Žíželice doma padly


Branky


83. H. Petržílka (vl.) - 56. J. Kitler , 63. L. Müller , 81. L. Müller
5

Na zápase fotil a report poslal Jaroslav Feciškanin. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žiželice po úvodních dvou prohraných zápasech již nutně potřebovaly bodově zabrat. Nastoupily takřka v kompletní sestavě a v prvním poločase svého soupeře skoro k ničemu nepustily. K jejich smůle všechny jejich akce nebyly vůbec efektivní, byť měly znatelnou územní a především herní převahu. Náznaků brankových příležitostí měly dostatečný počet, ale chyběl klid i trocha štěstí v zakončení.

 

To druhý poločas nabídl zcela jiný průběh hry. Zejména poté, co se hosté z Cítolib po zmatcích v domácí obraně ujali v 56. min. zásluhou Jaroslava Kitlera vedení 0:1. Od té doby cítolibští svého soupeře zcela jasně přehrávali. Žiželičtí úplně vypadli ze hry, takřka vůbec nic se jim nedařilo a hosté toho také po zásluze využili v 63. min. a v 81. min. bdalšími dvěma brankami, o které se postaral Lukáš Müller. Teprve v závěru polevili a domácí snížili na konečných 1:3 v 83. min., kdy poslal míč za záda vlastního brankáře hostující Hynek Petržílka.



Sestavy


TJ Žiželice
A. Kvapil [-] - J. Blacha [-] , M. Panský [-] , T. Večeře [-] (46. P. Dubec [-] ) , P. Zuščík [-] (80. M. Leustean [-] ) - F. Tamchyna [-] (80. I. Cojocaru [-] ) , L. Dormišev [-] , J. Švejda [-] , O. Černý [-] (62. M. Makuka [-] ) , P. Trochymčuk [-] - V. Holý [-] (71. K. Kacz [-] ) -

SK Cítoliby
M. Skula [-] - J. Maier [-] - L. Podaný [-] , V. Bouda [-] (75. L. Podaný [-] ) , M. Mikovec [-] , L. Müller [-] , S. Bláha [-] , T. Sábl [-] , J. Bauer [-] (25. J. Kolařík [-] ) , H. Petržílka [-] , D. Kabele [-] (34. J. Kitler [-] )

ŽK: 65. J. Švejda , 90. I. Cojocaru - 53. J. Kitler , 65. S. Bláha .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Bechynský Tomáš - JETENSKÝ Josef, VYSOČANSKÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
4. 9. 2021 15:18
Fanoušek, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Žiželice | Ústecký | Louny
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Žiželice | Ústecký | Louny

Tip: výhra domácích