2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 10:15

13.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lovosice v domácím prostředí ukončily vítěznou sérii Libiše


Branky


0

 

Libiš zavítala ve třináctém kole Divize B na hřiště Lovosic, vedoucího celku tabulky. Hosté přicestovali na horkou půdu soupeře s vědomím čtyř výher v řadě, ta ovšem v tomto kole skončila. Losovice doma zvítězily 2:0, potřetí v řadě naplno bodovaly a na prvním místě mají čtyřbodový náskok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Libiš vstoupila do utkání na hřišti prvního celku dobře

Fotbalisté Libiše byli od úvodních minut utkání aktivnější a po skvělé přihrávce Poništa se dostal do samostatného úniku Petr, kterého však dokázal jeden z domácích obránců doběhnout a za cenu faulu ho zastavil. Z nadějné šance hostů nebylo nic a poté začaly vystrkovat rohy domácí Lovosice.

 

Brankář Jungr dokázal první nebezpečnou střelu soupeře vyrazit, proti následné dorážce Richarda Veverky už byl ale bezmocný a domácí šli ve třinácté minutě do vedení. Na opačné straně se poté Libiš řítila do nadějného protiútoku a přečíslení tři na jednoho, z akce ale nakonec kromě míče rozhodčího nic nebylo.

Vedoucí Lovosice po přestávce zpečetily své vítězství

Ve druhém poločase Libiš zahrávala standardní situaci, po které Škoda mířil přes zeď přesně na bránu, míč ale dokázal na brankové čáře vyhlavičkovat jeden z domácích obránců do bezpečí. Na opačné straně zahrávali pro změnu volný přímý kop domácí fotbalisté Lovosic a po krásné střele Davida Šragy, která zamířila přesně do šibenice, se ujali po necelé hodině hry do dvoubrankového vedení.

 

Lovosice ve zbytku utkání nechtěly zbytečně inkasovat a zatáhly se, čehož hosté z Libiše využili a během závěrečných minut utkání ještě mohli utkání zdramatizovat, Baratynskyy ale ve stoprocentní šanci neuspěl a domácí si vítězství 2:0 bez větších potíží pohlídali.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Libiš
Jiří Kabyl (asistent): „Odehráli jsme slušnou partii, ale bez vstřeleného gólu jsme neměli šanci na lepší výsledek. Posílený soupeř nás nepřehrával, v podstatě se nedostával do šancí, ale po dorážce a krásném trestňáku nám dal dva góly.“



Sestavy


ASK Lovosice
M. Matějka [-] - T. Bubeníček [-] , M. Obrtlík [-] , J. Procházka [-] , D. Kolář [-] - A. Holub [-] (88. D. Egrt [-] ) , D. Šraga [-] (68. M. Faust [-] ) , R. Veverka [-] (82. P. Šalda [-] ) , K. Kratochvíl [-] - J. Králík [-] (84. M. Kočí [-] ) , J. Svátek [-]

TJ Sokol Libiš
M. Jungr [-] - T. Chlapec [-] , I. Baratynskyy [-] , J. Kabyl [-] (76. P. Dušek [-] ) , J. Škoda [-] , M. Houžvička [-] (86. J. Bezděk [-] ) , T. Petr [-] (86. J. Těmín [-] ) , P. Zuskin [-] , R. Čadek [-] (63. L. Jiráň [-] ) , O. Kolísek [-] , R. Poništ [-] (63. T. Kvída [-] )

ŽK: 9. J. Procházka , 35. J. Svátek , 40. M. Obrtlík , 42. A. Holub - 55. J. Kabyl , 62. R. Poništ .
Místo: tráva. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Martínek Petr - MRKÁČEK Michal, TEUBER Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.