1:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 16:00

5.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třetí prohra Mohelnice v řadě


Branky


6. L. Pinkava - 82. O. Seibert (vl.) , 86. V. Mišínský
0

První zápas 5. kola MSFL se odehrál v Mohelnici, která přivítala Vítkovice. Bylo to střetnutí dvou nováčků, z kterého vyšly lépe Vítkovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

FK Mohelnice v domácím zápase odehraném v rámci 5. kola Moravskoslezské fotbalové ligy s týmem MFK Vítkovice v poměru 1 : 2. Dnes opět zápas bez bodu pro Mohelnice, po kterém se  propadlo až na 14. místo tabulky. Zápas se dá hodnotit rozporuplně. Je sice pravdou, že Mohelnice dnes předvedli výkon diametrálně odlišný od toho úterního s 1.HFK Olomouc a že si do 70. minuty vypracovali po dobrém kolektivním výkonu více šancí. Hosté však v posledních 20 minutách doopravdy zatlačili, z čehož pramenily naše chyby a dva soupeři darované góly, které rozhodly o konečném výsledku zápasu. Domácí vstoupili do zápasu aktivně a už v 5. minutě Lukáš Hapal svojí střelou na přední tyč řádně protáhl brankáře hostů Rohela. Z následného rohového kopu v 6. minutě se Mohelnici podařilo dát první gól a dostat se do vedení. Michael Weinlich rozehrál balón na Davida Baču, ten nacentroval balón do velkého vápna a Luboš Pinkava, který vyskočil nejvýše, otevřel krásnou hlavičkou skóre zápasu, 1 : 0. V 8. minutě se připomněli i hosté, když Mišinský převzal na lajně přesnou diagonálu, přhrál na naše velké vápno Kovaříkovi, jehož zpětnou přihrávku nikdo z jeho spoluhráčů nezasáhl. Potom na dobrých 20 minut na žádné ze stran nic doopravdy zajímavého. Hosté sice byli lepší v kombinaci, ale pozorná obrana domácích jim nic nedovolovala. Až v 36. minutě, po větším tlaku na mohelnické velké vápno, Mišinský nacentroval balón na zadní tyč na volného Musiola, jemuž se balón přes Petra Večeře nepodařilo procpat do brány. V 43. minutě si domácí vypracovali další gólovou šanci, když Lukáš Hapal společně s Petrem Soukupem svým protihráčům uprchli a Lukášovi se přes Coufala podařilo poslat balón přímo do náruče Rohela, místo přihrávky na malém vápně zcela volného Petra. 

V 49. minutě Kuba Heidenreich nacentroval od lajny balón do velkého vápna hostů, kde jej hlavou doprostřed brány a náruče Rohela hlavou usměrnil Lukáš Hapal. V 56. minutě pronikl po straně Cverna, který se centrem před naši bránu pokusil najít Kovaříka, kterému ale příležitost včasným odkopem uťal Luboš Pinkava. V 58. Honza Fišara přihrál do běhu balón Lukáši Hapalovi, jehož ne zcela přesný příliš dlouhý centr na bránu hostů dobíhající Martin Bzirský nedostihl. V 66. minutě po přesném centru Michaela Weinlicha do velkého vápna hostů Lukáš Hapal netrefil bránu. V 69. minutě musel Ondra Seibert vykopnout z našeho velkého vápna nebezpečný centr Kovaříka. V 71. minutě si Martin Bzirský dobrou prací s balónem udělal před velkým vápnem hostů prostor, jeho střela na přední tyč však mířila mimo. Bylo to v době, kdy hosté začali mít na hřišti navrch. V 74. minutě se domácí horko těžko dostali hosty z velkého vápna, když se potom Lukáši Hapalovi nepodařilo z prostoru před šestnáctkou odklidit balón definitivně, a tak ho uzmul Mišinský, který tvrdou střelou napálil břevno naší brány. V 75. minutě mohlo být všechno jinak, když Michael Weinlich nacentroval balón na velké vápno Petru Soukupovi, který se jej snažil prodloužit na zadní tyč brány hostů, ovšem vedle. V 83. minutě se hosté dočkali vyrovnání, když se Ondra Seibert snažil odvrátit z našeho velkého vápna nakopnutý balón. Ovšem udělal to tak nešťastně, že balón zapadl na brankovou čáru, kde jej do sítě v osobním souboji na samé hranici pravidel s Petrem Večeřem doprovodil Mišinský, 1 : 1. V 86. minutě naši hosté předvedli další útok ve více hráčích na velké vápno, na jehož konci byla přesná přihrávka po zemi na zcela volného Mišinského, který střelou do šibenice zvýšil na 1 : 2. Protože se po standardce Heidenreicha nepodařila Fišarovi dorážka z malého vápna, skončil zápas výsledkem 1:2 pro Vítkovice.

http://www.fkmohelnice.cz/index.php/muzi-a/362-mohelnice-vitkovice592015



Ohlasy k zápasu


FK Mohelnice
Roman Sedláček - Hlavní trenér Mohelnice: "Slušně řečeno, když se nedaří, tak se nedaří. Dnes ale po vcelku dobrém a kolektivním výkonu, který se vyznačoval důrazem a zdařilou kombinační hrou. Zápas ovšem rozhodly dva góly, které jsme soupeři doslova darovali, po dvou našich chybách. Naopak je škoda, že se nám nepodařilo proměnit akci z konce prvního poločasu a čtyři náznaky šancí z poločasu druhého. Musíme jít dál." http://www.fkmohelnice.cz/index.php/muzi-a/362-mohelnice-vitkovice592015




Sestavy


FK Mohelnice
P. Večeř [-] - R. Kuba [-] , M. Bzirský [-] (72. O. Kopa [-] ) , M. Weinlich [-] , O. Seibert [-] , J. Heidenreich [-] , L. Hapal [-] (79. M. Vokoun [-] ) , J. Fišara [-] , P. Soukup [-] , L. Pinkava [-] , D. Bača [-]

MFK Vítkovice
P. Rohel [-] - R. Coufal [-] , F. Korneta [-] , O. Cverna [-] - M. Lukáš [-] , O. Dvořák [-] , P. Wojnar [-] , A. Hruzík [-] - V. Mišínský [-] (88. A. Taraba [-] ) , Z. Musiol [-] (91. M. Kovář [-] ) , M. Kovařík [-] (90. R. Bystrý [-] )

ŽK: 12. L. Pinkava , 42. J. Heidenreich , 74. R. Kuba , 89. J. Fišara - 86. O. Cverna .
Místo: UMTRA. Počet diváků: 305. Rozhodčí: Ondráš Vít - TOMANEC Josef, GASNÁREK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.