K. Veber 22.
J. Jelínek 53. (p.)
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2021 15:30

12.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapid šplhá tabulkou vzhůru


Branky


22. K. Veber , 53. J. Jelínek (p.)
4

SK Rapid Plzeň B chtěl protáhnout sérii vítězství už na tři zápasy, v cestě jim stál Union, který naopak neprožívá ideální období.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kvalita na straně Rapidu

Začátek zápasu jakoby reflektoval současné rozpoložení obou družstev. Rapid, užívající si vítěznou vlnu okamžitě začal udávat tempo hry a proti Unionu, na který padla deka si ji chtěl protáhnout. Obrana hostů čelila velkému tlaku, který vyvrcholil ve 22. minutě. Po pěkné akci se trefil Kamil Veber. Hosté se oklepali a také si vytvořili několik dobrých příležitostí, skórovat ale nedokázali. Do kabin se tedy šlo za stavu 1:0 pro domácí fotbalisty.

Hosté marně dotahovali

Druhý poločas se nesl ve znamení toho prvního, Rapid si šel za ziskem tří bodů a Union se snažil odolávat. Pojišťovací branku vstřelil v 53. minutě z pokutového kopu Jan Jelínek. Domácí Rapid se pomalu, ale jistě dotahuje na čelo tabulky. Oproti tomu hosté se propadají tabulkou dolů, Poslední Hradiště ztrácí jen šest bodů.



Ohlasy k zápasu



TJ Union Plzeň
Petr Starý: „Zápas se silným soupeřem vypadal asi tak, jak jsme očekávali. Domácí byli fotbalovější a nebezpečnější, sice jsme si taky vytvořili pár zajímavých šancí, ale gól jsme dát nedokázali. Rapid dal dva, jeden po pěkné kombinaci na jeden dotek, druhý z penalty a zaslouženě vyhrál. V tabulce nám uniká špička, naopak se přibližujeme k posledním týmům, máme dvě kola na to, abychom propad zastavili...“



Sestavy


SK Rapid Plzeň B
J. Matějka [-] - K. Veber [-] (81. Š. Fikrle [-] ) , P. Nový [-] , P. Zikmund [-] (81. Š. Fikrle [-] ) , D. Bezděk [-] , P. Kovářík [-] (78. D. Pešek [-] ) , M. Slavotínek [-] (46. J. Jelínek [-] ) , J. Hlaváč [-] , P. Filipčík [-] , M. Klimeš [-] , J. Řežáb [-] (68. J. Ledvina [-] )

TJ Union Plzeň
V. Stuchl [-] - L. Stach [-] (87. M. Frnka [-] ) , B. Pasichnyk [-] (65. A. Pasichnyk [-] ) , P. Jindra [-] , O. Jakoubek [-] , J. Jindra [-] , F. Burian [-] (46. O. Cajthaml [-] ) , P. Kutný [-] (70. J. Pachner [-] ) , D. Kalaš [-] , A. Hořánek [-] , Z. Chmelík [-] (46. L. Klauber [-] )

Počet diváků: 20. Rozhodčí: Schingler Milan - VÁVRA Vlastimil, ADAMČÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 12:23

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 15:58

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 22:16

Tip: výhra domácích