2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 19:00

1.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Hanácká Slavia Kroměříž
Vlastimil Chytrý - hlavní trenér: V úvodním kole nového ročníku MSFL jsme se utkali s nevyzpytatelným týmem, juniorkou Fastavu Zlín který je v prvním lize se ziskem 6 bodů příjemným překvapením. Juniorský tým vedený mými kamarády Bronou Červenkou a Honzou Jelínkem bude v letošním ročníku MSFL hrát o ty nejvyšší příčky což už ukázal hned v 1.kole a po celé utkání se snažil o atraktivní hru s rychlou přechodovou fází. My jsme však nic nenechali v náhodě a od úvodu utkání jsme jsme kontrolovali hru a také jsme se zaslouženě dostali do vedení 1:0 brankou Tomáše Jelečka. Od té chvíle jsme se však uspokojili a dokonce první půle jsme hráli až moc profesorsky čehož Zlín začal využívat k rychlým kontrům.V poločase jsme si řekli že do druhé půle musíme vstoupit s daleko větší aktivitou což kluci splnili na jedničku a hned ve druhé minutě Filip Žák dorazil do odkryté branky hlavičku Romana Haši které se k němu odrazila od břevna zlínské branky.Od té chvíle z nás definitivně opadla nervozita a začali jsme se dostávat ke své klasické křídelní kombinační hře a jen díky výborně chytajícímu brankaři Zlína Jirky Adamušky neskončilo utkání větším brankovým rozdílem. Vítězství 2:0 v prvním kole je pro nás vynikající začátek nové sezony a všichni už se soustředíme na další kolo kdy v sobotu zajíždíme na půdu HFK Olomouc.




Sestavy


SK Hanácká Slavia Kroměříž
R. Petr [-] - V. Látal [-] , T. Matoušek [-] , R. Budín [-] , J. Swiech [-] , T. Jeleček [-] - A. Ševčík [-] , R. Haša [-] (76. J. Ferko [-] ) , F. Žák [-] , D. Krška [-] (63. J. Hromek [-] ) - M. Neubert [-] (84. M. Minář [-] )

FC TRINITY Zlín B
J. Adamuška [-] - M. Blanař [-] , V. Pavlíček [-] , O. Bačo [-] , M. Vašulka [-] - E. Hradil [-] (68. P. Polomík [-] ) , T. Masař [-] (78. R. Michálek [-] ) , P. Hlobil [-] , M. Koller [-] , N. Višněvský [-] - Š. Červenka [-] (46. Š. Chwaszcz [-] )

ŽK: 87. R. Budín - 69. M. Koller .
Hráči zápasu: F. Žák , J. Swiech , V. Látal .
Počet diváků: 377. Rozhodčí: Kneisl Zdeněk - KNEISL Leoš, MIKESKA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.