Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.11.2021 13:30

10.kolo, Ústecký | Louny | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Libčeves obdržel kanára od Žíželic


Branky


5

V odloženém zápase 10. kola lounského okresního přeboru se odehrála bitva o veledůležité body v boji o záchranu. Domácí tým do utkání nastupoval oslabený o několik hráčů z důvodu karanteny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žiželice svého soupeře neustále tlačily před sebou, ale přehuštěný prostor před brankou Libčevse dlouho nedokázaly překonat. Teprve několik desítek sekund před poločasovou přestávkou prolomil obranný val domácí defenzivy Narcis Tudor a svou první brankou v dresu Žiželic dodal více klidu do druhé poloviny zápasu.

 

To se také potvrdilo v 51.min., kdy vstřelil druhý gól Žiželic dal jejich kapitán Josef Švejda a o další tři minuty poté zvyšoval na 0:3 Narcis Tudor. Žiželičtí se dostali do herní pohody, které využil v 70. min. další brankou Narcis Tudor, a mohl tak za potlesku svých spoluhráčů i příznivců hostujícího týmu, kteří neváhali podniknout cestu za svými hráči až na pomezí lounského a litoměřického okresu, sklidit po vstřeleném hattricku zasloužené ovace.

 

Na hrací plochu se v posledních 20 minutách objevili i všichni zbylí náhradníci a jeden z nich, Radu Juravlea, v 85. min. uzavřel stav zápasu na konečných 0:6 ve prospěch Žiželic. Ještě dvě minuty předtím se dokázal brankově prosadit i Pavel Trochymčuk

 

Reportáž a fotografie z utkání zaslal Jaroslav Feciškanin, děkujeme!



Sestavy


AC Libčeves
P. Procházka [-] - T. Málek [-] , Z. Leinvebr [-] , M. Matouš [-] , R. Drátovník [-] - K. Čáp [-] , M. Polák [-] , T. Kreibich [-] , D. Štembera [-] - T. Sedlák [-] , M. Ploc [-] (54. M. Váňa [-] ) -

TJ Žiželice
A. Kvapil [-] - P. Zuščík [-] , F. Tamchyna [-] (80. R. Juravlea [-] ) , P. Trochymčuk [-] , O. Černý [-] , J. Švejda [-] (63. M. Leustean [-] ) , N. Tudor [-] (76. A. Davydau [-] ) , K. Kacz [-] , J. Blacha [-] , T. Večeře [-] , L. Dormišev [-] (85. J. Singer [-] )

Hráči zápasu: N. Tudor .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Spišák Dušan - BLÁHA Svatopluk, BECHYNSKÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2021 12:16
Fanoušek, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Žiželice | Ústecký | Louny

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 10:39

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 17:11

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 16:28

Tip: výhra domácích