3:2
(0:1)
3. M. Levai
87. C. De
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 16:00

6.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prostějov otočil zápas a získal tři body


Branky


47. K. Kroupa , 75. M. Machálek , 85. L. Zelenka - 3. M. Levai , 87. C. De
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První se snažil ke svému typickému zakončení dostat Kroupa, ale málo razantní hlavička gólmana Prokopa nevystrašila. Na druhé straně dostal na levé straně k míči Levai a křížnou střelou překonal Kofroně.

Vzápětí se snažil odpovědět Koudelka, ale vyšel naprázdno. V 10. Minutě se zranil domácí Petržela, byl odnesen za postranní čáru. Na hřiště se ještě na dvacet minut vrátil a ve 30. Minutě byl vystřídán Langrem. Z nepřímého kopu se trefil Sus, ale jeho radost zkazil ofsajd .

Po centru Koudelky se pokoušel zakončit Hirsch, ale jeho střela neměla gólové parametry. Ve 30. minutě neudržel nervy De Carvalho a uviděl za to žlutou kartu. Střelecké pokusy z obou stran byly až do přestávky nepřesné. Snad jedinou nebezpečnou střelu vyslal střelec první branky Levai, ale gólman domácích si s ní poradil.

Na začátku druhé půle potáhl míč Hirsch po pravé straně, nachystal ideálně balón na hlavu Kroupy a ten ukázal ligové zkušenosti a vsítil gól. Langer, který střídal Petrželu, vyslal křížnou střelu těsně vedle tyče.

To nebylo dopřáno ani hostům, kteří v rozhodujícím okamžiku zahráli rukou. Machálek přišel na hřiště a hned nabídl Kroupovi druhou gólovou šanci, Prokop byl ale proti a se střelou si poradil. Vzápětí využil v šestnáctce zmatku v soupeřově obraně a střelou podél gólmana dokonal obrat Prostějova.

 

Zelenka svou první šanci nevyužil, ale tu další už ano. Bylo už skoro jasné, že body zůstanou v Prostějově, ale úsměv na tvářích domácím ještě pokazil minutu na to, když se prosadil Horčička. Zápas skončil 3:2 a už se žádné drama nekonalo



Sestavy


1.SK Prostějov
Z. Kofroň [-] - M. Hirsch [-] , A. Rus [-] , M. Sus [-] - L. Petržela [-] (30. T. Langer [-] ) , Z. Fládr [-] , J. Koudelka [-] (71. M. Machálek [-] ) , J. Pančochář [-] , L. Zelenka [-] (90. Š. Přikryl [-] ) - K. Kroupa [-] , P. Nekuda [-]

MSK Břeclav
L. Prokop [-] - M. Sedlo [-] , P. Fojtík [-] , T. Košut [-] , S. Klusák [-] - C. De [-] , P. Simandl [-] , O. Paděra [-] , M. Levai [-] (80. T. Horčička [-] ) , M. Sycha [-] (75. P. Jurčík [-] ) - D. Stange [-] (66. I. Tetur [-] )

ŽK: 84. P. Nekuda - 33. C. De , 54. T. Košut , 77. I. Tetur , 90. P. Fojtík , 90. P. Simandl .
Místo: Olympijská ul.,tráva. Počet diváků: 510. Rozhodčí: Mojžíš Jakub - BUREŠ Jakub, LAKOMÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.