Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 10:15

12.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libiš navázala na předchozí vítězství, doma přehrála Litvínov


0

Fotbalisté Libiše přivítali ve dvanáctém kole Divize B na svém hřišti Litvínov, proti kterému se mu podařilo navázat na výhru z Litoměřic a po jednoznačné výhře 4:0 podruhé v řadě získali tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Baratynsky s Petrem položili základ vítězství Libiše

Přestože hráli domácí fotbalisté Libiše na svém hřišti, po venkovním zápasu v Litoměřicích si zhruba dvacet minut zvykali na velmi těžký terén. Ve zbytku prvního poločasu už ale hráli svou hru a vytvářeli si brankové příležitosti, které také dokázali proměňovat. Jako první zahrozil po centru Čadka krásnou hlavičkou Chlapec, hostující brankář ale dokázal jeho pokus vyrazit.

 

První gól domácí vstřelili po parádní práci Petra, jehož střelu brankář Litvínova skvělým zákrokem vyrazil, jenže pouze na kopačku Baratynského, který předvedl krásnou zasekávačku a kolem obránců hostujícího celku poslal míč do sítě. Baratynskyy vzápětí mohl udeřit znovu, jeho střelu ale zastavilo břevno, zatímco aktivní Petr pro změnu trefil tyč.

 

Libiš byla pánem na hřišti a další dvě její brankové příležitosti znamenaly změny skóre. Škoda našel dlouhým pasem Petra, který míč prodloužil na Poništa, a ten vzápětí nekompromisní střelou poslal domácí tým do dvoubrankového vedení. Třetí gól ze závěru prvního poločasu padl po rohovém kopu. Petr vybojoval míč a Baratynskyy svým druhým gólem v utkání zvýšil na 3:0.

Domácí si vedení hodně užívali a ještě jednou skórovali

Libiš si po přestávce tříbrankové vedení opravdu užívala a krásnými kombinačními akcemi se dostávala do dalších brankových příležitostí. Ve zbytku utkání už však padl pouze jeden gól, o který se pochopitelně opět postarali domácí. Čadek vysunul dopředu krásnou kolmou přihrávku Petra, který zatáhl míč k šestnáctce soupeře a nádherným centrem našel Houžvičku, a ten hlavou upravil výsledek na konečných 4:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Libiš
Jiří Kabyl (trenér): „Nádhera, brzy jsme si zvykli na klouzavý terén, pak už jsme jasně dominovali. Soupeři jsme neumožnili takřka nic a předváděli jsme kombinační fotbal s krásnými akcemi a samozřejmě jsme vstřelili také branky, kromě toho jsme nastřelili břevno a tyč, další akce zmařil hostující gólman. Smekám před výkonem kluků, obrovsky náročný terén jsme zvládali a soupeře jsme s přehledem přehrávali. Škoda, že si nenašlo cestičku více diváků, fotbal by se jim musel líbit.“




Sestavy


TJ Sokol Libiš
J. Sova [-] - T. Chlapec [-] , I. Baratynskyy [-] (78. L. Jiráň [-] ) , J. Kabyl [-] (83. J. Bezděk [-] ) , J. Škoda [-] , M. Houžvička [-] , T. Petr [-] (87. P. Dušek [-] ) , P. Zuskin [-] , R. Čadek [-] (75. J. Těmín [-] ) , O. Kolísek [-] , R. Poništ [-] (71. T. Kvída [-] )

FK Litvínov
J. Valeš [-] - M. Khaur [-] (66. D. Moravec [-] ) , J. Bujnovský [-] , M. Prokop [-] - J. Polák [-] , P. Dragoun [-] , A. Koudelka [-] (71. J. Pilař [-] ) , T. Künzl [-] , D. Batelka [-] , M. Kulhánek [-] - J. Zigmund [-]

ŽK: 65. M. Khaur , 74. J. Pilař , 89. J. Bujnovský .
Místo: tráva. Počet diváků: 95. Rozhodčí: Šob Aleš - HALEŠ Vladan, HŮLKA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.