5:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 10:15

11.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání v Praze mezi Meteorem a Tatranem rozhodly zbytečné chyby


Branky


6. J. Běhounek , 28. D. Vlasák , 51. J. Fíček (p.) , 77. A. Hrdina , 90. P. Hromas - 10. M. Lesniak
0

V 11. kole divize odjeli fotbalisté Tatranu na hřiště jednoho z nejstarších klubů v republice FK Meteoru Praha VIII. Trenér Pavel Mareš postrádal zdravotně indisponované – Vecku, Stuchla, Pidrmana a Gögha.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Meteor během prvního poločasu položil základ vítězství

Utkání začalo náporem domácího Meteoru Praha, zatímco první šance Frantla ještě gólem neškončila, v šesté minutě už se domácí po přesné hlavičce Jakuba Běhounka mohli radovat. Za čtyři minuty později se ovšem Tatranu Rakovník podařilo bleskově odpovědět, když Beneš vybojoval u postranní čáry standardní situaci a z následné standardní situace se prosadil Michal Lesniak, který využil skvělého puštění míče mezi nohama v podání Poláška.

 

Nicméně domácí tým inkasovaný gól krátce po vstřelení vedoucí branky nikterak nezaskočil a téměř po půlhodině hry získal ztracené vedení zpět, když naopak Tatran Rakovník neubránil standardní situaci, čehož využil Dominik Vlasák. Vlasákova střela sice nebyla příliš prudká, ale přesto brankář Petra Cipra nedokázal v její cestě do brány zabránit a domácí odcházeli do kabin s jednobrankovým vedením 2:1.

Tatran Rakovník po přestávce srážely zbytečné chyby

Od začátku druhého poločasu uběhlo necelých pět minut a domácí měli výhodu pokutového kopu, který po výběhu brankáře Petra Cipry a jeho sporném faulu bezpečně proměnil Jan Fíček a poslal Meteor Praha do dvoubrankového vedení. Tatran poté začal hrát vzadu na tři obránce a usadil se na polovině soupeře, kde se vzápětí mohl radovat z gólu Polášek, jeho radost po překonání Wintera ale byla předčasná, pomezní rozhodčí správně odmával ofsajd.

 

Třináct minut před koncem se připletl do další nešťastné situace brankář Petr Cipra, který sice správně vyběhl proti centrovanému míči, jenže při svém zákroku zboural dva své protihráče a míč mu vypadl z rukou, čehož dokonale využil Antonín Hrdina a dopravil míč do prázdné brány. Aby toho nebylo málo, v poslední minutě utkání Meteor Praha vstřelil pátý gól, o který se po samostatném úniku postaral Petr Hromas.



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Rakovník
Pavel Mareš (trenér): „Zápas byl z naší strany strašně naivní. V této soutěži je nutno bojovat o každý míč a v každém souboji, což hráči nedělají, protože v přeboru toto nebylo potřeba. Platíme daň za nezkušenost. Po přeskupení hry jsme byli lepší týmem, ale na dno nás dostaly naivní a dětské chyby. Je však na čem pracovat a kluci musí dostat divizní styl fotbalu pod kůži.“



Sestavy


FK Meteor Praha VIII B
V. Winter [-] - L. Horváth [-] (20. D. Hanek [-] ) , J. Frantl [-] , D. Vlasák [-] , M. Minárčik [-] (85. M. Pikous [-] ) , J. Fíček [-] (65. K. Zelenka [-] ) , A. Hrdina [-] , J. Šimek [-] , M. Daňhel [-] , D. Dvořák [-] (83. P. Hromas [-] ) , J. Běhounek [-]

TJ Tatran Rakovník
P. Cipra [-] - J. Pinkas [-] (83. L. Kučera [-] ) , L. Beneš [-] (60. P. Kujal [-] ) , M. Houška [-] - D. Santler [-] (83. M. Křivánek [-] ) , S. Mařík [-] , P. Kučera [-] , M. Verner [-] , A. Vrána [-] - M. Lesniak [-] , R. Polášek [-]

ŽK: 85. J. Běhounek - 14. M. Verner , 35. S. Mařík .
Místo: tráva. Počet diváků: 118. Rozhodčí: Vít Petr - NOVÁK Michal, ERLEBACH Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.