3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 16:00

11.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litice obrali favorita


Branky


4. P. Vacek , 72. V. Liška , 88. D. Sýs
6

Litice přivítali na domácím hřišti druhou Letnou, tento souboj nabídl krásnou podívanou s překvapivým výsledkem

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Litice vlétli do zápasu

Úvod zápas patřil hlavně domácím, kteří si vypracovali pár slibných šancí jednu z nich dokázali proměnit, když se prosadil Pavel Vacek už ve čtvrté minutě. Letná se z brzkého gólu vzpamatovala velmi rychle a vyrovnala hru. Vytvářela si šance bohužel pro hosty ani jednu nedokázala proměnit. V 24. minutě musel trenér Letné nuceně šáhnout do sestavy a vystřídat zraněného Jiřího Lindu. Zbytek poločasu připomínal spíše boj než fotbal a tak se šlo do kabin za jednobrankového vedení domácích fotbalistů.

Litice si vedení pohlídali

Ve druhém dějství si šli hráči Litic za ziskem tří bodů. Letnou nepouštěli do vyložených šancí, důsledně bránili a hrozili z rychlých protiútoků. Neškodní hosté vyrobili v obraně chybu, kterou potrestal v 72. minutě Vladimír Liška a zvyšoval tak na 2:0. Po navýšení náskoku na dvě branky už se zápas dohrával domácí v 88. minutě přidali třetí gól, konkrétně se prosadil Daniel Sys. Litice tak na domácím hřišti připravili favorita o všechny body.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Plzeň - Letná
Stanislav Žák: ,,Zápas mezi domácími Liticemi a hostující Letnou bych zhodnotil takto: Úvod zápasu byl v režii domácích, kteří měli pár slibných šancí ze začátku utkání. Letná poté musela nuceně střídat po zranění J. Lindy, ale to už bylo ve fázi, kdy si vytvořila několik slibných gólových šancí, ale všichni do jednoho trefili brankáře domácích. Domácí se dostali do vedení z přímého kopu z hranice pokutového území. Poločas se dohrával zejména od vápna k vápnu a další velké šance nepřišli. Po změně stran začali lépe domácí a Letnou nepouštěli do výraznějších šancí a sami si pár gólových vytvořili. Jednu z nich po chybě hostujících hráčů využili domácí a ujali se vedení 2:0. Zápas se pak víceméně dohrával, kdy ještě domácí přidali ke konci zápasu třetí gól a zaslouženě vyhráli 3:0, ač Letná měla své gólové šance, které bohužel neproměnila".



Sestavy


TJ Plzeň-Litice
J. Tykvart [-] - J. Beneš [-] , A. Radvanovský [-] (63. M. Bílek [-] ) , L. Kindl [-] , T. Voves [-] (63. P. Jareš [-] ) , P. Vacek [-] , V. Liška [-] (86. J. Čapek [-] ) , A. Hanzlíček [-] (82. J. Knotek [-] ) , J. Kanta [-] , D. Sýs [-] , J. Krejčí [-]

TJ Sokol Plzeň - Letná
R. Fryš [-] - D. Vacek [-] , T. Borkovec [-] (86. L. Zeman [-] ) , D. Máj [-] , J. Gärtner [-] , M. Smolák [-] , V. Skalský [-] (72. J. Diviš [-] ) , P. Domin [-] , P. Sýkora [-] , M. Šampalík [-] , J. Linda [-] (24. S. Žák [-] )

ŽK: 14. L. Kindl , 60. J. Kanta , 88. P. Vacek - 24. D. Máj .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KRAČMER Marek - NEŠPOR Petr, HERMAN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů