2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 10:15

10.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kladno ve šlágru kola zdolalo Lovosice a upevnilo si pozici na prvním místě


Branky


0

Fotbalisté Kladna v sobotu dopoledne přivítali ve šlágru 10. kola Divize B na svém hřišti Lovosice, kterým se směrem vpřed tentokrát příliš nedařilo a po nemastném a neslaném výkonu, zejména v prvním poločase, domácímu týmu podlehly 2:0. Kladno si zásluhou dvoubrankového vítězství upevnilo pozici na čele tabulky, na které hosté nyní ztrácí dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lovosice doplatily na svou pasivitu

Utkání mezi Kladnem a Lovosice nabízelo v úvodu zápasu velké množství osobních soubojů a střetnutí mělo potřebný náboj. Kladno rozehrávalo velké množství standardních situací, po jedné z nichž mohl po necelých deseti minutách padnou první gól. Marek Tóth propálil přízemní střelou zeď, jeho následná střela ale zamířila pouze doprostřed brány, kde byl připravený brankář František Marek.

 

Za necelé tři minuty Kladno rozjelo po pravém křídle útok, který byl zastaven faulem a domácí fotbalisté rozehrávali další standardní situaci, následná střela ale zamířila o pořádný kus vedle pravého horního rohu a brankář František Marek tentokrát zasahovat nemusel. Kladenští byli aktivnější a po čtvrthodině hry byli odměněni. Ačkoliv byl ve středu hřiště Marek Tóth tvrdě faulován po ostrém skluzu Michala Obrtlíka, ještě předtím dokázal míč kolmou přihrávkou posunout na nabíhajícího spoluhráče a poskytnutou výhodu přetavil diagonální střelou přesně ke vzdálenější levé tyči v úvodní gól Štěpán Hanzlík.

 

Kladno vedlo od sedmnácté minuty 1:0, za čtyři minuty ovšem mohlo být srovnávano, kdyby Lovosice lépe sehrály přečíslení dva na jednoho, které nakonec zakončení a ohrožení brány domácího Jaroslava Tesaře nepřineslo. Hosté toho směrem dopředu příliš mnoho nepředvedli a až v devětadvacáté minutě poprvé zamířili mezi tři tyče, jenže dalekonosná střela ze střední vzdálenosti zamířila pouze doprostřed brány, kde stál pozorný brankář Jaroslav Tesař.

 

Po půlhodině hry Kladno vybojovalo další z řady standardních situací, kterou tentokrát rozehrál Václav Kalina a jeho následná střela zamířila nad. Za několik málo okamžiků se mohli domácí fotbalisté radovat ze druhého gólu, když se po skvělé sehrané kombinaci na pravé straně a následném centru do šestnáctky dostal k odraženému míči Václav Kalina a necelých deset minut před koncem prvního poločasu zamířil přízemní střelou z hranice šestnáctky přesně k levé tyči, od které se míč odrazil do brány.

Kladno si po přestávce výsledek pohlídalo

Druhý poločas kromě žlutých karet a několika střídání nic nenabídl a Kladno se po hladkém vítězství 2:0 ve šlágru kola proti Lovosicím mohlo radovat ze zisku tří bodů, po kterých se vyhouplo do čela tabulky. Lovosice se během letošní sezóny prezentují pohledným kombinačním fotbalem, který by se dal přirovnat evropským klubům, tentokrát ale směrem vpřed nepředvedly téměř, respektive vůbec nic.



Ohlasy k zápasu



ASK Lovosice
Karel Zuna (trenér): „Včera jsem prohlédl záznam našeho zápasu a znovu musím říct, že zápas hrubě ovlivnila situace ze dvanácté minuty, kdy jsme měli kopat pokutový kop, a po čtvrthodině hry jsme mohli vstřelit gól, když se ve sto procentní šanci ocitl David Šraga. Celkově byly střely na bránu 3:2 pro Kladno. Umím přiznat porážku. Kladno vyhrálo zaslouženě.“



Sestavy


SK Kladno
J. Tesař [-] - J. Štoncner [-] (89. T. Borák [-] ) , V. Kolmistr [-] , F. Suchý [-] (67. D. Čížek [-] ) , M. Tóth [-] , T. Procházka [-] (75. J. Procházka [-] ) , J. Růžička [-] , V. Kalina [-] , Š. Hanzlík [-] (56. P. Růžička [-] ) , J. Veselý [-] , J. Pechr [-]

ASK Lovosice
F. Marek [-] - J. Procházka [-] , D. Kolář [-] , T. Bubeníček [-] , K. Kratochvíl [-] , M. Obrtlík [-] - P. Šalda [-] , A. Holub [-] , D. Šraga [-] (65. M. Faust [-] ) , D. Egrt [-] (84. L. Hrdý [-] ) - J. Svátek [-] -

ŽK: 30. Š. Hanzlík , 36. J. Veselý , 72. J. Pechr - 14. J. Svátek , 17. M. Obrtlík , 67. K. Kratochvíl .
Hráči zápasu: V. Kalina , M. Tóth .
Místo: tráva. Počet diváků: 304. Rozhodčí: Hrkal Václav - VRCHOTA Jaroslav, ŠTUK Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.