu, se kterým se střetnou v sobotu dopoledne.

Sestřih nejdůležitějších momentů

Zdroj: YouTube, asklovosice.cz



Sestavy


ASK Lovosice
M. Matějka [-] - D. Kolář [-] (25. J. Pícha [-] ) , J. Procházka [-] , T. Bubeníček [-] , K. Kratochvíl [-] (90. T. Hrdý [-] ) , M. Obrtlík [-] - M. Faust [-] (73. M. Kočí [-] ) , A. Holub [-] , P. Šalda [-] - J. Svátek [-] , R. Veverka [-] (61. D. Egrt [-] )

SK Horní Měcholupy
O. Čáp [-] - O. Žitný [-] (85. V. Karvánek [-] ) , M. Boček [-] , T. Vejr [-] , T. Chlumecký [-] , D. Hájek [-] (61. M. Bláha [-] ) , J. Řezníček [-] , M. Čech [-] , M. Hejno [-] , J. Markuzi [-] , M. Borek [-]

ŽK: 61. R. Veverka , 67. A. Holub , 83. J. Svátek - 40. M. Borek , 45. T. Chlumecký , 72. J. Markuzi .
Hráči zápasu: T. Bubeníček .
Místo: tráva. Počet diváků: 98. Rozhodčí: Cihlář Jan - SIMBARTL Václav, ŠPINDLEROVÁ Zuzana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.