4:1
(2:0)
59. D. Bača
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2015 17:30

4.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hanácké derby MSFL ve prospěch Holice


Branky


0

V dohrávce čtvrtého kola Moravskoslezské fotbalové ligy 2015 - 2016 přivítali svěřenci trenéra Oldřicha Machaly na domácí půdě nováčka soutěže FK Mohelnici, za kterého nastupuje řada bývalých hráčů HFK. V roli hlavního trenéra je to Roman Sedláček a na pozici jeho asistenta Míša Kovář, v dresu to pak je Kotůlek, Hapal, Pinkava a Bača.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trenér Machala nemohl v tomto utkání počítat s několika hráči. David Hornich a Petr Štěpánek v týdnu onemocněli, Ondra Bořil laboruje se zraněnýn svalem a brankář Patrik Neuer si poranil v utkání juniorky ruku. Do do širšího kádru tak byl minován útočníl Marco Boscato, Radek Vodička a brankář David Kopřiva.

Holičtí do utkání vstoupili aktivně a hlavně dvěma vedoucími brankami, které zařídil Honza Šteigl. První branka utkání padla hned v 1. minutě, když Honza Tögel vyhrál hlavičkový souboj pro Šteigla a ten si s nabídnutou přiležitostí poradil na jedničku a míč poslal podél vybíhajícího brankáře hostů - 1:0.

Rychlé vedení pomohlo holickému celku k uvolnění a kombinační hře, kterou v 7. minutě využil opět Honza Šteigl. Asistenci mu připravil Štefan Danis centrem, který proměnil střelou na zadní tyč v druhou branku utkání - 2:0.  

Do poločasu se měl možnost zvýšit skóre utkání ještě Heinz a Šteigl, ale jejich pokusy v mohelnické síti neskončili.

Trenér hostů Roman Sedláček udělal během první půle dvě střídání, která hru jeho družstva oživila. A došlo také na branku v síti Holice. Tu zařídil v 58. minutě bývalý hráč HFK David Bača skrytou střelou pod bránícím Rozsívalem - 2:1.

Zdálo se, že branka hosty dostala opět do hry. Mohlenickým hráčům se dařila kombinace hlavně po stranách, kdy do vápna létaly nebezpečné centrované míče. Obrana HFK si ale s těmito nebezpečnými míči poradila a navíc o minutu později mohl vrátit svůj tým do tříbrankového vedení Jirka Bernard. Jeho střela z voleje prolétla jen kousek vedle vzdálenější tyče hostí. Nicméně ani tato šance nemusela domácí mrzet, protože mají Marka Heinze. Elitního útočníka, který asi nejvíce trápil obránce Mohelnice. Tomu v 68. minutě prodloužil míč hlavou hbitý Štefan Danis a Marek Heinz tak zamířil na bránu hostí. Ač nedovoleným způsobem tísněn obráncem Kubou, kterého odnesl na zádech až do velkého vápna a skóroval - 3:1. Jeho umění ocenili hlasitým potleskem fanoušci obou týmů.

Na konečných 4:1 upravili domácí v 72. minutě, kdy opět Heinz z rozehraného rohu rozjel krásnou akci na jejímž konci byl už po třetí Honza Šteigla, který nádhernou střelou do šibenice dovršil hattrick utkání a uzavřel tak krásné utkání na holickém stadionu vítězstvím HFK 4:1 se silnou Mohelnicí. 

http://www.1hfkolomouc.cz/cs/3049-news.html



Sestavy


1. HFK Olomouc
F. Mucha [-] - J. Kotouč [-] , O. Lysoněk [-] , P. Kucharčuk [-] , O. Kováč [-] - F. Rozsíval [-] , J. Šteigl [-] (84. O. Buček [-] ) , J. Bernard [-] , J. Tögel [-] (89. M. Boscato [-] ) - Š. Danis [-] (87. J. Grézl [-] ) , M. Heinz [-]

FK Mohelnice
P. Večeř [-] - R. Kuba [-] , M. Weinlich [-] (24. M. Kotůlek [-] ) , D. Bača [-] , O. Seibert [-] , L. Hapal [-] , J. Fišara [-] , P. Soukup [-] , M. Bzirský [-] , L. Pinkava [-] , V. Knýř [-] (12. M. Vokoun [-] )

ŽK: 57. J. Bernard - 22. M. Weinlich , 56. M. Vokoun .
Místo: tráva. Počet diváků: 316. Rozhodčí: Hájek Kamil - PFEIFER Michal, PETR Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.